♡ Gebruik jij al onze gezondheid producten ? 🍃 ook kan je hier jou kerst cadeau (pakketjes) vinden 🎄 We bezorgen ook in het buitenland*

 Meditation Message


Ik wil je uitleggen wat meditatie is, en waarom deze handeling, deze toewijding zo belangrijk is. Jullie weten allemaal dat je een groep lichtwezens om je heen hebt, die komen of gaan, afhankelijk van de mate van balans waarin je je bevindt, afhankelijk van de mate van uitstraling van licht die je bent. Al deze lichtwezens hebben een groot verlangen om met je te spreken, contact te maken, zichzelf te laten zien, te worden. Jullie weten allemaal dat ze er zijn. ”Maar hoe weet je dat zeker? Hoe weet je dat ze echt om je heen bestaan? Meditatie wat is het? Het is dat moment waarop je alle chakra's opent en je innerlijke licht laat schijnen, waardoor je de mate van balans blootlegt die je op dat moment bent; en afhankelijk van deze mate van licht komen lichtwezens dichterbij. Er zijn al velen die denken: "Maar hoe weet ik, dat ik alleen wezens van licht aantrek?". Het antwoord is simpel: als je licht uitstraalt, wat trek je dan aan? Onze aanwezigheid. Want hoe meer je licht uitademt, hoe dichter we komen. En het is duidelijk dat het op dit moment aan je beschermers is om een aura van bescherming om je heen te creëren, zodat er geen interferentie is, van welk ander type dan ook. 

FOCUS ON YOUR THOUGHTS AND YOU'RE ALREADY DOING IT
Vaak zit of lig je, het maakt niet uit, en je neemt de beslissing om te mediteren. En dan denk je tijdens de meditatie, aan de rekening die je de volgende dag moet betalen, denk je aan die heerlijke taart die je na de lunch gaat eten, het voedsel dat je voor je gezin gaat bereiden en dat je gaat eten, dus je gedachten dwalen af, je geest is overal behalve daar. Dus wat heeft het voor zin? Zeer weinig. Je gaat zitten om te mediteren, je hebt deze intentie, dus op dit moment beveelt je Hogere Zelf het openen van je chakra's, en je licht wordt getoond, het wordt aan ons getoond. Als je verbonden blijft, als je gefocust blijft, blijft dat licht; als je nu aan andere dingen gaat denken, zullen je chakra's weer sluiten en zal je licht zich terugtrekken, waardoor het moeilijk wordt om met ons in contact te komen.

LAAT JE VERWACHTINGEN LOS
En dan zeggen velen: "Wow, ik mediteer, mediteer, mediteer en ik zie of hoor niemand"! Elk geval is natuurlijk anders. Maar probeer te observeren wat je denkt op het moment van meditatie, als je geest niet babbelt en ergens anders afdwaalt. Dus ik ga je iets heel eenvoudigs leren, zodat je verbonden kunt blijven, niet om de geest te laten spreken, niet om de geest te laten afdwalen. Dus je gaat zitten of liggen, het maakt niet uit, je hebt de intentie om te mediteren, en als er een intentie is, wat gebeurt er dan? Je chakra's openen zich al en laten het licht naar buiten dat in je aanwezig is. Dus op dit moment ga je praten, je zult zeggen dat je contact met ons wilt maken, dat je wilt evolueren, dat je klaar wilt zijn voor contact, dat je onze berichten wilt horen, dat je ons wilt zien, nee je bent niet stil, en gewoon intentie, je bent ook aan het babbelen, maar merk dit op: je bent gefocust op een gedachte; je bent gefocust op dat moment, die verbinding. Dus als je zegt dat je de connectie met ons wilt, dat je ons wilt zien, dat je ons wilt horen en dat je ons wilt voelen, maar met een doel, de woorden maken deel uit van die context. Dus je laat ons zien dat je niet heel stil kunt zijn, maar dat je gefocust bent op het onderwerp waar we het daar over hebben, en dat je afdwaalt, je zult je voorstellen, je zult je voorstellen dat je ons ziet, je zult je voorstellen dat je praat aan ons. Het is alsof je in een vriendenkring zit, rond een vuur, prachtige verhalen vertelt, maar alles is naar ons toegekeerd. Dus je gaat met ons praten. In eerste instantie zal het een monoloog zijn, want om te horen wat we zeggen, duurt het even voordat de verbinding tot stand is gebracht.

 

 Channelen

HET TOT STAND BRENGEN
Het is niet alleen dat je zegt: "Ik wil met je in contact komen", en je zult onmiddellijk onze stem horen. Nee, dat is niet zo. Stel je het volgende voor ... Ik zal je een voorbeeld geven dat erg bevorderlijk is voor wat je vandaag hebt: je wilt met iemand aan de andere kant van de wereld praten. Wat doe jij? U pakt de telefoon van die persoon en via dit nummer bereikt u hem, dat wil zeggen dat u een verbinding tot stand hebt gebracht. Het gebeurde niet door het simpele feit van jou: "Zo-en-zo wil ik met je praten". Er gebeurt niets tenzij je een geschenk hebt. Als u geen verbinding maakt om met de persoon te praten, zult u niet met hem praten. Dus je moet dit communicatiemechanisme creëren, en op dezelfde manier bij ons. Het is niet simpelweg dat je gaat zitten en zegt: "Ik wil met je in contact komen", en we gaan meteen in je hoofd babbelen, dat is het niet.

VERBINDING MAKEN MET HOGERE RIJKEN
Een band met ons hebben moet een verzoek zijn met veel liefde, met veel genegenheid, met veel respect. Dus in de eerste paar dagen doe je monologen, praat je over hoe je graag onze namen zou willen weten, om te weten wie we zijn, om te weten hoe je met ons in contact kunt komen, dat je deze band met ons wilt creëren, dat je heb deze intentie uit de grond van je hart, om ons te kunnen zien, om te kunnen weten dat we er op elk moment zijn, maar dat je een naam wilt hebben om te bellen, dat je een naam wilt hebben en weten dat als je die naam uitspreekt, we er zullen zijn. Dit wordt dus het dagelijkse gesprek. Nee, je hoeft geen 10, 15, 20 minuten te praten, nee, dat is het niet. Je spreekt, je legt je wil bloot. Als je voelt dat je niets meer te zeggen hebt, en de geest begint te babbelen, zeg je gedag en de volgende dag, of wanneer je weer wilt, maak je de verbinding weer. Dus wat doe je daarmee? Het is alsof je elke dag een stukje van de draad naar ons toe trekt, het is natuurlijk een etherische draad, het is geen fysieke draad, het is alsof je onze telefoon zoekt om met ons te praten. Het is duidelijk dat we geen telefoon hebben en ook geen nummer, maar elke dag dat je dit testament plaatst, creëer je deze "draad" zodat de verbinding met ons kan gebeuren. En elke dag dat u dit verlangen plaatst, zal die draad toenemen en sterker worden totdat er een moment op een dag komt dat de verbinding compleet zal zijn, en dan zult u de verbinding effectief met ons beginnen te maken.