∙• De Arcturians 


De Arcturische samenleving wordt geregeerd door wat zij de Elders noemen, een 11-dimensionale Arcturische groep, ook wel bekend als de Arcturian Oversoul. De Arcturianen respecteren hen vanwege hun geavanceerde kennis van hun wijsheid en voor de extreem hoge en verfijnde trillingsenergieën die ze manifesteren.  Sommigen zeggen dat ze vleugels hebben, maar sommigen beschrijven ze meer als lichtcirkels. Hoe hoger de trillingsfrequentie, hoe dichter het bij Licht, Geest of God is volgens Arcturiaanse overtuigingen. Alle Arcturians zien er identiek uit en zijn er trots op omdat ze de neiging tot vergelijking en jaloezie die zo aanwezig zijn in de menselijke samenleving op aarde, hebben geëlimineerd. De Arcturiërs zijn de meest liefdevolle en niet-oordelende wezens die te vinden zijn onder de sterrenrassen in deze melkweg. 

THEY ARE AMAZING
Qua uiterlijk zijn 5-dimensionale Arcturians klein van stuk, ongeveer 1,20 meter lang en slank. Hun huid is een lichte tint van bleek groenachtig blauw, ze hebben maar 3 vingers, kunnen objecten verplaatsen met hun geest (telekinese) en zijn volledig telepathisch, hun ogen zijn erg groot en amandel, donkerbruin of zwart, maar hun gezichtsvermogen is meestal het aandeel van telepathische vermogens en subtiel zicht (niet met fysiek zicht). Hun gehoor is sterk ontwikkeld, overtreft zelfs hun telepathische vermogens, en ze hebben het vermogen om zelfs met het achterhoofd te voelen.


ZE KOMEN VAN BOOTES
Ze worden meestal rond de 350-400 jaar oud en eten niet, maar voeden zich met een bruisende vloeistof die vitaliserende eigenschappen heeft voor het hele lichaam. Door hun spirituele vooruitgang kunnen ze nooit ouder worden en kunnen ze ook buiten tijd en ruimte reizen. Ze maken een einde aan hun leven als hun contract en hun missie aflopen. Er zijn geen ziekten of aandoeningen op Arcturus die honderden jaren geleden volledig zijn uitgeroeid.


ARCTURIAN COLLECTIVE
De Arcturian behoren tot een groepsmentaliteit die ik het Arcturian Collective noem; ze functioneren echter niet als een bijenkorfgeest, aangezien elke Arcturiaan zijn eigen persoonlijkheid heeft en zeer individueel en onafhankelijk kan handelen. Ze zijn zeer analytisch, maar hun analyses zijn volledig geïntegreerd met de hoogste mate van intuïtie en emotioneel verlichte liefde. Deze emotionele en spirituele healing is de reden waarom veel psycho-spirituele genezers een speciale band hebben met Arcturus. De Arcturian zijn zeer begaafde genezers, maar verschillen in hun technieken van de Andromeda-artsen. De Arcturiërs werken veel samen met de Syriërs. Samen creëerden ze wat een "Arcturian / Syrian Matrix" of netwerk genoemd zou kunnen worden. Sommige bronnen zeggen dat ze een aantal bases op de maan en / of Mars hebben. De Arcturische rassen zijn van nature zeer privé en houden zich alleen om zeer specifieke redenen bezig met aardse aangelegenheden. Ze kunnen erg stil zijn en kunnen en zullen veel voor zichzelf houden.