✴︎ Het Gouden Tijdperk


We hebben geanticipeerd op de grote verandering in het menselijk bewustzijn, omdat het een werkelijk verbazingwekkende nieuwe wereld op deze planeet zal inluiden. In deze wereld creëren onze gedachten de werkelijkheid naar believen, waar we ogenblikkelijk overal in ruimte-tijd kunnen reizen, waar we voor altijd kunnen leven, waar we oneindig intelligente, krachtige, welvarende en gezonde wezens zijn van wie iedereen houdt. We zijn allemaal klaar voor deze nieuwe Gouden Eeuw, met zijn onvoorstelbare mogelijkheden en kansen. Ik ben hier als je gids door deze overgangsperiode omdat ik weet wat ik moet doen om ten volle te profiteren van dit geweldige nieuwe tijdperk. We bevinden ons nu in een tijd van grote overgang, van de oude wereld naar een nieuwe. Als we de oude manier van leven achter ons laten, komen er veel spannende nieuwe mogelijkheden voor ons beschikbaar. We kunnen ervoor kiezen om deel uit te maken van een prachtig nieuw tijdperk van de mensheid, of we kunnen ervoor kiezen om verandering te weerstaan ​​en door te gaan met wat we weten.

 

THE CHOICE IS YOURS
Onze oude realiteit was gebouwd op een fundament van leugens, manipulatie, controle en beperking. Veel mensen hebben het gevoel dat ze niet genoeg geld of tijd hebben om hun leven te leiden zoals ze dat willen; dat hun baan te stressvol is of niet goed genoeg betaalt; dat er te veel misdaad is in hun gemeenschap of dat er niet genoeg goede plekken zijn om te winkelen; dat er niet genoeg goede scholen zijn voor hun kinderen; dat het leven te kort of te zwaar is. Dit zijn de beperkingen waarmee we zijn opgegroeid en die werden versterkt door de mensen om ons heen. Ze werden doorgegeven alsof ze de waarheid van het evangelie waren, maar het waren niets meer dan leugens. 


FREE YOUR MIND AND THE REST WILL FOLLOW
De leugens die we over onze wereld hebben geleerd te geloven, hebben een beperkte kijk op de werkelijkheid gecreëerd. We zijn de beperkingen gaan accepteren die anderen ons hebben opgelegd, en we zijn vergeten hoe het voelt om vrij te zijn. We zijn vergeten hoe het is om je oneindig te voelen. Ondanks ons gebrek aan vrijheid blijven we binnen de grenzen van angst leven, en onze percepties worden gedicteerd door wat we geloven dat waar is in plaats van gebaseerd te zijn op ervaring. Dit is waarom we ons door anderen laten beheersen, waarom we bang zijn om naar onze dromen te handelen, en waarom we genoegen nemen met minder dan wat we werkelijk verlangen in het leven. We denken dat de wereld een gevaarlijke plek is en dat het leven hard of oneerlijk is. We laten ons controleren door zogenaamde autoriteiten die ons vertellen wat waar is en wat niet. En als iemand anders durft te denken of iets doet dat in strijd is met wat er van hem wordt verwacht, wordt hij belachelijk gemaakt en verteld dat hij ongelijk heeft of zelfs gek is.

 

BYE BYE OLD PARADIGM
Het wordt tijd dat dit oude paradigma sterft. Het is een archaïsch geloofssysteem dat ons niet langer dient. Onze hele perceptie van de werkelijkheid moet veranderen om ons los te maken van onze beperkte opvattingen en in harmonie met elkaar en met de natuur te gaan leven. Liefde is de sleutel tot het leven in harmonie met alles in het universum, inclusief het universum zelf. De ware aard van de mens is liefde, en er zijn vele wegen om het te vinden. Liefde is altijd aanwezig, maar soms verliezen we het uit het oog. We gaan zo op in onze persoonlijke omstandigheden dat we vergeten wat er echt toe doet. We verliezen het feit uit het oog dat we liefde zijn en dat we eeuwige spirituele wezens zijn die een menselijke ervaring hebben. We hebben een vrije wil, maar als we onbewust leven, maken we onbewuste keuzes die ons in een patroon van voortdurende strijd houden. We beoordelen onze ervaringen als goed of slecht en hechten aan de 'goede' als persoonlijke beloningen waarvoor we het verdienen om beloond te worden, en worden boos over de 'slechte', die persoonlijke straffen lijken te zijn waarvoor iemand duur moet betalen. Maar dit zorgt ervoor dat we lijden omdat we onszelf beoordelen op een externe basis in plaats van van binnenuit.

LIVE FROM THE HEART
Wanneer je vanuit je hart leeft, maak je verbinding met je innerlijke begeleidingssysteem en weet je dat alles goed is in je wereld, omdat je erop vertrouwt dat je handelt in overeenstemming met je hoogste goed. Accepteer wat er ook gebeurt als onderdeel van het proces naar je eigen evolutie en vervulling - en daar komt echt geluk vandaan! Als je 's ochtends wakker wordt, voordat je iets anders doet, wees dan stil en stil. Sluit je ogen, haal diep adem en zeg tegen jezelf: "Ik ben dankbaar voor nog een kans om te leven. Ik ben dankbaar voor mijn vrienden en familie, mijn huis en onderdak, de kleren op mijn rug, mijn gezondheid, en mijn adem. Ik ben dankbaar voor alles wat ik nu in mijn leven heb.' Herhaal deze woorden zo vaak gedurende de dag als u zich kunt herinneren. Als je eraan denkt om ze de hele dag te zeggen, voel ze dan. Voel elk woord en meen het echt met heel je hart. Door deze woorden de hele dag door te herhalen, zul je beginnen te zien dat je leven ten goede verandert.