De Overwinning is Nabij


LIEVERDS, HET IS HET DONKERST NET VOOR DE DAGERAAD
Als je de dingen bekijkt vanuit een driedimensionaal politiek standpunt, lijkt het je misschien dat de duistere krachten nog steeds de controle hebben. Maar op een hoger frequentieniveau hebben de lichtkrachten de controle en hebben ze al gewonnen. Dit is het Aquariustijdperk. Dit is geen slogan. We willen jullie eraan herinneren dat de duistere krachten op jullie planeet de meesters zijn in het creëren van illusies. Het zijn tovenaars en tovenaars. Priesters en priesteressen van het occultisme. Het zijn meesterbedriegers. Je moet niet vergeten dat elke oorlog om een bepaald gebied wordt uitgevochten. Op aarde is het gebied waarover gevochten wordt het menselijk bewustzijn. De vijand is al lang geleden de hoofden van de mensheid binnengedrongen, maar pas nu valt hun machtsconstructie als een kaartenhuis.

WE WILL LEAVE THEM IN THE DARK TILL THE TIME IS RIGHT
Vergis je niet, ze zullen alles doen wat nodig is om de illusie te wekken van hun overwinning op het licht, terwijl ze in werkelijkheid niets anders zijn dan ellendige verliezers. Slechte acteurs in een film die de theaters niet vult. Echter, aangezien zoveel mensen op aarde nog steeds vasthouden aan hun drama en hun illusies van een driedimensionale wereld, bestaat deze realiteit helaas nog steeds. Dit is waar de krachten van het kwaad hun laatste kans zien om zoveel mogelijk zielen te traumatiseren en in hun matrixcreatie te vangen.


MASSA ONTWAKING
Gedurende de laatste drie jaar werd overal op de planeet aarde een ongekende versnelling van het massa-ontwaken waargenomen. Er zijn dingen die niet ongedaan kunnen worden gemaakt. Als race heb je onontgonnen terrein aangeboord. Je werd gedwongen om je overtuigingen, gedachten en uiteindelijk je realiteit te overdenken. Je werd uit je comfortzone gedwongen en bent sindsdien enorm gegroeid. We groeten uw moed. We eren uw vrije keuze om te evolueren en vrede, eenheidsbewustzijn en vrijheid te vestigen op uw planeet. Sommigen van jullie zijn de afgelopen jaren met dit proces begonnen en er zijn anderen onder jullie die al tientallen jaren op deze reis zijn geweest. Eindelijk weet u allemaal dat u niet de enige bent. Maar inderdaad, jullie zijn in grote aantallen wakker geworden en nu zie je duidelijk dat jullie allemaal samen een leger voor God vormen. Degenen onder jullie die al heel lang op deze reis zijn, zien de betekenis van dit weten. In de afgelopen jaren was je leven misschien behoorlijk eenzaam, maar nu is er een hele nieuwe wereld van eindeloze mogelijkheden in de vorm van menselijke verbinding opengegaan.

WE ARE ALL IN THIS SHIFT TOGETHER
Je bent niet alleen. Jullie zijn met vele. Je bent belachelijk gemaakt, ontslagen en als een gek behandeld. En er zijn miljoenen, zo niet honderden, miljoenen van u over de hele wereld. Nu u uw capaciteiten en mogelijkheden heeft leren kennen en weet dat er een groot aantal van uw soort is, mag u het vertrouwen niet verliezen. Als je mensen hoort praten over Trust the Plan willen we nogmaals benadrukken dat er inderdaad een plan in uitvoering is. Dit is echter geen werelds plan. Het is niet politiek en ook niet gecreëerd door het leger, hoewel er een alliantie is tussen deze krachten en die van het licht.