Aura's & Aarden


Een aura is een soort energieveld dat elk object in het universum omgeeft; mensen, organismen, dieren en zelfs objecten hebben een aura. Het was ook bekend als een elektromagnetisch veld of sommige mensen noemen het een ''Menselijk Energieveld'' dat het menselijke fysieke lichaam bedekt. De aura(s) die ons lichaam uitstraalt, hebben verschillende dichtheden die het lichaam binnenkomen en verlaten en deze energie is vaak in een ovale vorm (in de vorm van een ei). Het omringt ons in alle richtingen.

AARDEN / GRONDEN
Het idee achter aarding, ook wel grounding of earthing genoemd, is dat mensen evolueerden in direct contact met de subtiele elektrische lading van de aarde, maar die duurzame verbinding verloren hebben dankzij uitvindingen zoals gebouwen, meubels en schoenen met geïsoleerde synthetische zolen. Voorstanders van aarding zeggen dat deze loskoppeling mogelijk bijdraagt ​​aan de chronische ziekten die vooral voorkomen in geïndustrialiseerde samenlevingen.  Onderzoek heeft aangetoond dat blote voeten contact met de aarde bijna onmiddellijke veranderingen kan veroorzaken in een verscheidenheid aan fysiologische maatregelen, wat helpt de slaap te verbeteren, pijn te verminderen, spierspanning te verminderen en stress te verminderen.


 AURA KENMERKEN & PERSOONLUCKHEID
Elk levend wezen is omgeven door een atmosfeer, deze atmosfeer staat bekend als aura, die alleen aan hen toebehoort. Auras bevatten veel verschillende kleuren en deze kleuren zijn niet altijd permanent, ze veranderen constant. Je humeur, wat je ervaart in het leven en wat je doet, bepaalt op elk moment de kleuren van de aura. Het aurakleurenpatroon is afhankelijk van iemands fysieke, spirituele, emotionele en chemische toestand. Binnen elke kleur zijn er ook veel verschillende tonen en tinten. Elke unieke tint communiceert een andere betekenis. Verschillende tonen van dezelfde kleur communiceren verschillende betekenissen.

HELDER & DOF
Heldere en zachte kleuren weerspiegelen een positieve gemoedstoestand, terwijl doffe, donkere en troebele tinten meestal een negatieve toestand betekenen. De kleuren worden in het algemeen ingedeeld als positieve kleuren (zuivere kleuren) en negatieve kleuren (vuile kleuren). De kleuren van regenboog, violet, indigo, groen, blauw, oranje, rood en geel worden beschouwd als zuivere kleuren, terwijl bruin, zwart en grijs als vies worden beschouwd. De zuiverste kleur van een aura is wit. Andere kleuren zijn lavendel, turkoois, paars, roze, aqua, magenta, zwavel, goud, enz. 


AARDEN
Aarding is een proces dat je lichaam helpt verbinding te maken met aarde-energieën via je wortelchakra. Er zijn bronnen en ondersteunende energieën beschikbaar voor ons allemaal als we ons lichaam afstemmen op de aarde. Aardingstechniek is eenvoudig, gemakkelijk en diepgaand om ons te helpen ons energieveld en onze aura te "aarden". De voetenchakra's en basis van de wervelkolom (ons wortelchakra) helpen ons om geaard en geaard te blijven. De chakra's in de voetzolen absorberen energie van Moeder Aarde. Aarding wordt meestal gedaan door middel van visualisatie- of vibrationele oefeningen. We kunnen ons lichaam op vele manieren verbinden met de aarde - door te eten, door aanraking en lichaamswerk, door contact met dieren, door buiten in de natuur of in water te zijn.

⋰ Foto Unsplash (Free) 


ENERGIEVELD
De aura van een persoon is zijn of haar energieveld. Ieder van ons heeft een unieke uitstraling die onze toestand weerspiegelt. Onze aura wordt beheerst door hoe we ons voelen.  Als we ons gelukkig of positief voelen over het leven, zal onze aura helder zijn, vol licht en heel gemakkelijk te zien. Als we ziek zijn, ons depressief voelen, kan onze aura zwak en klein worden en dus heel moeilijk te zien. Wanneer je voelt dat je energie wordt afgevoerd of plotseling moe wordt, kan het zijn dat je energie wordt ''leeggezogen'' of dat het uit je systeem lekt. Dit kan gebeuren nadat je klaar bent met praten met iemand (face2face of aan de telefoon), dit is de reden waarom je je daarna altijd uitgeput voelt. Sommige mensen zuigen de energie van anderen af/op, hoewel ze zich dat niet realiseren. In veel gevallen worden jullie energieën gebruikt om hun eigen te vullen in plaats van om hun eigen energie op te bouwen. Er is ook een mogelijkheid dat de persoon die je ontmoet negatieve energie heeft of dat hij / zij een deel van zijn / haar ongeluk aan je overdraagt. 

 
HET SLUITEN VAN JE AURA
Onze aura is geen gesloten systeem, het is continu energie uitwisselend met alles eromheen. Onze energie beweegt en verschuift ook met stemmingswisselingen, sterke gedachten en interacties met andere mensen, planten en dieren, evenals mineralen en kristallen. Een feit dat je misschien moet weten dat sommige mensen je energie daadwerkelijk kunnen stelen van je aura, en dat je je dit realiseert als je je uitgeput of moe voelt na een paar minuten met die persoon te hebben doorgebracht, of zelfs nadat je met hem / haar hebt gepraat . Maar je kunt deze mensen niet de schuld geven, omdat ze misschien niet eens weten dat ze energie ''zuigen'' en door ze te vermijden is ook geen goed idee, omdat ze er eigenlijk niets aan kunnen doen. In veel gevallen gebruiken deze energiezuigers de energie van andere mensen om hun eigen energieën aan te vullen in plaats van ze zelf op te bouwen. Daarin tegen voelen zij zich beter nadat ze klaar zijn met praten of bij jou zijn geweest. We hebben allemaal ervaren dat we door een ander persoon zijn leeggezogen. Gelukkig zijn er eenvoudige manieren waarop je kunt proberen de stroom van je energie te stoppen. Sluit je aura. Het sluiten van onze aura, of het circuit van onze levensenergie, kan gedaan worden door onze benen bij de enkels te kruisen en onze vingertoppen tegelijk aan te raken zodat ze een gesloten circuit vormen (je kunt eigenlijk alleen je wijsvingers en duimen gebruiken als je willen). Er stroomt ''stroom'' door ons lichaam en er omheen in het auraveld. Om onze energieën alleen rond ons eigen auraveld en door ons hele lichaam heen te laten circuleren, kunnen we ze sluiten. 


REINIG JE AURA
Andere tips om je energieën te helen, jezelf te beschermen, is je aura te reinigen. Wanneer je gaat douchen, laat je het water van je huid lopen en zeg het volgende: ''Laat dit water mijn energiesysteem doordringen, mijn aura, mijn geest en ziel. Moge het alle onenigheid, onevenwichtigheden, disharmonie, gehechtheden, ziekte en kwaad wegwassen. Reinig elke kleur van mijn aura zodat ze zo fel schijnen en een sterke barrière van reflecterende kleuren worden die niets kan doordringen. Laat mijn aura vervuld zijn met goddelijke energie en bescherm me door al mijn chakra's te beschermen met een sterke barrière die alleen het goddelijke kan passeren, en het zorgt ervoor dat negativiteit zich niet kan hechten om me zorgen te maken, me te beschadigen of me leeg te maken''