Wierook Geuren


  Salie

Word gebrand voor bescherming tegen alle vormen van kwaad. Het wordt ook verbrand om heilige ruimtes en rituele benodigdheden te zuiveren. Bovendien is het geweldig voor het bevorderen van wijsheid, duidelijkheid, helpt bij het aantrekken van geld en helpen bij het helen van lichaam, geest en ziel. 

  Sandelhout

Word gebrand om duivels en boze geesten uit te drijven, toveren heilzame geesten op en bevorderen spiritueel bewustzijn. Sandelhout wierook wordt ook door veel heksen gebruikt voor bescherming, astrale projectie, helende rituelen en in wensmagie. 

  Lavendel

Word gebrand om rust en slaap te veroorzaken, en om liefde aan te trekken, vooral van een man. Ook verbrand voor reiniging, genezing, geluk en ontspanning. 

  Pine

Word gebrand voor zuivering en om negatieve energieën te verbannen, om boze bovennatuurlijke entiteiten uit te drijven en geld aan te trekken, en om zeshoeken te verbreken en ze terug te geven aan hun afzenders. Ook verbrand voor aarding, kracht, reiniging en genezing. 

  Lotus

Word gebrand om de stemming, bescherming, spiritualiteit, genezing en meditatie te verbeteren. 

⋰ Wierook (Mercy) 

  Rose

Word gebrand om moed te vergroten, profetische dromen opwekken, huiszegen, vruchtbaarheid, genezing en liefde aantrekken. Rozen wierook wordt gebruikt in alle vormen van liefdesbetovering en bezit de sterkste liefdesvibratie van elke magische wierook. 

  Cedarhout

Word gebrand voor genezing, zuivering, bescherming, geld, balans, aarding, helderheid, inzicht en wijsheid. 

  Kaneel

Word gebrand voor bescherming en om geld, rijkdom, welvaart, zakelijk succes aan te trekken, het paranormale te stimuleren of te versterken krachten en hulp bij genezing. Ook verbrand voor stimulatie, kracht en lust. 

  Citroen

Word gebrand in rituelen om genezing te helpen en ook om de psychische vermogens te versterken, liefde en zuivering. 

⋰ Foto Unsplash (Free) 

  Mint

Word gebrand om het seksuele verlangen te vergroten, de boze bovennatuurlijke entiteiten uit te drijven, goede geesten te toveren en geld aan te trekken. Mint wierook heeft ook sterke helende vibraties en beschermende krachten. 

  Mirre / Myrrh

Word gebrand (vaak met wierook) voor zuivering, toewijding, genezing, uitdrijving en verbanning van het kwaad. Mirre is ook aids-meditatie-rituelen en werd gewoonlijk in het oude Egypte op gebrand als een offer aan godheden Isis en Ra. 

  Sinaasappel

 Word gebrand voor waarzeggerij, liefde, geluk en geld. 

  Vanille

Word gebrand om liefde aan te trekken, het seksuele verlangen te vergroten en de krachten van de geest te verbeteren.