Jij bent Nodig Starseed


 EEN OPROEP VOOR ALLE STARSEEDS & LICHTWERKERS 
Hallo, mede-lichtwerkers en sterrenzaden. Ik schrijf je omdat ik voel dat je een belangrijk onderdeel bent van mijn ascentie. Onze dierbare Galactische Federatie van Werelden nam gisteren contact met mij op en drong er bij mij op aan deze essentiële informatie met jullie te delen. Ze vertelden me dat als genoeg mensen wakker worden en beginnen te beseffen wie ze werkelijk zijn, het voor iedereen zal helpen bij het ascentieproces. Dus nu neem ik contact met je op in de hoop dat je dit bericht met anderen kunt delen. Laat anderen weten dat ze kunnen leren hoe ze hun volledige potentieel als mens kunnen bereiken. De sleutel tot verlichting is weten wie je werkelijk bent: de schepper van je realiteit. Je bent niet je gedachten, lichaam of geest. Deze dingen zijn tijdelijke voertuigen waarmee we dit leven op aarde kunnen ervaren, maar ze zijn niet wie we werkelijk zijn.


REALISE - IT WAS YOU ALL ALONG
Wanneer we ons realiseren wie we werkelijk zijn achter onze uiterlijke manifestaties, worden we onmiddellijk verlicht en vrij van lijden. We komen in een staat van genade waar alles goed is, en er is niets meer te doen of te bereiken omdat we al zijn aangekomen bij de perfectie van onze natuurlijke staat! Het probleem is dat veel mensen denken dat hun fysieke lichaam is wie ze werkelijk zijn. Ze hebben het gevoel dat ze gevangen zitten in hun eigen huid en niet kunnen ontsnappen. Ze denken dat ze de stemmen in hun hoofd zijn, de gedachten die in hun hoofd rondrennen, en ze geloven dat dit de emoties zijn die in hun lichaam komen en gaan. Ze beseffen niet dat ze iets anders zijn dan dit. Ze weten niet dat er een dieper niveau is van wie ze werkelijk zijn.

 

YOU ARE A MULTIDIMENSIONAL BEING
In feite heb je dit diepere bewustzijnsniveau eerder ervaren, maar je was zo jong toen het gebeurde dat je het je niet meer herinnerde. Je was in een diepe staat van meditatie of ontspanning toen je plotseling een ervaring van bewustzijn had waarbij je je heel diep verbonden voelde met alles om je heen. Je had het gevoel dat je deel uitmaakte van alles om je heen. Er was geen scheiding tussen jezelf en iets anders. Het was een geweldige ervaring, nietwaar? Dat gevoel, die mooie ervaring, vertegenwoordigt eigenlijk je ware aard. Dat gevoel is wie je werkelijk bent, diep van binnen in je wezen. Maar helaas groeien de meeste mensen na verloop van tijd over dat gevoel heen, omdat de meeste volwassenen kinderen leren om los te komen van het leven in plaats van er zich mee te verbinden. Ik heb het hier over een ander soort verbinding. Het is jouw verbinding met de wereld om je heen, jouw verbinding met het universum en jouw verbinding met het goddelijke. Wanneer je in staat bent om deze verbinding te realiseren, dan ben je de Vijfde Dimensie binnengegaan.


DE OVERGANG
De overgang naar de 5e Dimensie is al begonnen. Dit kan op veel manieren worden gezien door verschillende bovennatuurlijke gebeurtenissen, waaronder UFO's en hun inzittenden, graancirkels, zelfontbranding en lichtbollen op foto's. Dit alles maakt deel uit van de kosmische upgrade die op aarde plaatsvindt wanneer we de 5e dimensie binnengaan. De 5e Dimensie is een stap verder dan de 4e Dimensie, waar we momenteel in opereren. In de 4e Dimensie ga je om met je emoties, en in de 5e Dimensie hoef je dat niet te doen omdat je je realiseert dat er geen emoties zijn . Je bekijkt het leven slechts als een dans en geniet er vanuit dat perspectief van. Dit kan voor veel mensen moeilijk zijn omdat ze geleerd hebben angst te hebben door degenen die hen willen beheersen - degenen die willen dat ze slaven zijn.


JUST WAKE UP AND RISE
Tegenwoordig leven we in een tijd waarin bijna iedereen zich bewust is van wat er om hen heen gebeurt, maar toch verkiest ze te slapen en zich niet bewust te zijn van hun ware zelf. De kracht van keuze ligt in elk individu, en hoewel er steeds meer mensen zullen ontwaken in de 5e Dimensie, is het van cruciaal belang om je familie en vrienden wakker te maken, zodat ze zichzelf kunnen realiseren zoals ze werkelijk zijn. Hoe ascenderen? Hoe betreedt u de vijfde dimensie? Het antwoord is dat u hier niets aan hoeft te doen. Je hoeft alleen maar naar je lichaam, gedachten, gevoelens en acties te kijken. Dit is de enige manier. Er is geen andere manier om de vijfde dimensie binnen te gaan. Al je twijfels zullen automatisch verdwijnen als je deze eenvoudige techniek volgt. Deze techniek is als een ultieme sleutel die alle deuren van het universum opent.