Afstemmen op de Pleiadische Energie


De Pleiadiërs zijn een zeer geavanceerd buitenaards ras dat op de hogere gebieden boven dit 3D-gebied bestaat. Als je energetisch op hen afgestemd bent, zul je je verhouden tot hun leringen en hun wereld begrijpen. Het zijn meestervertellers en leraren, hun boodschappen bevatten lichtcodes en triggers om de lager resonerende wezens op het juiste moment wakker te maken. 

YOU WE'RE LIVING IN THE MIDDLE OF A GALACTIC WAR
Er speelt zich een groot kosmisch drama af en het is gelukkig bijna ten einde. De menselijke bevolking komt er nu achter dat een groep duistere, snode wezens de mensheid en de aarde heeft bedrogen. De reden voor het verbergen van ons hele bestaan ​​is dat onze energie leven na leven kan worden geoogst. Deze ongelooflijke hoeveelheid energie is verzameld en omgeleid voor gebruik. Deze duistere wezens wisten dat wanneer de mensheid erachter kwam wat er met ons gebeurde, we erg boos zouden worden en in opstand zouden komen en dit zou het eindspel zijn voor hun gruwelijke plan. Dit is het spel waaraan velen van ons nu deelnemen.

NOW IT'S TIME TO WAKE UP
Onbewuste mensen zijn op dit punt zo in slaap en zo ver heen met betrekking tot wat er werkelijk gebeurt, het is echt irrelevant om zo bezorgd te zijn over hun Ascentie, je kunt niet één ding doen om hen te helpen totdat ze er klaar voor zijn. Totdat mensen stoppen met elkaar pijn te doen en elkaar te doden, is er geen onmiddellijke oplossing voor hen. Het is dus verstandig om op dit moment uw aandacht op uw progressie te houden. De Pleiadiërs zijn zeker bezorgd om hen, daarom transmuteren ze namens hen tonnen laagvibrerende energieën. Maar, zoals ik altijd zeg, is iedereen op zijn individuele pad en heeft iedereen te maken met zijn eigen consequenties. 

AND RISE ABOVE THE MATRIX (ASCENDING)
De Ascensie-gebeurtenis zal zeer snel en abrupt op de mensen komen en de Pleiadiërs weten dat de meesten er niet op voorbereid zijn en proberen deze overgang zo pijnloos mogelijk te maken. Ze verplaatsen enorme hoeveelheden super dichte energie uit de weg, zodat ze een betere kans hebben om deze Ascentie te maken. Uiteindelijk zijn we hier om deze Ascentie te maken. Er gebeurt zoooo veel achter de schermen op aarde en in de hogere gebieden, zodat zoveel mogelijk mensen deze overgang zullen maken.

WE ARE HELPING WITH SENDING LIGHT (CODES)
Ongelooflijke hoeveelheden hoogfrequent gamma-fotonlicht drongen de aarde binnen in de afgelopen 6 maanden of zo. Deze frequenties, deze lichtniveaus zijn in het geheim gemeten door elk ruimteagentschap op deze planeet en zijn volledig voor ons verborgen. Deze ruimteagentschappen verbergen zich, hoe dan ook, de honderdduizenden buitenaardse vaartuigen die rond de zon worden gezien. Dit is precies de reden waarom zonne-observatoria werden gesloten om te proberen geen foto's en video's te lekken van deze enorme armada's van vaartuigen en vaartuigen . De Pleiadiërs waren het echter wel eens met deze sluiting, omdat ze weten dat een grote meerderheid van de mensheid nog niet klaar is voor zo'n botte onthulling.