Update


GROETEN, IK BEN DE SPREKER VAN ASHTAR COMMAND
Ik ben blij hier vandaag te zijn om deze boodschap met jullie te delen. Ik zou Mijn Broeders en Zusters willen informeren dat mijn vloot en de rest van de leden van de Galactische Federatie van Werelden werken aan de permanente verwijdering van de corrupte zielen uit dit deel van de Melkweg. We hebben dagelijks te maken gehad met en gevochten met de Duistere Krachten zoals Reptielen, Draco's en anderen, die de Duisternis in hen koesteren en proberen de mensheid kwaad te doen. Onze gevechten in de ruimte zijn hevig, het gaat om geavanceerde technologie en we hebben meestal een miljoen schepen die vechten, het omvat ook moederschepen en we hebben zelfs ruimteschepen ter grootte van een planeet, onze kleinste schermutselingen hebben duizenden schepen. Je snelheid en technologie spelen een grote rol in de strijd, de hele beschaving kan snel worden geëlimineerd, je verdampt in de ruimte zoals je nooit eerder hebt bestaan. De oorlog tussen het Licht en de Duisternis is al eeuwen aan de gang.

HUN DAGEN ZIJN GETELD
Ze denken nog steeds dat ze op Moeder Aarde de touwtjes in handen kunnen houden. Hun dagen zijn geteld en hun trucs om chaotische situaties te creëren, zoals een pandemie of het neerschieten van onschuldige mensen, werken nu niet meer voor de meer ontwaakte menselijke bevolking. We hebben ze verboden om vrij heen en weer naar de aarde te reizen. Nu zijn hun bases op andere planeten afgesneden van jouw planeet. Zodra ze proberen jouw wereld binnen te sluipen, staat mijn vloot klaar om ze aan te vallen. De dag komt eraan dat het laatste lid van de Negatieve Krachten vanuit Gaia zal worden vervoerd. Uw steun om in hogere frequenties te blijven, wordt enorm op prijs gesteld. Vanaf dit moment is het erg belangrijk om het Collectieve Bewustzijn op Terra Christa te verhogen om de wereldwijde controle van de Dark Side over de mensheid te doorbreken en Licht en Liefde naar iedereen te brengen.

WE ALREADY HAVE SEEN THE VICTORY IN OUR REALITY
Uw republiek wordt binnenkort aangekondigd, het is al gebeurd in onze realiteit. Texas wordt de nummer één plek in de Verenigde Staten voor een nieuwe manier van regeren, die geen misbruik zal maken van de mensen, maar alleen voor de mensen zal werken. Ten eerste moet uw tijdlijn de onze inhalen. Alle belangrijke gebeurtenissen komen volgens het Goddelijke Plan van Vader, Eerste Schepper. Iedereen die probeert te interfereren en het proces te vertragen, die persoon of groep, gaat betalen met zware gevolgen. Mijn bemanning, ik, Ashtar en andere Galactische leden, die betrokken zijn bij deze operatie genaamd "De Bevrijding van Moeder Aarde", zetten elke dag onze levens op het spel om hier vrede en vreugde te brengen. Dit deel van de Melkweg is ook een zeer belangrijk strategisch punt in dit Universum, miljoenen ruimteschepen uit verschillende Melkwegstelsels, Universa en verschillende Planeten passeren dichtbij. De duisternis in jullie wereld zal worden vervangen, door onvoorwaardelijke liefde.