Contact met Buitenaardse


HET KOMT ERAAN
Of je het nu weet of niet, je wordt voorbereid op contact met buitenaardse wezens. UFO's werden mainstream in 2019, de volgende vraag is wie ze bemand? De reguliere media en de instanties die hen leiden, hebben de waarheid over UFO's decennialang verborgen gehouden en dit jaar hebben ze daar eindelijk hun verhaal over veranderd. Gegeven dat we al tientallen jaren wisten dat UFO's echt waren, en dat we ook wisten dat ET's bij dit hele fenomeen betrokken zijn, gaan we dan echt nog vele decennia wachten tot de mainstream toegeeft dat ET's ook echt zijn? Of gaan we luisteren naar wat onafhankelijke media al tientallen jaren zeggen?

LANGZAAM AAN WORDEN WE VOORBEREID
De mensheid bereidt zich voor op contact op massaniveau. Dit is een botte waarheid, maar een die onmiskenbaar is als je kijkt naar hoe geïnteresseerd en hongerig de massa is voor inhoud die verband houdt met dit onderwerp. Enkele van de meest bekeken, gelezen en gezochte inhoud op internet, Netflix en YouTube hebben allemaal betrekking op ET's en UFO's. Natuurlijk, sommigen zitten er misschien nog in de kast, maar dat verandert SNEL! 

DE VRAAG IS..
Waarom is dit zo lang geheim gebleven? De waarheid is dat het grootste geheim achter waarom de onthulling van ET en UFO is onderdrukt, iets is dat niet zo veel wordt besproken. We horen meestal over zaken als technologieonderdrukking, met name energiesystemen. Hoe komen deze ambachten hier? Welke aandrijfsystemen gebruiken ze? Deze vragen leiden mensen naar de realiteit dat de technologieën van UFO-vaartuigen uiteindelijk onze fossiele energie-oligarchie zo erg zouden verstoren dat het ook onze economieën op een bepaalde manier zou doen instorten.

OMDAT HET TEGEN DE AGENDA VAN DE DARK FORCES INGAAT
Dit zou natuurlijk niet zo erg zijn ? Want als je bedenkt dat dit zou betekenen dat je eindeloos en ‘gratis’ energie hebt, zouden de kosten voor goederen drastisch dalen. Niet alleen dat, maar wanneer je het gemak begint te onderzoeken van het creëren van systemen die gebaseerd zijn op overvloed, wordt het ongeloofluck om te overwegen wat echt mogeluck is. Een eindeloze voorraad lokaal geteeld voedsel, overal! Eindeloze energie, overal geïnstalleerd! Auto's en gebouwen veroorzaken geen vervuiling. We zouden in wezen in een samenleving kunnen leven die zo is gebouwd dat we niet verslaafd hoeven te zijn aan geld of schulden, omdat overvloed gewoon een natuurluck gebeuren zou worden van een samenleving die is gebouwd met overvloedige technologie, die harmonieus is, op zijn plaats. We kunnen allemaal de waarde van dergelijke onthullingen zien, en de reden waarom dit zou worden gedekt, maar.... Maar er is nog iets diepers.


EEN VAN DE TALLOZE GEHEIMEN
De vraag is of we weten dat deze technologieën bestaan ​​en dat ze worden onderdrukt. En als we weten dat klokkenluiders en mensen deze dingen al hebben aangepast of gebouwd, en niet allemaal zijn vermoord of bedreigd, wat is dan de reden waarom deze dingen worden tegengehouden? Waarom ontkennen we deze realiteiten nog steeds massaal? De waarheid is dat het neerkomt op bewustzijn. We zeggen dit al sinds de oprichting van CE in 2009: oplossingen zijn er, maar ze komen pas als de mensheid er klaar voor is. Wat betekent dit eigenlijk om klaar te zijn? Het betekent genoeg opgroeien als een ras, dat we daadwerkelijk verantwoordelijk kunnen zijn voor waar we toegang toe hebben. Niet alleen dat, maar om te kunnen zeggen dat we in zekere zin 'afgestudeerd' zijn, om te zeggen dat we onze oude gewoontes te boven gaan. Hoewel dat klinkt als een paar beladen zinnen, en ze zijn in zekere zin, het enige dat hier echt wordt gezegd, is dat de mensheid vastzit in een cyclus van ervaring waarin we alles en iedereen voortdurend als gescheiden van ons zien. We zijn individuen die onze identiteit en levens naleven en we zijn hier gewoon om te overleven. We geloven in de beperkende ideeën van wat onze realiteit is en zou moeten zijn en dus creëren we die realiteit bewust. Onze collectieve overtuiging over hoe onze wereld zou moeten zijn, is direct verbonden met wat er werkelijk gebeurt.