The New Dawn


Wij zijn Ashtar Command. "Ik" kom op dit punt in je evolutieproces, in je ontwakingsproces. Want dit is dat grootse ontwaken. Hiervoor zijn jullie hier allemaal gekomen. Dit zijn die tijden, die momenten net voor het grote ontwaken. Je zit er nu in. En je gaat er snel doorheen. Omdat alles precies is zoals het moet zijn in deze momenten, ook al lijkt alles om je heen in chaos te verkeren. Er zal order komen uit deze chaos. Omdat je door dit proces beweegt, en wat er gebeurt is een scheiding. Ja, je moet verenigde worden. Maar om dit te kunnen doen, moet er eerst die scheiding zijn. Een scheiding van de tarwe van het kaf. Dit is wat er gebeurt. Sommigen noemen het een time line shift. Dat klopt ook.

THE (TIMELINE) SHIFT
Omdat degenen onder jullie die op de tijdlijn zijn die nu in de schepping is, het creatieve proces waarin jullie je bevinden, jullie de tijdlijn creëren waarop je wilt zijn. Jullie creëren de tijdlijn van de nieuwe hogere trillingen en frequenties, en gaan naar de hogere dimensies. En ja, je laat degenen achter die hier niet klaar voor zijn. Maar vrees niet: degenen die er niet klaar voor zijn, degenen die ervoor kiezen om niet klaar te zijn, ze zullen worden ondergebracht zoals ze moeten zijn. En niemand, en ik herhaal: niemand zal verloren gaan. Ook al zijn ze tijdelijk voor u verloren gegaan, ook al kunnen ze familieleden zijn. Ze komen weer bij je terug.


WE ZULLEN WEER HERENIGD WORDEN
Voor jullie, jullie zelven, hebben vele, vele keren jullie families, jullie geliefden, in veel verschillende systemen, veel planeten achtergelaten. Je hebt dit al zo vaak gedaan. Je hebt afscheid genomen, of het nu door een stervensproces was of gewoon wegging om verder te gaan op je reis. Je hebt ze al eerder verlaten, om altijd weer terug te keren, om weer contact te maken met je broers en zussen, met je familieleden, met je dierbaren. Want ze maken allemaal deel uit van onze soul-familie - zal altijd zijn, altijd geweest zijn. Je zult weer bij hen zijn. Zelfs degenen die je in dit leven in het stervensproces hebben achtergelaten: je zult weer met hen herenigd worden. En degenen die nog kunnen vertrekken in dat proces, zult u weer met hen herenigen. U bent voorbestemd, mijn vrienden, u bent voorbestemd om deze reis waarvoor u kwam te voltooien. Je hebt lang geleden veel beloften gedaan en, zoals je weet, heb je je vrijwillig aangeboden om hier te zijn. Maar aan die tijden komt een einde. Dit vrijwilligerswerk loopt ten einde. Je bent bijna aan de finish. We weten dat je dit eerder hebt gehoord. En in je driedimensionale illusionaire begrip, vraag je je af: ''Wanneer gaat het zijn? " maar ons antwoord aan jou is dat je er nu in zit.


WE ARE ALL JUST WALKING EACHOTHER HOME
Je staat aan de vooravond van het nieuwe ontwaken, de nieuwe dageraden die eraan komt. Het komt nu al dichterbij. En als je naar buiten kijkt en voorbij de chaos kijkt, zul je de blauwe lucht zien. Je zult de witte donzige wolken zien. Je ziet de bloemen in de velden bloeien. Je zult het water zien en voelen, het bewustzijn in het water. U zult schoonheid kennen, zelfs in de schijnbare lelijkheid. Maar de schijnbare lelijkheid is nodig voor steeds meer mensen om te ontwaken. Daar wacht je op. Velen van jullie hadden in 2012 geascendeerd kunnen zijn. Velen van jullie waren voorbestemd om dat te doen. Maar jullie weet dat jullie allemaal op een dieper niveau kozen, binnenin jullie op het hogere zelf-niveau, jullie ervoor kozen te wachten zodat steeds meer van je broeders en zusters hier met jullie kunnen ascenderen. Dat is waarom je hier vele, vele levens geleden kwam, om de weg voor dit ascentieproces te bereiden. Om de weg te wijzen. Om de weg voor te bereiden. En gaandeweg moet het bestaande systeem worden gewijzigd. Ze moeten wijd open worden gepakt. En die die je hebt als president nu, Trump, Hij is hiervoor aangesteld. Hij bood zich hiervoor aan. Hij is degene die je door deze overgang leidt. Jullie moeten hem allemaal alle kracht geven die je kunt verzamelen om hem het licht te geven.