Energetisch Aangevallen Worden


Veel ontwaakte hooggevoeligen, lichtwerkers, healers, energetisch- en spiritueel werkers in welke vorm dan ook, hebben hier momenteel mee van doen. Wanneer je veel 'licht' in je draagt (hier hoef je je niet altijd bewust van te zijn) en je vormt daarmee een gevaar voor duistere energie, word je aangevallen.

DIT KAN OM EEN AANTAL REDENEN GEBEUREN

- Je beschikt over veel informatie (wijsheid) waarmee je het bewust-zijn van de mensheid kunt verruimen.

- Je beschikt over transformerende kwaliteiten waarmee je mensen zowel individueel als collectief op zielsniveau kunt helen. 

- Je hebt ooit afspraken gemaakt met de 'dark side' en zij willen je niet zomaar laten gaan. Vaak weten 'zij' eerder dan jijzelf waartoe je in staat bent: hoeveel licht (=kracht) je in je draagt en wat je daarmee kunt bewerkstelligen om de mensheid bewust te maken en te helpen helen. Veel voorkomende aanvallen zijn bijvoorbeeld het plaatsen van energetische implantaten in je lichaam om je zowel fysiek als emotioneel negatief te beïnvloeden, negatieve gedachten die in je hoofd worden geplaatst, bizarre 'bezoeken' en boodschappen in (lucide) dromen en energetische verkrachtingen. Dit laatste kan zowel in slaap- als wakkere toestand plaatsvinden.

⋰ Tarot Kaart met Edelstenen (Mercy) 


PASSING ON
Ook kan het zijn dat de aanvallen via andere personen plaatsvinden. Mensen die jou, om wat voor een reden dan ook, naar beneden proberen te halen en je daarmee uit je kracht halen. Mensen die je onder druk zetten, leegzuigen, manipuleren, bekritiseren of welke vorm van negatieve aandacht dan ook geven. Meestal gebeurt dit zonder aanwijsbare aanleiding en vanuit het niets. 


ITS EVERYWHERE
Omdat we momenteel in een bijzondere en ook bizarre tijd leven, vinden er veel meer energetische aanvallen plaats dan we voor mogelijk kunnen houden. Daarbij viert dualiteit en polariteit hoogtij. Waarom? Mijn visie is dat we terug worden geworpen op onze basis. Vanuit verschillende bronnen (mainstream media, social media en zeker ook real life) wordt er op listige wijze op onze basis ingespeeld. De basis waarin 'angst' een grote rol speelt omdat dit inwerkt op het reptielenbrein. Het reptielenbrein controleert onze primaire levensbehoeften zoals honger, ademhaling en vecht- of vluchtreacties. Het is tevens het oudste brein, gezien vanuit de evolutie. Er kunnen meer emoties mee gemoeid zijn maar de basis emotie angst ( = bezorgdheid, ongerust, onmacht, geen zelfvertrouwen, zorgen, nervositeit, verwardheid, wantrouwen, afgunst, schrik, niet gezien of gehoord worden, niet erkend voelen, je niet thuis voelen op Aarde, fobie, paniek) voert veelal de boventoon. 

PROTECT YOURSELF
De situatie waarin we momenteel collectief in zitten, zorgt dat bij sommige mensen ervoor dat de basis aan het wankelen is geraakt. Dit kan om verschillende redenen gebeuren. Verlies van werk, ziekte, gebrek aan sociale contacten, vul zelf in, etc, kunnen hiervoor zorg dragen. De (fysieke, psychische, mentale en spirituele) zekerheden vallen weg en je wordt terug geworpen op jezelf. Hoe sterk is dan iemands basis? Anders gezegd, hoe sterk staat iemand in z'n eigen kracht, in hoeverre belichaamt iemand z'n eigen fysieke lichaam en energetische systeem, hoe fel schijnt iemands eigen licht, hoe is het gesteld met de levenskracht...