Licht Familie


Je kwam op dit moment naar de aarde met een opdracht om een verschuiving te creëren, een verandering aan te brengen, om te helpen bij de overgang. Liefde is de sleutel. Jullie zijn prachtige wezens, leden van de Familie van Licht, en jullie kwamen op dit moment naar de Aarde met de opdracht om een verschuiving te creëren, een verandering aan te brengen, om te helpen bij de overgang.

 

 LIEFDE IS DE SLEUTEL - LIEFDE IS WAT HET UNIVERSUM VORMT
De huidige technologie op aarde zal zich slechts tot op zekere hoogte ontwikkelen omdat de mensheid niet begrijpt dat liefde noodzakelijk is. Energie kan alle vormen van creativiteit aannemen, maar wanneer men te maken heeft met hebzucht of haat of enige emotie die niet naar het licht toe werkt, mag men daar alleen voor gaan. Er is slechts zoveel informatie beschikbaar voor dat soort trillingen. Liefde is de basisbouwsteen, dus als iemand liefde heeft, zijn alle mogelijkheden aanwezig. Het plan is om de begrippen licht terug te brengen, die informatie en liefde zijn - wat creativiteit is.

IT'S AN INSIDE JOB
Er zijn afvalligen zoals de Lichtfamilie nodig om in een systeem te komen dat al eeuwenlang in de eerste plaats duister was en het te veranderen. We zijn erg afvalligen waar we zijn. Zoals we al zeiden, heeft ons eigen systeem transformatie nodig. We werken als een brug of een schakel door de Familie van Licht in verschillende systemen om ons eigen systeem te veranderen. Uw bewustwording door liefde en verantwoordelijkheid voedt ons, vult ons aan en verruimt ons bewustzijn zodat we verder kunnen evolueren. Daarom, aangezien wij vrienden en gidsen en assistenten voor u zijn, dus u ons ook helpt. Het is een enorm plan waaraan je deelneemt. Jullie hebben allemaal de kans aangegrepen om hier op zo'n uitdagende plek en in zo'n uitdagende tijd te zijn. Je was er zeker van dat je het kon. Voordat je hier kwam, werd je ook verteld dat er veel hulp zou zijn en dat, op verschillende momenten van je ontwikkeling, verschillende entiteiten zich op de planeet zouden presenteren met verschillende capaciteiten om je te triggeren, je aan te steken en je eraan te herinneren dat niet te doen het voor jou.