Spirituele Gidsen


IEDEREEN HEEFT GIDSEN, ENGELEN, BESCHERMENGELEN EN EEN HOGERE ZELF DIE JE HELPEN TIJDENS DEZE REIS
Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of hoe je leven eruitziet, je hebt spirituele gidsen die je nuttige berichten sturen. Hier leest u hoe u uw unieke gidsen kunt identificeren, uzelf kunt openstellen voor hun wijsheid en op elk moment kunt communiceren met de verschillende soorten gidsen:

WAT ZIJN DE VERSCHILLENDE SOORTEN SPIRITUELE GIDSEN
Sommige spirituele gidsen zijn je hele leven bij je geweest, zelfs al voordat je werd geboren. Anderen kwamen in je team omdat je ze op verschillende momenten in je leven nodig had, en je kunt je vrije wil gebruiken om nog meer spirituele gidsen aan te vragen. Uw specifieke team voor spirituele begeleiding, het team van spirituele gidsen dat aan u is toegewezen, kan het volgende omvatten:


AARTSENGELEN

Aartsengelen zijn leiders in de engelenwereld en hebben een krachtige, zeer grote energiesignatuur. Als je een empaat bent of gevoelig bent voor energie, voel je misschien een energieverschuiving in de kamer als je een aartsengel aanroept. Elke aartsengel heeft een specialiteit, zoals de specialiteit van aartsengel Rafaël van genezing, en kan met talloze mensen tegelijk werken.

BESCHERMENGELEN
Beschermengelen zijn exclusief van jou, en we hebben er allemaal meer dan één! Beschermengelen hebben hun leven gewijd aan het helpen van alleen jou. U kunt op elk moment een beroep op hen doen voor onmiddellijke hulp. Ze houden onvoorwaardelijk van je, voor altijd. Onthoud dat engelen niet-confessioneel zijn en samenwerken met mensen van alle geloven en spirituele overtuigingen.

SPIRIT ANIMALS
Spirit-dieren kunnen een huisdier zijn dat je ooit had en die nu is overleden en nu deel uitmaakt van je team voor spirituele begeleiding. Geestdieren kunnen ook elk dier zijn dat u iets te leren heeft, zoals de pauw die u het belang van schoonheid leert of uw gaven zelfverzekerd bezit, of de wolf die u laat zien hoe belangrijk het is om aan uw overlevingsbehoeften te voldoen. Ze kunnen voor het eerst in een droom verschijnen, in je achtertuin of op de koffiemok van je collega.

GEASCENDEERDE MEESTERS
Opgestegen meesters zoals Boeddha of Moeder Maria waren ooit menselijke, levende reizen van diepe spirituele groei en invloed. Nu hebben ze een speciale plaats als leiders in de geestenwereld en als gidsen / leraren voor mensen zoals jij. Mijn gidsen hebben me verteld dat alle geascendeerde meesters partners zijn en in harmonie samenwerken, ongeacht van welke cultuur of religie ze deel uitmaakten toen ze nog leefden.

OVERLEDEN DIERBAREN
Geliefden of familieleden die zijn overleden, kunnen ervoor kiezen om een ​​van je spirituele gidsen te zijn en je actief vanuit de hemel te ondersteunen door je op zeer praktische manieren te helpen, zoals carrièrekansen of het onderhouden van relaties op jouw manier. Een van je grootmoeders zou een belangrijke spirituele gids voor je kunnen zijn, of je haar nu goed kende of niet. In feite kan elk mens die is overleden een spirituele gids voor je worden. Als je een danser bent, zou je een spirituele gids in je team kunnen hebben die ooit een danser en artiest was en je nu wil helpen begeleiden en inspireren als artiest.