Het Reptielen Conflict


De oude strijd tussen mens en draak is vastgelegd in de archieven van zowat elke vroegere beschaving in de geschiedenis. Ik geloof dat dit conflict tussen deze twee rassen, bij mij bekend als het Reptielen/Mens-conflict, de kern vormt van waarom we op deze planeet zijn en de reden voor het bestaan ​​van de aarde in de eerste plaats. Verder geloof ik dat dit conflict de basis is van het universele spel voor zielevolutie dat bekend staat als The Polarity Integration Game (het spel van het integreren van Lichte en Donkere polariteiten). Sommigen van jullie hebben weerstand gevoeld bij het gebruik van het woord 'spel' omdat je gelooft dat games alleen voor de lol zijn. Laat me het concept herhalen dat we het beste leren door middel van games of rollenspellen. Zo boven zo beneden.


THEY CANCELLED OUR FIRST DATE FOR ASCENCION WITH LOWFREQUENCY
Voor mij brachten de gebeurtenissen van 11 september 2001 dit conflict met een schok weer in beeld en motiveerden mij om dit artikel af te maken, nadat ik het enkele weken opzij had gezet sinds ik ermee begon. De gebeurtenissen van die dag stuurden mij een bericht. Het was een grote klap voor degenen onder ons die werkten om deze planeet te helpen opstijgen. En de pijn van de wond zal veel moeite kosten om te genezen. Wat heeft deze recente traumatische gebeurtenis te maken met het reptielen/menselijke conflict, vraagt ​​u zich misschien af? Het is de laatste zet van de Reptielen in het voortdurende conflict tussen deze twee soorten. En op een hoger niveau was deze gebeurtenis de volgende stap in het drama dat Polariteitsintegratie wordt genoemd, het multidimensionale spel van zielevolutie. Ik weet dat die verklaring veel was om iemands hersens omheen te wikkelen, dus sta me toe het uit te leggen met een beetje geschiedenis. Houd er rekening mee dat wat ik ga delen uit mijn eigen galactische herinneringen komt en daarom een ​​beetje gefilterd kan zijn. Ik moedig je aan om zowel je eigen onderscheidingsvermogen te gebruiken als je eigen galactische herinneringen aan te boren. Je vindt ze in de Akasha-kronieken. Ze zijn ook toegankelijk via de Hall of Records van de Galactische Federatie, die op dezelfde manier toegankelijk is als de Akasha-kronieken.

 

IT GOES WY BACK
Ik heb begrepen dat het Reptielen/Mens-conflict begon in het Vega-sterrenstelsel van het Lyraanse sterrenbeeld. Het was in het Vega-systeem dat de mens is ontstaan ​​op een planeet die ik me herinner als Avyon. Vanaf het begin mochten mensen zich vrij van invloeden van buitenaf ontwikkelen. Ze kregen een scheppingsmythe waarin stond dat ze elke planeet in het universum konden koloniseren, maar als ze daar ander leven zouden vinden, moesten ze ernaar streven om in harmonie met die levensvormen te leven. Toen de mensen warp-aandrijfvermogen bereikten en buiten hun thuiswereld begonnen te bewegen, droegen ze hun scheppingsmythe in hun hart en streefden ernaar om het te eren als een heilige verbintenis tussen hen en de Eerste Schepper. De mensen werden onderwezen en leefden de Wet van Eén. Prime Creator was gewoon een centraal punt voor hun overtuiging dat we allemaal verbonden zijn door de rivier van energie die door alles stroomt. Ze leerden van hun ouderras (de Katachtigen, nu allang uit hun wereld verdwenen) dat alles energie is.


LYRAN LIONS
Katachtigen waren een bekende soort in onze en andere universa die vele eonen eerder waren geëvolueerd. De mensen waren hun grootste genetische prestatie door de beste eigenschappen van alle levensvormen te combineren die de Katachtigen in hun vele eeuwen van bestaan ​​waren tegengekomen. Net zoals we nieuwe rassen van plantenleven creëren door middel van genetische manipulatie (we creëren eigenlijk ook nieuwe menselijke vormen, maar daar ga ik nu niet heen), de meeste, zo niet alle, bewuste rassen produceren uiteindelijk ook nieuwe rassen. Ik weet dat dit misschien een beetje Star Treky voor je klinkt, maar misschien wordt het tijd dat je begrijpt waarom we films als Star Trek hebben gekregen. Ik geloof dat ze de beste weergave zijn van onze geschiedenis en ons universum die we tot nu toe hebben. Ik geloof dat ze zijn gemaakt om ons te helpen herinneren wie we zijn en onze kosmische geschiedenis. Nu, net na de tijd dat de mensen de warp-capaciteit bereikten, kwam er een andere soort aan de beurt. Het was van reptielachtige aard. Deze groep verschilde in zowat alle opzichten. Niet alleen waren ze fysiek verschillend, ook de emotionele en mentale samenstelling van de Reptielen verschilde. Waar de mensen emotioneel waren, waren de Reptielen mentaal. De Reptielen zijn een krachtige, winterharde soort met een geheel eigen schoonheid. Ik heb een gezond respect voor ze gekregen.


POLARITY INTEGRATION GAME
De Reptielen kregen een scheppingsmythe die het directe tegenovergestelde was van de mythe die aan de mensen werd gegeven. Hun mythe beweerde dat ze eigendom waren van het universum door goddelijk recht, en daarom, elke keer dat ze een nieuwe planeet koloniseerden, konden ze alle andere levensvormen die ze vonden vernietigen. We hebben dus twee rassen, zeer tegengesteld van aard met tegengestelde scheppingsmythen die de sterrenstelsels koloniseren. Wat een perfecte setup voor The Polarity Integration Game. Gelukkig waren de eerste Reptielen die de thuiswereld van de mens ontdekten van een meer geëvolueerde aard, wat betekent dat ze niet zo agressief waren als sommige van hun soorten.

 

ORION | DRACO'S | REPTIELEN | GREYS
De Reptielen, afkomstig uit het sterrenbeeld Orion met hun leiders van Alpha Draconi. Degenen die op de planeet van de mens landden, waren van veel verschillende planeten, samengevoegd tot één groep. Deze partij Reptielen was niet van militaire aard; in plaats daarvan waren ze ontdekkingsreizigers en wetenschappers op expeditie om nieuwe planeten te vinden die geschikt waren voor kolonisatie. Als gevolg daarvan waren ze opgetogen toen ze een andere levende soort vonden met een unieke vorm zoals ze nog niet eerder hadden gezien. Ze reageerden op vrijwel dezelfde manier als wij mensen zouden en zullen doen wanneer we leven op een andere planeet ontdekken.


PROPHECY THE END OF THE GREAT YEAR
De mensen verwelkomden hen als een nieuwe vorm van goden, verschillend van de goden de Katachtigen, hun ouderras (het is gebruikelijk dat rassen hun ouderras als goden aanbidden zodra het ouderras de planeet heeft verlaten, net zoals we onze ouders aanbidden als goden). goden als we kinderen zijn.) De Katachtigen hadden hun lang geleden verteld dat er andere rassen in het universum waren en dat die rassen op een dag zouden langs komen en deze planeet en haar pasgeboren soorten een nieuwe wereld en een nieuw bewustzijn zouden binnenleiden. De mensen geloofden dat de Reptielen de vervulling waren van deze profetie. Omdat deze Reptielen vreedzaam waren, sloten ze vriendschap met de mensen en begonnen ze hen kennis te laten maken met meer geavanceerde technologie, waardoor ze hun nieuwe warp-drive-mogelijkheden konden perfectioneren. Op zielsniveau waren de mensen nu klaar voor deze technologische sprong, omdat het hun volgende evolutionaire stap was. Herinner je je het oude gezegde: "Als de leerling er klaar voor is, verschijnt de leraar"? Zo was het ook met de mensen, ze waren klaar om de kosmos in te gaan.


THEY ARE MASTERS IN TECHNOLOGY
Vele jaren gingen voorbij met meer Reptielen die naar deze planeet kwamen en kolonies vormden. De mensen en reptielen konden het grotendeels met elkaar vinden. De mensen maakten in deze tijd grote evolutionaire en technologische sprongen met de hulp van de Reptielen, een ras dat verder ontwikkeld was dan zij. De Reptielen maakten ook evolutionaire sprongen, maar die waren meer van emotionele aard. In hun minder ontwikkelde staat misten de Reptielen het gevoelige emotionele lichaam van de mensen, maar door kruising met de mensen waren ze in staat om dit ontbrekende stukje van zichzelf te bereiken in minder tijd dan het hen kostte om het zelf te ontwikkelen. Dus iedereen heeft er een tijdje van geprofiteerd.

 

DE DERTIEN BLOEDLIJNEN?
Naarmate de mensen scherper en scherpzinniger werden onder de voogdij van de Reptielen, groeide hun macht. Hun koninklijke lijn, de platinablonde en blauwogige volkeren begonnen te verlangen naar autonomie van hun leraren. Ze begonnen hun volledige steun aan hun Reptiliaanse buren in te trekken, omdat ze de behoefte voelden om de planeet terug te geven aan hun eigen heerschappij. De Reptielen waren door huwelijken en kruisingen in veel van de machtsposities in hun regering gekomen. Bovendien brak er gedurende deze tijd een reeks strijd uit tussen de Reptielen die Avyon hadden gekoloniseerd en hun regerende raden thuis. De kolonisten (klinkt als Amerika en Groot-Brittannië, hè?) waren tegen de "Prime Richtlijn" (hun scheppingsmythe) van hun soort gegaan door de mensen niet te vernietigen en hadden in plaats daarvan meegewerkt. Als ik erop terugkijk, lijkt het mij dat de koloniserende Reptielen een rebels karakter hadden. Ik geloof dat ze hun thuiswerelden waren ontvlucht onder het mom van wetenschappelijk onderzoek om een ​​nieuw thuis te vinden. Natuurlijk, dat is slechts mijn perspectief.


BR6NGEN DO6D EN VERD6RF
Maar uiteindelijk vond hun regering hen en ondernam actie. Tot hun grote ergernis ontdekten de Reptiliaanse raadsleden die naar Avyon kwamen dat het lanceren van een totale oorlog tegen de mensen en hun reptielachtige vrienden niet zou werken. De mensen waren te goed bewapend. Dus namen ze de geheime route en infiltreerden de bevolking en de regering en verspreidden het virus dat racisme wordt genoemd. Het resultaat was buurman tegen buurman. Mensen begonnen de Reptielen te haten. Gezinnen werden verscheurd door racisme. Voor degenen die geboren zijn uit gemengde ouders, is het een zeer moeilijke tijd. In de koninklijke families waren de echtelijke allianties tussen de twee soorten tot het breekpunt gespannen. De Orion Reptilians waren ook in deze families geïnfiltreerd en brachten veel pijn en vernietiging met zich mee. Dit begint een beetje langdradig te worden, dus ik zal veel details overslaan en tot het einde van het verhaal komen. Door een miscommunicatie tussen leden van de heersende families brak er een oorlog uit. De mensen lanceerden de eerste aanval en het resultaat van deze oorlog was de vernietiging van de thuiswereld van de mens.

HET (UIT DE HAND GELOPEN) EXPERIMENT KOMT TOT EEN EIND
De pijn van deze vernietiging en de wond die het veroorzaakte is door alle dimensies doorgegeven als het trauma dat de basis vormt van The Polarity Integration Game. Wij van de aarde gaan door met deze drama. Als scheppende goden en godinnen hebben we een planeet gecreëerd waarop we deze kunnen naspelen met als doel de wond te genezen. Onze twee soorten hebben de herinnering aan die vernietiging in ons collectieve raciale bewustzijn en ons DNA gedragen. Op een paar veranderingen na wordt ditzelfde drama op onze planeet nagespeeld. Welnu, wanneer je een volledig ontwikkeld emotioneel lichaam hebt, heb je in je DNA het krachtigste hulpmiddel in de schepping ingebouwd. Dat instrument heet compassie. Mededogen is de hoogste frequentie in creatie en daarmee kun je nieuwe realiteiten creëren of bestaande veranderen!