Hulpmidellen


1. SALIE / PALO SANTO
Palo Santo is een heilig hout dat in Zuid-Amerika wordt verbouwd. Het staat bekend om zijn energetische reinigende eigenschappen, vergelijkbaar met salie en ceder. Het houdt energie geaard en helder. Salie wordt gebruikt om de buitenwereld 'af te wassen' wanneer iemand een ceremonie of een andere heilige ruimte betreedt. Gebruik een kaars, lucifer of aansteker om de bundel palo santo en salie aan te steken om uw huis, kantoor of andere ruimte vrij te maken.

Beweeg de rook naar alle hoeken, over deuropeningen en in schaduwruimtes. Zodra de ruimte is vrijgemaakt, laat u de saliebundel uitbranden of drukt u deze voorzichtig uit in uw hittebestendige schaal of container. De rook wordt gebruikt om de persoon of het voorwerp te zegenen, te reinigen en te genezen. Ook bekend als ‘vlekken’.

2. TAROT KAARTEN
Er zijn verschillende manieren om Angel- en Oracle-kaarten te gebruiken. Deze kaartspellen helpen je contact te maken met je engelen (zowel beschermer als aartsengelen), evenals je hogere zelf. Je kunt de energie van de kaarten verwijderen door middel van Reiki of een veegset. Spreid de stapel kaarten uit en kies zonder al te veel na te denken die ene (of meerdere) kaarten die je aanspreken. Dit zijn uw berichten van bovenaf. De meeste kaartspellen worden geleverd met een handleiding om een ​​duidelijkere betekenis te geven dan de kaart zelf.

 

3. KRISTALLEN
Kristallen zijn een geneeswijze die is afgeleid van de oudheid toen de Sumeriërs toverdrankjes maakten van kwarts. De Grieken droegen amethist als amuletten en de Chinezen gebruikten jade in de geneeskunde. Tegenwoordig zijn kristallen een geweldig hulpmiddel om te gebruiken tijdens yoga- of meditatiebeoefening. Ze zijn een geweldige herinnering aan uw bedoelingen en doelen, aangezien ze verbonden zijn aan veel metafysische eigenschappen en betekenissen.

 

4. AROMATHERAPIE
Essentiële oliën, of ze nu rechtstreeks op je lichaam worden aangebracht of met een diffuser, zijn nog een andere manier om een ​​lichtere energie van binnen te creëren. Bepaalde oliën / geuren zijn verbonden met verschillende energetische centra in ieder van ons en kunnen helpen bij het loslaten van stagnerende energie en het bevorderen van kalmte. Het is belangrijk dat u oliën van hoge kwaliteit gebruikt om hun genezende voordelen te plukken.

5. SLINGER / PENDEL.

Een slinger is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om te communiceren via je hogere zelf / je gidsen. Deze tool kan worden gebruikt om te helpen bij het nemen van beslissingen over uw genezing en uw leven in het algemeen. Om te beginnen kalibreer je eerst je slinger door eraan te bungelen en hem te vragen je een 'JA' te laten zien. De slinger zal op een bepaalde manier slingeren. U herhaalt dit proces en vraagt ​​het u een 'Nee' te laten zien. Je geest ontspannen en de slinger het werk laten doen, is de sleutel.