Bericht over 2021


LIEVE STARSEEDS EN LICHTWERKERS

Er is een groot aantal zielen die deze planeet het afgelopen jaar hebben verlaten om een ​​paar verschillende redenen:

1. Velen waren first wave-zaden waarvan de missie was volbracht en velen van hen wilden hier bewust wegkomen en deden dat ook.

2. Anderen zijn vertrokken omdat ze resoneerden in 3D-angst en Covid19 tot zichzelf trokken en er energetisch niet tegen opgewassen waren.
Het virus heeft in feite veel zeer dichte driedimensionale zielen opgeruimd.

3. Degenen die in 3D geboren waren, waren een oudere generatie die hun vibratie niet fysiek mentaal en fysiek verhoogden in deze zeer nieuwe hoge vibrerende energieën waren geen match en hun vaten waren niet in staat om de nieuwe hoge frequenties aan te pakken. Dus besloten ze te scheiden.

4. Er zijn enkele zielen wie ze missies eenvoudigweg zijn voltooid en die de mensheid een voorsprong hebben gegeven op verschillende manieren die misschien nog niet voor de hand liggend lijken, maar die niettemin deze nieuwe energieën hebben geholpen, van wie sommigen hun leven hebben gegeven in omstandigheden die zou anderen hebben geholpen of daardoor veranderingen hebben toegestaan ​​in verschillende systemen en structuren die nu aan het veranderen zijn. 


CHANGE COST TIME AND ENERGY
Het volgende dat me opvalt, is dat velen van jullie moe zijn na 2020-21. Dat is begrijpelijk. Het resultaat hiervan is dat je alleen de berichten over liefde en licht wilt lezen, omdat je op dit moment niet veel anders kunt zien. Je zielen laten het niet toe. Ik begrijp dit.

THIS IS YOUR ASSIGNMENT - YOUR MISSION
Beste Starseeds, dit is niet het moment om op een muur om je heen te zitten en je te verstoppen in de schaduw, omdat je niet voelt dat je nog een stap kunt zetten. Hou vol! Sommige zielen zullen in nog grotere angst gaan en veel meer zielen zullen hier vertrekken.  Nu zullen er 3D-lichtwerkers zijn die zullen zeggen, maar ALEX! Je verspreid gewoon angst, je probeert ons bang te maken, luister niet naar hem! en mijn antwoord zou zijn dat ja, je hebt gelijk, want vanuit een 3D-angstbewustzijn zal je 3D-perspectief je alleen maar meer angst laten zien en dit interpreteren als iets om bang voor te zijn. In een 5D bewustzijn is dit iets om jezelf mee te prikkelen! Veel waarheden zullen in de tweede helft van dit jaar naar buiten komen. Dus bereid je geest voor en blijf voor je lichaam zorgen. Je kunt het volhouden, ik weet dat je je moe voelt, en uit bed komen is de laatste tijd moeilijk geweest, vooral omdat zo velen van jullie zoveel doen in slaaptijd en strijd leveren in het astrale.