The Secret Gebruiken


Het gebruik van de wet van aantrekking kan je helpen je focus aan te scherpen en je doelen te bereiken. De wet van aantrekking is het idee dat onze ervaringen worden gecreëerd door onze gedachten en gevoelens, en dat datgene waarop we onze aandacht richten in ons leven zal worden gebracht. Als filosofische theorie heeft de wet van aantrekking een oude geschiedenis. Hier vind je oefeningen die je kunt proberen te gebruiken om stress te verlichten en dingen die je in het leven wilt manifesteren. 

YOUR THOUGHTS HAVE POWER
Volgens de wet van aantrekking hebben je gedachten de kracht om zich in je leven te manifesteren. Als je bijvoorbeeld positief denkt en jezelf visualiseert met genoeg geld om comfortabel te leven, zul je kansen aantrekken die deze verlangens kunnen verwezenlijken. Aan de andere kant, als je je constant concentreert op de aspecten van je leven waar je niet tevreden mee bent, zul je negatieve resultaten en ervaringen blijven aantrekken. Je gedachtes zijn krachtiger dan we denken, kies altijd alleen positieve gedachtes, en denk altijd alleen aan wat je WEL wilt.

 

Een belangrijk punt van kritiek op de wet van aantrekkingsgeloof is dat, hoewel het mensen erkent voor het manifesteren van positieve resultaten in hun leven, het ook mensen de schuld geeft als er slechte dingen met hen gebeuren. Het impliceert bijvoorbeeld dat een persoon bij wie de diagnose kanker is gesteld, het door zijn negatieve gedachten en energie in zijn leven moet hebben aangetrokken. Als een persoon eenmaal ziek is, moeten ze hun gedachten positief houden om genezing, welzijn of zelfs genezing te manifesteren

 

MAAK EEN LIJST VAN JOU FRUSTRATIES
Maak een lijst van alle dingen in uw leven waar u zich gefrustreerd voelt of die u zou willen veranderen, bijvoorbeeld een stressvolle baan, het gedrag van uw kinderen of conflicten in uw relaties.

 

DENK POSITIEF OF CORRIGEER JE EIGEN NEGSTIEVE GEDACHTES
Start vervolgens een dagboek. Denk voor elke frustratie op je lijst aan elk mogelijk positief aspect van de situatie. De voordelen van uw moeilijke baan kunnen bijvoorbeeld een vast inkomen, creatieve uitdaging of persoonlijke groei zijn. Sluit vrede met wat je hebt terwijl je vorderingen blijft maken in de richting van wat je graag zou willen hebben. Je zou je baan dan kunnen zien als een middel om je geduld te vergroten. Als dat niet het geval is, zou u kunnen ontdekken dat het doel van de baan is om u waardevolle informatie te geven over wat niet werkt in uw leven. Het kan zijn dat het positieve resultaat van de negatieve ervaring die je op je werk hebt, is dat je het verlaat om een carrière na te streven die beter past bij je talenten en vaardigheden. Een positieve instelling hebben is meer dan een glimlach op je gezicht toveren; het betekent eraan werken dankbaar te zijn voor wat je al hebt, en voor wat je gelooft dat zal komen.


VERPLAATS JE FOCUS - OMDENKEN
Verplaats je focus van wat je voelt dat je mist naar gevoelens van dankbaarheid en overvloed. U kunt uw positieve instelling ook versterken door uw doelen, dromen en bedoelingen met anderen te delen. Door uw positiviteit over uw dierbaren te verspreiden, kunt u ook steun krijgen en geven. De psychologie van positief denken. Het belangrijkste onderdeel van manifesteren is het loslaten. Door dit te doen, bevrijd je jezelf van de zorgen of het wel of niet in je leven zal verschijnen en stel je jezelf open voor de mogelijkheid dat het zou kunnen.

 

Gratitude Journal

Houd een dankbaarheidsdagboek bij. Noteer alle dingen in je leven waar je dankbaar voor bent. Er zitten veel voordelen aan het bijhouden van een 'graditute' dagboek, en de oefening helpt je een houding van dankbaarheid te ontwikkelen (waardoor er ruimte ontstaat voor meer overvloed). Breng je focus opnieuw in beeld. Kader uw gedachten op dezelfde manier in als u positieve affirmaties zou creëren: concentreer u op wat u wilt in plaats van op wat u frustreert.

De wet van aantrekking gebruiken om een ​​stressvrij leven te creëren
Door Elizabeth Scott, MS Beoordeeld door Rachel Goldman, PhD, FTOS. Bijgewerkt op 28 december 2020