Flower of Life Meditatie


1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Verklaar je intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om de overgang op aarde te stabiliseren en de meest positieve Ascentie-tijdlijn voor alle levende wezens te manifesteren.

3. Roep de Violette Vlam aan vanuit zijn primaire bron om een ​​cirkel van bescherming om je heen te plaatsen tijdens en na de meditatie. Vraag het om alles te transmuteren dat het Licht niet dient.

4. Visualiseer de regenboogkleurige Flower of Life-bol rond de aarde, die zich onder het oppervlak uitbreidt en zich ook helemaal uitbreidt tot aan de baan van de maan. Visualiseer dat de Flower of Life-bol het planetaire bevrijdingsproces ondersteunt en alle duisternis van het oppervlak van de planeet verwijdert. Visualiseer dan de Flower of Life-sfeer en Violette Vlam die de lijnen en draaikolken binnen het planetaire Lichtraster zuiveren, helen en genezen.

5. Visualiseer dat de Flower of Life-sfeer harmonie, bescherming en vrede creëert voor de mensheid en alle andere levende wezens, en vooral voor degenen die het Licht voor de planeet vasthouden.

6. Visualiseer nu de regenboogkleurige Flower of Life-bol die de aarde omvat en de vibratie van de hele planeet verhoogt. Visualiseer dat de Flower of Life-sfeer harmonie manifesteert en de meest positieve Ascentie-tijdlijn voor alle levende wezens.