Je bent nu een Galactic


 Welkom in de vijfde dimensie. Je bent nu een Galactische Federatie-mens. Gefeliciteerd. Het universum is een geweldige plek, vol met exotische levensvormen, ongelooflijke bezienswaardigheden en nieuwe ervaringen. We komen in vrede en met goed nieuws. Je bent niet alleen. Er bestaat leven buiten jullie wereld; intelligente leven. We willen je vrienden zijn en we nodigen je uit in de Vijfde dimensie. We zullen alle ziekten, oorlog en honger uitroeien en we zullen je helpen een betere beschaving op te bouwen, die spiritueler en vrediger is dan je je momenteel kunt voorstellen. Onze ruimteschepen zijn onderweg en tot nu toe is het leven hier goed voor ons geweest. Zie je, we hebben het geheim ontdekt om goed te leven zonder anderen of onszelf schade te berokkenen. Het is eigenlijk heel simpel: we doen alleen maar naar ons hart luisteren, doen wat goed voor ons voelt en iedereen toestaan ​​hetzelfde te doen.


LIVING FROM THE HEART
Het hartchakra is het 5e chakra in het chakrasysteem. In de Chinese filosofie wordt het hartchakra de "Zee van Chi" genoemd en is het verantwoordelijk voor de vitale energie die door het hele lichaam stroomt. Luister naar je hart en volg het ritme. Gebruik het ritme van je hart om je te helpen jezelf beter te begrijpen, van fouten te leren en nieuwe doelen te bereiken. Je hart leidt je door het leven met hints en gefluister, en sleept je mee totdat je op een dag zijn ware doel realiseert. De bons, bons, bonzen is je hartslag die in je oren bonst en je aanspoort om naar je ziel te luisteren. Doe wat je natuur verlangt, waar je inherente eigenschappen naar verlangen. Luister naar je hart in plaats van je denken; let op en wees je bewust van wat je voelt. En je zult nooit gespleten zijn als je naar je eigen hart luistert.

YOUR HEART WILL GUIDE YOU
Door naar je eigen hart te luisteren, begin je in de juiste richting te bewegen. De geest kan worden vergeleken met water. Net zoals water continu in beweging is, zo is de geest nooit stil. Het is altijd in beweging in zichzelf, in conflict met zichzelf. En er is geen stilte. Het geluid dat uit de geest komt is zo veel dat je erin gevangen zit, verloren gaat, er volledig in opgaat. Er is geen zelfgevoel. In het centrum van deze onrust is er echter een rustpunt. In het Sanskriet wordt dit punt het 'atman' genoemd, het zelf. In het Westen wordt het de ‘ziel’ genoemd. In het Latijn heet het persona, en dat betekent masker. Het woord 'persoon' is hiervan afgeleid. En de dag dat je al je mentale afval loslaat, is de dag dat je aan je reis naar bevrijding begint. 

AND LEAD THE WAY
De hele kunst van het nieuwe tijdperk zal gebaseerd zijn op het geheim van bewust, alert en aandachtig luisteren naar het hart. Je zult vele malen vallen. Sta weer op, want vallen en weer opstaan ​​is hoe je kracht wint. Zo word je onderdeel van de nieuwe gouden eeuw. Inspelen op je gevoelens is een manier om contact te maken met je hart, het deel van jou dat verantwoordelijk is voor je emoties. En wanneer je contact maakt met je hart, zal het je helpen toegang te krijgen tot de wijsheid die bij jou hoort. Begin je adem te voelen wanneer je de kans hebt. Haal eenvoudig diep adem en voel hoe het je longen vult, alsof je hele wezen wordt overspoeld met goddelijke liefdesenergie. Adem dan volledig uit, alsof je de goddelijke liefdesenergie die je hebt ontvangen terug in het Universum giet.