Feel it = Achieve it


ZODRA JE IN DE NATUURLIJKE STROOM VAN JE EIGEN LICHT BENT, VERANDERT ALLES IN JE DAGELIJKSE LEVEN. ER IS GEEN STRIJD, EN JE BEWEEGT VRIJ IN JE DAGELIJKSE LEVEN. ER IS EEN INNERLIJK GEVOEL VAN KALMTE.

 

Het is door je hart dat je je begint af te stemmen op de begeleiding van je Zelf en op het licht van het Zelf. Het is door het hart dat je in staat zult zijn om je te verbinden met begeleiding voor je reis. Dit artikel is ontworpen om je te verbinden met je hart en de energie van je hart, en, belangrijker nog, met de stroom van het licht van het Zelf. Deze stroom verbindt je met het Universele Bewustzijn en je plaats daarin. Je gaat een nieuwe relatie met je hart beginnen op te bouwen. Tot nu toe was de meeste verbinding met de geest. Je ego-geest is je gids in je leven geweest en heeft al je acties onder controle. Het probleem hiermee is dat de ego-geest ongelooflijk beperkt is; het is gemotiveerd om je in de overlevingsmodus te houden. Wanneer je in de overlevingsmodus bent, is de volledige motivatie verbonden met besluitvorming door angst, gebrek en strijd, en deze motivaties zijn volledig verbonden met de illusie van de driedimensionale realiteit. Er is in dit verband geen echte creativiteit en vrijheid, dus de ego-geest houdt je in een cyclus van beperking en stagnatie.

⋰ Auraliet (Mercy) 


HARTSVERBINDING
Als je naar de geest luistert, kun je geen verbinding maken met de begeleiding van het licht van het Zelf. Het betekent dat je, om echt in je hartsverbinding te komen, het je niet kunt veroorloven om de ego-geest al je bewegingen te laten beheersen en de beslissingen te nemen. Het ego is als een klein kind dat discipline en grenzen vereist. Het herkent de waarheid niet; het begrijpt de waarheid niet. De ego-geest is volledig op angst gebaseerd en zal je weghalen van alles waarvan hij denkt dat het riskant is, zodat je constant beperkt bent in je vermogen om te creëren. 

AFSTEMMEN
Om je af te stemmen op de waarheid, moet je verbonden zijn met het hart, dat is uitgelijnd met het licht van het Zelf. Om vooruit te komen op je pad, moet je erop voorbereid zijn om op je hart en flow te vertrouwen. Je kunt erop vertrouwen dat je hart je meeneemt naar waar je heen moet, omdat het direct verbonden is met het licht van het Zelf. Wanneer je verbinding maakt met het hart en door het hart leeft, wordt er automatisch op elk moment voor je gezorgd omdat je wordt geleid door het licht van je hogere Zelf. U kunt erop vertrouwen dat deze begeleiding voor u zorgt. Dit is echt je kracht terugnemen!


ADEMWERK
Je hartverbinding brengt je naar een plek van gevoel, en voelen zorgt voor genezing op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Als je begint te voelen wat er in je hart leeft, begin je het huidige moment binnen te gaan en jezelf af te vragen: "Wat voel ik nu?" Naarmate de gevoelens opkomen en het hart zich begint uit te breiden, word je levendiger en meer verbonden met je hart. Gevoelens zijn een sleutel tot de meeste van uw ervaringen. Als je bereid bent je open te stellen voor het gevoel terwijl de ervaring plaatsvindt, en dan diep adem te halen, zul je merken dat de ervaring zelf in intensiteit zal afnemen omdat je verbinding maakt met het gevoel.

VERBINDEN
Wanneer je verbinding maakt met het hart, ervaar je de helderheid van het moment en een nieuw begrip. Dus stop en haal diep adem als er een moeilijke situatie is. Vertraag jezelf. Neem even de tijd om bij jezelf aanwezig te zijn. Als zich een moeilijke situatie voordoet, verlaat uzelf dan niet. Adem en voel.