⚠︎  Maak de Keuze


Ik kom hier vandaag om je goed nieuws te brengen. Er is niets meer om je zorgen over te maken, de wapens zijn allemaal vernietigd. Dus nu beginnen we aan een nieuwe fase, de fase van de bevrijding van het oppervlak. Eigenlijk is deze fase al lang geleden begonnen. We hebben niet stil gezeten tot het interne proces klaar is voordat we naar de oppervlakte komen. Er zijn al veel acties ondernomen op het oppervlak van jullie planeet, maar de grote denkende geesten en belangrijke vertegenwoordigers van degenen die hen domineerden, zijn nog steeds rond de planeet. En het proces om ze simpelweg uit de macht te halen, is geen gemakkelijk en eenvoudig proces, want het is als een tekenfilm waarin we ze eruit halen en ze er weer in stoppen.


THEY ARE ALREADY CLONING FOR A LONG TIME
Zoveel van de mensen die je tegenwoordig ziet, zijn niet langer de echte mensen, het zijn klonen van de mensen die ooit die rol speelden. Dus het beëindigen van deze hele farce is nu het grote doel. Om een ​​einde te maken aan de leugens, om de controle te beëindigen, zodat we daadwerkelijk het proces van Ascentie kunnen beginnen. Maar niet de feitelijke ascentie, van jullie die migreren naar de Vijfde Dimensie. Er moet nog veel worden gedaan, er zullen nog veel veranderingen op jullie planeet plaatsvinden om de gebeurtenis daadwerkelijk te laten plaatsvinden. Het Licht komt sterker en sterker, en daarmee de veranderingen; daarmee de acties. Dus zoals we hier hebben gevraagd, eenstemmig, samen met dezelfde stem, is dat je voorbereid moet zijn. Vandaag roep je de hele tijd dat de wereld in chaos verkeert. Je weet niet wat chaos is, je hebt geen idee wat er gaat gebeuren. Maar dat zeggen we hier op geen enkel moment uit paniek of wanhoop; we willen gewoon niet dat je verrast wordt.


YOU MADE THE SELECTION
Je hebt een lange weg afgelegd, en zelfs de nieuwste aanwinsten hebben al het nodige begrip voor wat komen gaat. Ik kan jullie vertellen dat ieder van jullie tests en diepgaande tests zal doorstaan, zodat jullie jezelf effectief kunnen herkennen als kandidaten voor de Vijfde Dimensie. Dus geen oordeel, geen woede, geen anderen ophitsen tegen dit of dat, omdat je alleen maar bijdraagt ​​aan de chaos, aan de onbalans. Loop gewoon weg van alles. Het is alsof je in een tijdcapsule bent beland; comfortabel, met alles wat je nodig hebt, en hoeveel je ook de geluiden, de opmerkingen, het geschreeuw, de wanhoop, de twijfels van de aanvallen van buitenaf hoort, je zult niets voelen. Omdat we hopen dat je al hebt geleerd het lijden van anderen niet te lijden, en begrijpt dat je allemaal de vruchten plukt van je eigen beslissingen, van je eigen levensreis, van de keuzes van je ziel, van de weerstand om te zien dat er iets is. voorbij de horizon. Velen willen blijven geloven dat de wereld alleen is wat ze kennen en willen hun visie niet verbreden, omdat het voor hen comfortabel en veilig is om alleen daarin te geloven. En wanneer ze gedwongen worden verder te kijken en simpelweg ontdekken dat ze lang geleden een stap verder hadden kunnen gaan en dat niet hebben gedaan, zal de opstand groot zijn, omdat ze zullen beseffen dat ze een deel van hun leven hebben verspild door in leugens te geloven, in belangen, niet in waarheid.


THE FIRST WAVES OF ASCENTION
Om een ​​lichtwerker te zijn, om een ​​sterrenzaad te zijn, welk label je ook op jezelf wilt plakken, ik noem jullie liever allemaal aspiranten naar de Vijfde Dimensie; want jullie zijn allemaal in training, dag na dag, met harde lessen, harde oefeningen, maar jullie lopen, obstakel voor obstakel passerend. Velen van jullie kunnen het niet aan, jullie vragen om te stoppen, omdat de oefeningen te intens zijn. We respecteren dit, maar we waarschuwen ze alleen om niet te lang te rusten, want het is net als een soldaat, die door continue oefeningen zijn spieren, zijn cellen sterk en krachtig te maken. Maar als hij stopt, en dan verder gaat, stoppen zijn cellen ook. En dat hele werkingsmechanisme, van moed, van strijd, valt in slaap, en de nieuwe wandeling zal een beetje moeilijker zijn totdat het het ritme weer oppikt. Zodat je even kunt rusten, zodat je cellen doorgaan in dat ritme van strijd, van overwinning, van het zoeken naar de waarheid, of het nu moeilijk is of niet. Velen van jullie vinden het "schattig, het is modieus" om te zeggen dat je een lichtwerker bent. Dus ik vertel je dit; als je dat zegt, zet het Universum je op dat spoor, als lichtwerker. Dus als je dat pad niet wilt volgen, vind je het te zwaar, bevestig dan dat je geen lichtwerker bent; en dat alles zal van je pad worden verwijderd.


THIS IS SERIEUS
We spelen hier geen spelletjes; we doen niet alsof. Ieder van jullie, die jezelf een Lichtwerker noemt, krijgt een missie om een ​​lichtzuil te zijn en de energie van de planeet verankerd te houden. Maar om dat te doen, moet je schoon zijn en volledig betrokken zijn bij het hele proces naar de Vijfde Dimensie. Speel dus niet met serieuze dingen. Als je het pad niet wilt volgen omdat het te moeilijk, te brutaal, te pijnlijk is, vraag dan om te vertrekken; vertel hen dat je geen lichtwerker bent, en alle training zal worden stopgezet. Nu, die weg naar de 5e Dimensie, je zult hem niet langer nemen, je zult een andere weg nemen die ook naar de 5e Dimensie leidt, maar het zal de weg zijn van degenen die daarna komen; een veel moeilijkere weg, veel veeleisender, niet in opleiding, maar in verandering, in houding en in taken. Maak dus de keuze die je wilt, we dwingen niemand tot iets, maar we gaan ervan uit dat jullie allemaal naar de Vijfde Dimensie willen. Dus er is ook een alternatief, als je voelt dat je niet op de ene of de andere weg wilt zijn, zeg dan: "Ik wil niet naar de Vijfde Dimensie", dan zal je leven precies doorgaan zoals het is geweest altijd geweest, en jullie zullen van beide wegen worden gehaald en jullie zullen voorbereid blijven om de planeet te verlaten.


DEZE PLANEET STAAT BEKEND OM ZE VRIJE WIL
Realiseer je dat alles keuze is, we dwingen niemand om iets te doen. Maak de keuze die je wilt. Er zijn drie alternatieven; er zijn er niet meer, alleen deze drie. Kies er een om te volgen, want vanaf nu, meer dan ooit, zullen alle trainingen die je hebt gevolgd ervoor zorgen dat je automatisch in actie komt. En zie dit niet als het opnemen van wapens of fysiek vechten. De training gaat over in balans blijven, niet betrokken raken bij je omgeving en volledig openstaan ​​voor wie er komt, wie het ook is. Aan welke opleiding wil je deelnemen? Maak de keuze. We dwingen niemand van jullie om iets te doen. Nu, besluit genomen, verdraag de training, want het zal elke dag intenser worden. Veel mensen denken: “Oh, je hebt het over trainen, en ik voel of zie niets. Jullie worden allemaal getraind, maar voor het geheim van de oorlog herinner je je niets. Maar jullie worden allemaal elke avond grondig getraind. Sommigen van jullie herinneren zich dat je flitsen had dat je ergens tegen iets vocht. Anderen herinneren zich niets en denken dat er niets aan de hand is.


YOU ARE BEING TRAINED

Dan zeg ik u: dat u allen dagelijks, 's nachts, door uw meesters wordt opgeleid. Op het juiste moment onthoud je alle trainingen. Het zou onproductief zijn als je zo lang en op de 'h'-tijd wordt getraind en je je niets herinnert. Dan, wanneer de tijd rijp is, zul je het je herinneren en zul je in staat zijn om alles wat je hebt geleerd effectief in praktijk te brengen. Wilde je geen opwinding? Dan krijg je opwinding. Degenen die de krijgersziel hebben zijn ongeduldig, omdat hun ziel de strijd wil beginnen, en zo zal het zijn. En nogmaals, ik herhaal: niemand heeft het hier over een fysieke strijd, of een strijd tegen duistere wezens. De strijd is in het hart, de strijd is met de gevoelens, de strijd is tegen alles wat tegen je zal komen. En het zal de grote test zijn, waarin je zult laten zien dat je al dan niet klaar bent voor de Vijfde Dimensie, afhankelijk van je reactie.