Meer Informatie over Andromedanen


Andromedanen zijn hele intelligente buitenaardse wezens die het sterrenbeeld Andromeda bewonen. Ze zouden in 1954 Florida hebben bezocht. Andromedanen zijn lichtwezens die incarneren in een menselijk lichaam. De Andromedanen zijn wezens van Andromeda, die op aarde zijn geïncarneerd om de mensheid door het ascentieproces te helpen door hen te helpen hun bewustzijnsniveaus en trillingsfrequenties te verhogen. Ze staan ook bekend als lichtwerkers omdat ze ijverig werken aan het verhogen van de vibratie van al het leven op aarde. Andromedan-sterrenzaden zijn hoogdimensionale wezens, tot aan de 12e dimensie. Andromedanen zijn ofwel mensachtige of energiewezens. Aangezien algemeen wordt aangenomen dat dingen niet van energie kunnen worden gemaakt, vergelijkbaar met hoe ze niet van massa kunnen worden gemaakt, is de laatste beschrijving ongeloofwaardig. Echter, met "energie" wezens zouden bepaalde getuigen in plaats daarvan kunnen verwijzen naar plasmawezens.

 

De meeste bronnen en afbeeldingen tonen ze als blauw of violet. Soortgelijke wezens zijn afgebeeld in oude Egyptische hiërogliefen.

 

DE RAAD VAN ANDROMEDA
Volgens sommige bronnen maken de Andromedanen deel uit van een interstellaire federatie, bekend als de Raad van Andromeda. Hun doelen voor planeet Aarde en de mensheid variëren, van het verwijderen van alle vijandige buitenaardse aanwezigheid tot het promoten van het gebruik van elektrische auto's.Ze lijken echter altijd goede bedoelingen te hebben en beschermen de mensheid. Hoewel door bepaalde bevindingen hun aanwezigheid op aarde kan worden teruggevoerd tot in de tijd dat de oude hindoegoden en de oude Egyptische hiërarchie regeerden; wat veel onzekerheid laat over hun ware doelen voor de mensheid.

 STARSEED TRAITS
Andromedan-sterrenzaden hebben veel eigenschappen die hen onderscheiden van andere mensen; Het zijn erg mooie zielen met een liefdevolle aard, we weten dat alle sterrenzaden een medelevend karakter hebben, maar Andromedanen duwen het naar een hoger niveau. Het zijn zielen met een harmonieuze vibratie en ze hebben geen negatieve gevoelens of gedachten. Ze zijn zeer geavanceerde zielen en hun energie kan van ver worden gevoeld. Andromedan-sterrenzaden vertegenwoordigen de onvoorwaardelijke liefde, vriendelijkheid en zuiverheid die nodig is in deze wereld om er een betere plek voor iedereen van te maken. Ze brengen vrede en harmonie waar ze ook gaan. Andromedanen zijn niet alleen liefhebbende zielen, ze hebben ook wijsheid en kennis over universele wetten die helpen om dingen in balans te houden voor het universum terwijl het zich uitbreidt en zijn transformatie naar een hogere frequentie van zijn voortzet. Ze hebben een verbazingwekkend vermogen om de waarheid te zien en ze zijn niet bang voor wat komen gaat. Andromedan-sterrenzaden houden van avontuur, verkenning en het ontdekken van nieuwe plaatsen die hen vreugde brengen. Ze vinden het leuk om tijd met hun dierbaren door te brengen in de natuur of thuis om samen tevreden te zijn. Ze hebben veel ruimte nodig om gelukkig te zijn en zijn niet bang voor verandering. Maar bovenal zouden ze alles doen voor degenen waar ze veel om geven.

 

 WAAR KOMEN ANDROMEDANS VANDAAN? 
Zoals de naam zou impliceren, komen ze uit de Andromeda Galaxy, een spiraalvormig sterrenstelsel, en het is ongeveer 2,537 miljoen lichtjaar van de aarde verwijderd. Andromeda is ook onze buur en het dichtstbijzijnde sterrenstelsel. Wetenschappers zeggen dat Andromeda en de Melkweg op weg zijn naar elkaar en over ongeveer 4 miljard jaar zullen botsen. Andromeda is erg helder en het is mogelijk om met het blote oog te zien als je weet waar je moet kijken. We weten niet de exacte locatie waar Amdromedans vandaan komen in de melkweg, maar wat we wel weten is dat het zielen zijn met een missie om de melkweg te dienen.

 

 HOE ZIEN ZE ERUIT? 
We hebben geen informatie over hoe Andromedanen eruitzien op hun thuisplaneet, maar wat we wel weten is dat ze veel verschillende menselijke verschijningen kunnen aannemen. ️Ze zijn meestal slank en kunnen moeilijk aankomen. Als het op kapsels aankomt, zijn ze niet bang om op te vallen met hun funky en creatieve kapsels. ️Andromedanen staan ​​ook bekend om hun grote gevoel voor mode, ze houden ervan zich te kleden in de laatste trends. ️De meeste Andromedanen zullen nooit grote gezondheidsproblemen hebben of een operatie nodig hebben. Het zijn zeer gezonde wezens met een onberispelijk immuunsysteem.


--- NOG MEER STARSEED TRAITS ---
Als je niet weet of je resoneert met dit sterrenzaad, dan kunnen deze eigenschappen je helpen te herkennen of je er een bent:

 

ZE ZIJN REBELS
Als er één eigenschap is die opvalt, dan is het deze wel. Ze staan ​​bekend als rebels tegen alle overheidswetten en doen wat goed voelt voor hen.


ZE ZIJN SPIRITUEEL
Andromedanen staan ​​ook bekend als zeer spiritueel en geloven niet in materialisme.

 

ZE HEBBEN EEN STERK RECHTVAARDIGHEIDSGEVOEL 
Elke Andromedan is op zoek naar de waarheid, ze willen weten waarom slechte dingen goede mensen overkomen. Ze zullen nooit stoppen totdat ze hun waarheid hebben ontdekt en een authentiek leven leiden.

 

ZE ZIJN ALTIJD OP ZOEK OM TE GROEIEN EN ZICHTZELF TE VERBETEREN
Voor Andromedanen is groei het belangrijkste in hun leven. Ze zijn altijd nieuwsgierig naar wie ze zijn en wat ze kunnen worden. 

AMDROMEDANEN ZIJN ZEER GOED GEINFORMEERD 
Ze zijn nooit bang om vragen te stellen en zullen hun onderzoek doen totdat ze vinden wat goed voor hen is. En als het op levenskeuzes aankomt, zorgen Andromedanen ervoor dat ze in de toekomst nergens spijt van hebben.

 HET ZIJN LEIDERS EN KRIJGERS
Andromedanen hebben altijd een sterk rechtvaardigheidsgevoel, daarom zijn ze geweldige leiders en krijgers. Ze zullen nooit opgeven totdat de missie is volbracht of er niets meer is om voor te vechten.

 

HET ZIJN VRIJHEIDSZOEKERS
Het zijn vrijheidszoekers, je zult ze nooit zien vastzitten in een hokje in een zinloze baan. Ze zijn altijd in beweging en op zoek naar nieuwe avonturen. Ze willen niet het gevoel hebben vast te zitten in een routine waar ze niet uit kunnen komen, dus zullen ze er alles aan doen om vrede met zichzelf te vinden.

 

HET ZIJN REIZIGERS
Andromedanen houden van reizen, ze zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen en gaan waar hun nieuwsgierigheid hen brengt. Ze houden ervan om verschillende culturen te verkennen en over andere religies te leren.


ER IS MEER DAN JE ZIET

Hoewel ze eruitzien alsof ze elke situatie aankunnen, is de waarheid dat ze gebroken zijn en geen vertrouwen hebben. Ze twijfelen altijd aan zichzelf en hun vaardigheden. Het weerhoudt hen er niet van om te doen wat ze graag doen, maar het kan een last zijn voor anderen die de echte persoon niet kennen onder al die twijfel aan zichzelf.

 

 HOUDEN NIET VAN VERPLICHTINGEN
Ze hebben een hekel aan het horen of de noodzaak om iets te doen, omdat ze vrijheidszoekers zijn en ze zullen doen wat voor hen goed voelt. Ze zijn liever vrij en ruimdenkend.

 

ZIJN ONBAATZUCHTIG
Ze zijn erg onbaatzuchtig en stellen de behoeften van anderen boven die van henzelf. Andromedanen zijn erg zorgzaam en meelevend, wat tot uiting komt in hun acties.

 

VOELEN ZICH AANGETROKKEN TOT DE OUDE BESCHAVING
De meesten van hen voelen zich aangetrokken tot oude beschavingen, ze vinden het belangrijk om over het verleden te leren. Ze geloven ook dat ze hierdoor hun oude voorouders beter kunnen begrijpen en ermee kunnen verbinden, en een dieper begrip van zichzelf kunnen ontdekken.

 

HOUDEN VAN DE NATUUR
Velen van hen voelen zich aangetrokken tot de natuur omdat Andromedanen natuurliefhebbers zijn. Ze houden ervan om buiten te zijn en de natuur in al haar glorie te verkennen.