Het Politieke Systeem


Je politieke en economische systemen zijn afkomstig uit het Orion-sterrenstelsel. Miljoenen jaren geleden werden beschavingen binnen het Orion-systeem in extreme mate onderdrukt. De tirannie die momenteel op jullie planeet bestaat, is slechts een miniatuurreplica van wat werd opgericht in het oude Orion-systeem. De wezens daar werden zwaar gecontroleerd onder strikte regels en onrealistische verwachtingen. Als je je de angst kunt voorstellen die de meesten van jullie ervaren als een politieagent achter je aan komt rijden, dan kwam dit soort scenario voor in elk aspect van de Orion-samenleving, alleen veel erger. Van wezens werd verwacht dat ze aan de voorschriften voldeden met een onberispelijke, computer-perfecte foutloosheid. Er was geen tolerantie voor zelfs de kleinste fout, en onvoorstelbaar gruwelijke gevolgen voor wat op jouw wereld gelijk zou staan ​​aan een louter misdrijf.

 

TYRANNY
Hoewel er een grote gruwel in jullie realiteit bestaat, vooral op ondergronds niveau, was het Orion-systeem meesterlijk met zijn tirannieke gebruik van geavanceerde technologie om een ​​sfeer van doordringende angst te creëren en in stand te houden die de sadistische, vampirische heersers van die onuitsprekelijke tijd kracht gaf. In een algemeen overzicht was de mate van onderdrukking en lijden die in het oude Orion-systeem bestonden ongeveer 10 duizend keer intenser dan welke pijn dan ook die op aarde werd ervaren. De overgrote meerderheid van de zielen die in jullie Aardse realiteit zijn geïncarneerd, hebben momenteel karmische banden met elkaar die werden gevestigd in het oude Orion-systeem. Het heeft letterlijk miljoenen jaren gekost om het evenwicht te herstellen en die wrok los te laten, maar je nadert snel de finish van het loslaten van die banden.

THE PEOPLE ARE STANDING UP
In de jaren 2017 en 2018 zal de gezaghebbende macht van overheidsfunctionarissen afnemen. Er zullen tussen 2016 en 2019 grote politieke schandalen zijn en de overheid wordt blootgesteld. Het is jouw lot om bewustwording te verwerven. Een deel van dat besef heeft te maken met de waarheid over uw gezagsdragers. Hoewel velen geloven dat ze dienen om u te beschermen, zal de tijd komen dat hun ware aard wordt onthuld. De corrupte aard van uw egoïstische regeringen moet aan het licht worden gebracht voordat er een nieuw politiek systeem kan ontstaan.  Geleidelijk, tussen de jaren 2017 en 2022, zal de mensheid beginnen met het opzetten van sociale en politieke systemen die gebaseerd zijn op echte democratie. Met andere woorden, de stem van de mensen zal worden gehoord en het hart van de mensen zal worden gediend. 

DEMOCRATIE
In plaats van wetten te creëren en af ​​te dwingen, zullen overheidsmedewerkers dienen als bemiddelaars of bemiddelaars tussen de wet en de democratische eisen van het grote publiek. Er zal uiterlijk in 2022 in de Verenigde Staten een einde komen aan regeren met een ijzeren vuist, en uiterlijk in 2030 voor alle andere landen. Er zal een echte democratie ontstaan, waar wetten en besluiten worden genomen en gebaseerd is op de meerderheidsregel van het volk. Hebzucht zal niet langer de doorslaggevende factor zijn voor burgerlijke en politieke resultaten. Je verschuift van een samenleving met een alles-voor-één mentaliteit naar een samenleving die gericht is op één voor alles. De geactiveerde hartchakra van de mensheid zal behulpzaam zijn bij het faciliteren van deze nieuwe manier van denken.


BIG CHANGES ARE COMING
Een heel bijzondere verandering die in het politieke systeem komt, is de macht aan individuele arbeiders. Momenteel is de meerderheid van u overgeleverd aan uw werkgevers, uw baas. U streeft ernaar uw leiders te sussen, indruk op hen te maken zodat u uw baan behoudt, maar hoe vaak doen bazen hetzelfde voor hun werknemers? In de meeste gevallen kunnen uw meerderen gemakkelijk sancties omzeilen zonder bang te hoeven zijn voor vervolging. Wij, de Pleiadische Alliantie, zijn niet bang voor onze leiders. Er is wederzijds respect tussen alle medewerkers binnen onze organisatie. Er zijn gevallen geweest waarin sommige van onze leiders werden "ontslagen" door de groep wezens die ze moesten leiden. In jullie geschiedenis hebben er veel opstanden plaatsgevonden, zijn onderdrukkende koningen onttroond en zijn tirannieke leiders omvergeworpen. We zien meer van dit gebeuren in uw wereld, maar op kleinere schaal, in uw personeelsbestand. Oneerbiedig en beledigend gedrag door uw leiders zal eenvoudigweg niet worden getolereerd door de ontwaakte menselijke bevolking. Verwacht veel meer arbeiders die zich uitspreken en zich verenigen tegen tirannieke leiders op nationale schaal, evenals op de schaal van bedrijven en kleine bedrijven.

DE PLEIADEN GECHANNELD DOOR JAMES CARWIN