Openbaringen Et's


OPENBAARMAKING VAN BUITENAARDSEN
Openbaarmaking is een ander groot onderwerp in jullie wereld. Onderdeel van onze missie is om open contact met u te leggen. Algemeen wordt aangenomen dat uw regeringen waardevolle informatie achterhouden over buitenaardse intelligentie. Dit is waar en we verzekeren u dat openbaarmaking op het juiste moment zal plaatsvinden. Momenteel wandel je nog steeds door een donker tijdperk, een tijdperk van onwetendheid. Kennis van buitenaardse wezens die een belangrijke rol hebben gespeeld in het ontstaan ​​en de geschiedenis van jullie planeet is op dit moment geen relevante informatie voor jullie algemene bevolking, volgens de thema's van jullie huidige realiteit. Wat momenteel relevant is voor uw realiteit, is mysterie, verwondering en verwarring. De waarheid over uw afkomst en geschiedenis zal zich op een tijdige, gepaste manier ontvouwen. Wees geduldig, lieve vrienden. Je nadert snel het splitsingsprisma van de tijd. Veel langverwachte onthullingen en avonturen zijn aan de horizon.


WORD OOK WEL "FULL DISCLOSURE" GENOEMD
Een van de meest opwindende gebeurtenissen die op jullie afkomen, is de publieke aankomst van buitenaardse bezoekers. Er zijn al verschillende buitenaardse rassen die met jullie in wisselwerking staan. De meeste van deze rassen zijn echter negatief georiënteerd. Volgens de Wet van Aantrekking wordt wat je trillend uittrekt altijd naar je teruggekaatst. Vanwege de negatieve status van jullie planeet, is het erg gemakkelijk voor negatieve wezens om jullie realiteit binnen te dringen. Naarmate je positiever van aard wordt, zal het tij keren en zal de verbinding tussen jou en positieve buitenaardsen sterker worden. Negativiteit trekt negativiteit aan. Naast de Wet van Aantrekking is een andere interessante factor die ervoor zorgt dat positieve buitenaardsen niet directer omgaan met de koppige mentaliteit van je collectieve bewustzijn.

BE OPEN MINDED AND OPEN YOUR HEART - WE ARE YOUR FAMILY
Door sceptisch te zijn over buitenaards leven en door je zo sterk te concentreren op je fysieke realiteit alsof er niets anders is dat bestaat of ertoe doet, schuw je ons in feite en plaatst je ons in je blinde vlek. Het lijkt veel op een geest die verdwaald is en gevangen zit in zijn eigen bubbelrealiteit. Zijn dierbaren proberen misschien met hem te communiceren, hem de hand te reiken en hem te helpen bij het oversteken naar de andere kant, maar hij kan ze niet zien of horen omdat hij zo koppig gefocust is op zijn eigen persoonlijke realiteit. Dit is wat de mensheid effectief doet - weigeren andere realiteiten te erkennen door zich volledig op zichzelf te concentreren. Daardoor blokkeert de kracht van je geest ons van je waarneming.