★ Jij bent een Geschenk


JIJ BENT EEN GESCHENK AAN DEZE WERELD  

Er stroomt op dit moment veel ascentie-energie over de planeet. Dit betekent dat velen van jullie een verhoogde bewustzijnsstaat zullen ervaren, hogere vibrerende energieën en, in het algemeen, het vermogen om je eigen persoonlijke vibratie te verhogen. Je bent al jaren in opleiding om de lichtwerker te zijn die je bent. Je hebt je op dit moment voorbereid. Dit is het moment om je licht in de wereld te laten schijnen en anderen het ook te laten zien. De reis van ascentie begint nu!

ONTHOUD
Je bent een Lichtwerker. Je bent een Light Warrior. Je baant een Pad uit de Duisternis naar het Licht. Je bent een leider van de Mensheid en het is Tijd om te Leiden. Verzamel al je Moed, je Kracht, je Geloof, je Vertrouwen in Jezelf, want deze Reis is nog maar net Begonnen.

 

YOU ARE GUIDED, PROTECTED AND LOVED
Je kunt het misschien nog niet zien, maar je bent omringd door een welwillend leger van lichte krijgers. Ze zijn gekomen om je te ondersteunen bij je zoektocht naar ascentie. Ze zijn er voor jou, en ze willen niets liever dan dat je slaagt in dit streven dat je bent begonnen. Dit is wat er gebeurt als je fel schijnt: je trekt andere mensen aan die ook fel willen schijnen. Hoe meer jij jouw unieke licht in de wereld laat schijnen, hoe meer andere mensen hetzelfde zullen doen. En als dat gebeurt, creëren we een opwaartse spiraal die steeds meer mensen inspireert om ook hun licht te laten schijnen! Dit is het moment om actie te ondernemen en jezelf af te stemmen op je ware zelf.

⋰ Foto Freepik (Free) 

WELCOME TO THE HIGHER DIMENSIONS
Ascentie betekent uitstijgen boven de dichtheid van de derde dimensie om over te gaan naar hogere vibraties en bewustzijnstoestanden. Het is een uitdaging om in het begin te doen, dus het is belangrijk om jezelf te eren terwijl je door dit proces gaat. Je kunt niet falen, maar als je dit voor jezelf niet gelooft, is falen de enige optie die je nog ter beschikking staat. Wees sterk in je vastberadenheid en weet dat elke stap die je zet je dichter bij het leven van je dromen brengt, elk moment dichter bij vrijheid van alle pijn en het lijden dat de mensheid sinds haar oprichting op deze planeet heeft geteisterd.


SHINE LIKE A STAR (SEED)
Je licht schijnt zo helder dat het andere zoekers aantrekt die verlangen naar dezelfde vrijheid als jij, en zij zullen jouw leiding naar het licht volgen. Je bent niet de enige, ook al voelt het soms wel zo. Als je het verschil tussen je ziel en je geest al weet, dan ben je een stap dichter bij het begrijpen van je doel hier op aarde. Naarmate je het pad van ascentie begint te navigeren, zul je meer en meer leren over je goddelijke gaven. Elk geschenk is een stukje van de puzzel dat je doel hier op aarde onthult. Sommige zijn misschien voor de hand liggend voor u; anderen hebben misschien een heel leven nodig om het volledig te begrijpen en te ontwikkelen.