🔮 Gaves


DE 8 "CLAIR" ZINTUIGEN: WELKE PARANOMALE GAVEN HEB JIJ?

De waarheid is dat iedereen een paranormale begaafdheid heeft, maar het kan gewoon gevangen zitten onder een aantal hoge verwachtingen over hoe je denkt dat een paranormale begaafdheid eruit zou moeten zien of zou moeten voelen. De meeste mensen denken dat het hebben van paranormale gaven eigenlijk groter is dan het is, en dat is hun ondergang. Iedereen heeft een natuurlijk intuïtief vermogen, dus het is geen kwestie van of je het hebt of niet - het is een kwestie van hoe open je bent om het te gebruiken. Stel je elk van de 8 Clair-zintuigen voor in een grafiek. Sommige van onze gaves zullen erg hoog staan, terwijl andere zo laag zullen zijn dat het voelt alsof ze helemaal uit zijn. Maar ze zijn er allemaal nog! We verliezen het contact met onze psychische zintuigen als we ze zo lang in diskrediet brengen of ons schamen. Religieuze overtuigingen en trauma's uit vorige levens (zoals heksenjacht) zijn vaak de belangrijkste boosdoeners, evenals andere energieblokkades rond het derde oog en kruinchakra's. Het snel opruimen en helen van deze energiecentra heeft een krachtig effect op het paranormale vermogen - het was na een meditatie van 3 uur met binaurale beats om mijn derde oog te zuiveren dat ik mijn eerste helderziende visie kreeg. Als je ook maar het minste gevoel hebt dat je paranormaal begaafd bent, dan ben je dat. Het is dus gewoon de vraag welke van je paranormale gaven het sterkst is...

Er zijn 8 Verschillende Clair-Zintuigen die hieronder in detail worden beschreven. Welke resoneren met jou? Welke voelen vertrouwd aan? En welke van deze Ervaringen heb je eerder gehad? 

1. Clairvoyance

Helderziendheid is een helder gezichtsvermogen, dat wil zeggen helderziendheid. Laten we beginnen met de meest bekende, die eigenlijk een van de minst voorkomende is. Er zijn zelfs veel professionele helderzienden die dit zintuig niet gebruiken omdat ze sterker zijn in hun andere helderziende zintuigen, ondanks dat mensen vaak aannemen dat alle paranormaal begaafden helderzienden zijn. Degenen die helderziend zijn, adverteren zichzelf meestal als zodanig, of als een "ziener" of "remote viewer". Als je helderziend bent, heb je misschien levendige paranormale dromen gehad waarin je voorgevoelens zag (scènes uit de toekomst die uitkwamen) of overleden familieleden die je kwamen bezoeken. Helderziendheid manifesteert zich vaak als een projectiescherm dat voor je neus wordt neergehaald en een film van het verleden of de toekomst afspeelt, ofwel uit het niets als je helemaal wakker bent of tijdens meditatie. Je kunt dingen met helderziendheid zien, zowel extern als intern. Soms kan het lijken alsof het voor je neus is, buiten je lichaam. Terwijl het andere keren iets kan zijn dat je in je hoofd ziet, waardoor het gemakkelijker voor je verbeelding doorgaat, totdat je er later achter komt dat het een paranormale visie was van wat er ging gebeuren. Je kunt zelfs je oog voor visuele tekens zoals engelnummers en witte veren classificeren als een soort helderziendheid.

2. Clairgustance

Helderziendheid is een duidelijke smaakzin, dwz in staat zijn om paranormale informatie mondeling te detecteren. Nadat ik over het meest bekende psychische zintuig had gesproken, dacht ik dat ik verder zou gaan met het minste! Ja, het is echt mogelijk dat mensen een psychisch gevoel voor smaak hebben. Mensen met dit vermogen zouden kunnen zeggen dat ze bloed kunnen proeven als ze een lezing doen voor iemand wiens familielid is omgekomen bij een tragisch ongeval, of je zou knoflook kunnen proeven als je denkt aan je oma en de dingen die ze vroeger voor je kookte. Zoals je waarschijnlijk aan deze voorbeelden kunt zien, wordt dit zintuig het meest gebruikt in mediumschap om contact te maken met geesten - in plaats van bij waarzeggerij.

3. Clairsalience

Helderziendheid is een duidelijk reukvermogen, dwz in staat zijn om paranormale informatie nasaal te detecteren. \Dit paranormale zintuig lijkt erg op het bovenstaande, daarom heb ik ze naast elkaar gezet. Misschien heb je de geur van je grootmoeder geroken terwijl je op de bank zat, of de geur van koken toen er niemand was. Mensen melden dat ze tabaksrook of eau de cologne ruiken, terwijl er niemand anders om hen heen is en er geen logische verklaring is voor waar het vandaan komt. De geuren blijven meestal niet hangen - ze zijn er net lang genoeg om ze op te merken voordat ze weg zijn. Het is ook algemeen bekend dat engelen een bloemengeur kunnen achterlaten wanneer ze op bezoek komen, zodat je weet wanneer ze bij je in de buurt zijn. Net als helderziendheid wordt dit zintuig meestal gebruikt in mediumschap in plaats van in waarzeggerij, omdat het een effectieve manier kan zijn voor iemand om te herkennen welke ziel hem bezoekt. 

4. Clairaudience

Helderhorendheid is een helder gehoor, dat wil zeggen, paranormale informatie via de oren kunnen waarnemen. Helderhorendheid is een vrij bekend paranormaal zintuig, maar het gaat ook gepaard met veel algemene misvattingen over hoe het is om het te ervaren. Vaak zullen mensen aannemen dat helderhorendheid altijd het horen van stemmen betekent, en ja - veel helderhorende paranormaal begaafden en mediums zullen op deze manier berichten van geesten kunnen overbrengen omdat ze woorden kunnen horen die tegen hen worden gesproken ... Maar nogmaals, dit is niet erg gebruikelijk. Veel mensen ervaren helderhorendheid op verschillende manieren, en jij hebt het waarschijnlijk ook ervaren. Heb je ooit gevoeld dat je oren warm worden zonder duidelijke reden? Heb je ooit woorden in een nummer opgemerkt die perfect getimed leken te zijn voor wat je op dat moment dacht? Of dacht je aan een familielid en een nummer dat je associeerde met hen begon te spelen op de radio? Toen ik begon te beseffen dat ik een paranormale begaafdheid had, was het door helderhorendheid. Ik zag een knal op de muur die precies op tijd zou gebeuren met een gedachte of vraag die ik in mijn hoofd stelde. Het leek te gek om te geloven, maar het werd zo duidelijk dat ik diep van binnen wist dat ik niet gek zou worden. Ik ging naar een paranormale dag met Katie Helliwell en ze zei voor de hele kamer dat ik helderhorend was! Het werd bevestigd. Sindsdien heeft mijn helderhorendheid zich ontwikkeld tot het geluid van een bel die in mijn oor rinkelt, alsof iemand er net in een driehoek heeft geslagen. Ik heb er geen controle over, maar het zal gebeuren in Tarot-lezingen of wanneer ik aan iets denk - zoals mijn hoop en plannen voor de toekomst - als een groot JA uit de geestenwereld. Ik noem het een 'Angel ring' als het gebeurt en, in paranormale ontwikkelingsgroepen waar ik bij ben geweest, ervoeren veel andere mensen daar dit geluid van rinkelen en een gevoel van druk in hun oren. Helderhorendheid kan in veel verschillende vormen voorkomen, maar als je ooit een vreemd toeval hebt gehad met betrekking tot je oren, was dat waarschijnlijk een teken van je helderhorendheid. 

5. Claircognizance 

Helderwetendheid is een duidelijk gevoel van weten, dwz psychisch inzicht. Heb je ooit geweten dat er iets ging gebeuren, zonder te weten waarom? Je had waarschijnlijk helderwetendheid. De naam van dit paranormale zintuig wordt niet veel gepubliceerd, hoewel het onder andere gedaanten wordt geaccepteerd, zoals bijvoorbeeld 'moeders intuïtie'. Zelfs mensen die niet spiritueel zijn, kunnen meestal het feit accepteren dat je het soms gewoon weet, en je hebt nog geen bewijs of bewijs van buitenaf; maar dat hoeft niet, omdat je zo zeker bent. Dit is een subtiel symptoom van helderwetendheid. Ik heb vaak dit gevoel over vorige levens, alsof ik gewoon weet waar of wie ik vroeger was. Dit paranormale gevoel kan lastig te onderscheiden zijn, vooral als je anderen hoog zijn, maar het is geweldig om te bevestigen wat de andere tekens je misschien vertellen. 

6. Clairsentience

Heldervoelendheid is een helder gevoel, dwz in staat zijn om paranormale informatie door je lichaam te detecteren. Dit paranormale gevoel is heel gebruikelijk in het dagelijks leven en bij mensen die zich nooit als spiritueel zouden identificeren - maar toch kunnen herkennen wanneer ze ergens een 'onderbuikgevoel' over hebben. Beleggers maken hier gebruik van. Artsen gebruiken dit. En moeders gebruiken dit zeker, omdat hun energie zo nauw verbonden is met hun kinderen. Ik zeg altijd dat ons lichaam een ​​antenne is, en voor mensen die heel heldervoelend zijn, zijn hun antennes fijn afgesteld om veel trillingsenergie op te vangen. Er zijn twee manieren waarop heldervoelendheid zich kan manifesteren: intern en extern. Het extern ervaren van heldervoelendheid is wanneer je iets kouds of kippenvel voelt in een deel van je lichaam. Dit betekent waarschijnlijk dat er een geest in de buurt is, en daarom wordt externe heldervoelendheid vaak gebruikt door mediums. Ik heb het ook gehad waarbij geesten me het gevoel gaven hoe ze stierven, zoals een hartaanval of kanker in een bepaald deel van het lichaam, wat een ander voorbeeld van heldervoelendheid is. Intern heldervoelendheid komt vaker voor omdat het dat 'onderbuikgevoel' of angstgevoel is over iets dat je niet kunt verklaren. Het kan ook een goed gevoel zijn over iets dat gaat komen, waardoor je weet dat het goed voor je zal zijn. 

7. Clairempathy 

Clairempathie is een duidelijk gevoel van emotioneel gevoel, dat wil zeggen, paranormale informatie kunnen detecteren via je emoties. Clairempathie kan een ander subtiel psychisch gevoel zijn dat moeilijk te detecteren is, deels omdat het zo gemakkelijk te verwarren is met empathie zijn. Empathie is een normale menselijke emotie en 'empathie' zijn - in staat zijn om de emoties van andere mensen daadwerkelijk te voelen - treft ongeveer 20% van de bevolking. Vanuit mijn ervaring met de spirituele gemeenschap, identificeert de overgrote meerderheid van mensen die zichzelf spiritueel zouden noemen zich ook als een empath. Helderheid is echter anders. Het betekent dat je van tevoren emoties kunt voelen, of de emoties van anderen kunt voelen wanneer ze niet bij je in de buurt zijn en je niet met hen communiceert. Mediums kunnen dit zintuig ook gebruiken om de emoties van verloren dierbaren te kanaliseren, en professionele helderzienden kunnen je vertellen hoe je je voelde in je kindertijd of hoe je je zult voelen over gebeurtenissen in de toekomst. Het kan zich ook manifesteren als weten dat er iets mis is met een geliefde aan de andere kant van de wereld, omdat je hun verdriet en verdriet kunt voelen. Je kunt het niet uitleggen, maar je energie is zo nauw met elkaar verbonden dat je hun emoties psychisch kunt voelen. 

8. Clairtangency

Heldertangentie is een duidelijke tastzin, dwz in staat zijn om paranormale informatie via je handen te detecteren. Als je ooit een antiek in handen hebt gehad en het gevoel had dat het een lang verhaal had, heb je misschien helderziendheid ervaren. Sommige paranormaal begaafden zijn in staat om een ​​object vast te houden en je te vertellen door hoeveel handen het is gegaan, wanneer en waar het is gemaakt en hoe de laatste eigenaar was! Wanneer je met een medium naar een persoonlijke lezing gaat, kunnen ze je vragen om een ​​object mee te nemen dat gerelateerd is aan de persoon met wie je contact wilt maken - zoals een eigendom van hen, een geschenk dat ze je hebben gegeven, of zelfs een foto van hen . Dit komt omdat ze zo'n gevoelige tastzin hebben dat ze de energie die in een item is opgeslagen met hun handen kunnen oppikken. Dit is een indrukwekkende vaardigheid, en mensen met een sterke helderheid zullen waarschijnlijk vermijden om oude dingen in huis te hebben omdat de energie te veel voor hen is om altijd in de buurt te zijn. Objecten zuigen constant energie op (en ze zijn natuurlijk ook energie), dus er is veel paranormale informatie die kan worden verkregen uit de huizen en bezittingen die we om ons heen hebben.

Ik hoop dat je kunt zien dat er zoveel manieren zijn om toegang te krijgen tot de informatie die in het universum is opgeslagen, en dat we allemaal een unieke reeks vaardigheden hebben om dit te doen. Onze paranormale gaven zullen zich beginnen te openen wanneer de tijd daar rijp voor is, en we kunnen leren hoe we ze kunnen benutten door middel van boeken, paranormale ontwikkelingsworkshops en cursussen. Sommige mensen zullen in dit leven beperkte paranormale ervaringen hebben, omdat het niet nodig is voor het werk dat ze moeten doen en de rol die ze hier moeten spelen in het leven van mensen. Dat is ook goed, en veel mensen zullen leven met paranormale zintuigen terwijl ze nooit geloven dat ze echt zijn. Maar ze zijn een deel van ons allemaal - of het nu zo simpel is als een onderbuikgevoel en moeders intuïtie, of je dode oom tegen je kunnen horen praten. Je hebt zoveel verschillende vermogens, en ze vallen onder deze categorieën van buitenzintuiglijke waarneming.

Omarm ze en Gebruik ze om meer Begrip en Verbinding te Brengen in de Wereld waarin we Leven...

⋰ Tarot Kaart (Mercy)