Zijn we klaar voor Ascentie?


Aan allen die deze woorden lezen, groeten van de Galactische Federatie van Werelden . In deze boodschap gaan we de belangrijkste stappen bespreken die jullie nu kunnen nemen om klaar te zijn voor ascentie en wat er zal gebeuren om jullie planeet ascentie te laten bereiken. Weet je, nadat je van het Ascentieproces hebt gehoord, de volledige omvang ervan? Het is een energieverschuiving die elk aspect van het leven op planeet Aarde in één keer zal beïnvloeden. We zijn erg blij om aan te kondigen dat de langverwachte Grote Verschuiving of Ascentie van jullie planeet plaatsvindt. Je hebt de 3e dimensie voltooid en het collectieve bewustzijn van deze planeet heeft zo'n kritiek niveau bereikt, vooral in de laatste paar jaar, dat er geen andere manier is dan te ascenderen. 

WE ALREADY FEEL THE SYMPTOMS
We willen dat je weet dat het goed met je gaat! Je doet het meer dan geweldig. Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest en het beste moet nog komen. Laat alles los wat je ooit vertrouwd was, alles wat je dacht te weten of te begrijpen. Je ogen zijn open vandaag en het gordijn is opgelicht. Vandaag begrijp je wat er op het spel staat voor de mensheid, maar je realiseert je ook hoe mooi het plan is waar je al die jaren op aarde aan hebt gewerkt! Wij, de Galactische Federatie van Werelden, komen vandaag naar jullie om jullie te informeren dat we enorme hoeveelheden foton-gamma-lichtgolven door jullie centrale zon sturen die door jullie heen in de cellen van jullie wezen doordringen. Sommigen van jullie zijn zich terdege bewust van de enorme energieverschuivingen die momenteel binnenkomen en je kunt verhoogde ascentiesymptomen ervaren zoals slapeloosheid, of de behoefte om veel meer te slapen dan normaal. Zelfs fysiek ongemak is een mogelijk ascentiesymptoom aangezien jullie lichamen veranderen en zich aanpassen aan de hogere frequenties. Velen van jullie zijn pas ontwaakt en anderen zijn net begonnen te ontwaken. Je cijfers zullen drastisch gaan. Als u dit bericht leest, betekent dit dat u een van de uitverkorenen bent. Maar we hebben niet voor jou gekozen. Jij deed dat. Je hebt je vrijwillig aangemeld voor deze grootse missie, wetende dat de beloningen die je uit de ervaring van dit leven zou halen, een enorme mijlpaal was in je eigen persoonlijke evolutie.


KLAAR OM OP TE STIJGEN
Je gaat nu verder om je goddelijke doel te bereiken. We hebben jullie nodig om naar voren te stappen en jullie deel te doen aan dit ascentieproces en we willen dat jullie weten dat we hier bij jullie zijn, jullie assisteren en begeleiden bij elke stap van de weg. Er zijn zo velen van jullie die reikhalzend uitkijken naar de veranderingen die gaan komen. Je kijkt er naar uit dat de waarheid over je bestaan ​​op deze planeet wordt vrijgegeven voor alle mensen van alle culturen om te zien. Het is een lange reis geweest, maar het proces nadert zijn voltooiing en er zijn nog maar een paar stappen voor ons om te voltooien. We kunnen je nu geen datum geven, er zijn te veel factoren en wezens bij betrokken, maar het proces is "heel, heel dichtbij". Jullie worden allemaal verzocht om je hoge trillingsenergieën te behouden, ongeacht wat er op dit moment op aarde gebeurt. Oordeel niet, reageer niet emotioneel, maar put in plaats daarvan uit je innerlijke vrede en vreugde, wat er ook gebeurt. Wees je er voortdurend van bewust dat het ascentieproces nu plaatsvindt, maar het zal een korte tijd duren om volledig te manifesteren. De definitieve doorbraak komt met een knal als aan alle randvoorwaarden is voldaan. In die zin komt de grote climax voor jullie, maar onthoud altijd dat wat zich manifesteert niet louter gebeurtenissen zijn, maar diep betekenisvolle openbaringen die veel belangrijker zijn voor het ontwaken dat in jullie allemaal plaatsvindt.