Onze Energetische Batterijen Opladen met Moeder Natuur


ANCIENT TEACHINGS
De natuur ingaan is altijd mijn toevluchtsoord geweest. Ik voel een aantrekkingskracht om daar tijd door te brengen, diep in mijn ziel. Wanneer ik iets moeilijks heb gehad om mee om te gaan, er doorheen te komen of te genezen, ga ik naar het bos of de rivier, en communiceer met de natuur. Het geneest me altijd diep op elk niveau, en ik voel me thuis het meest op mijn gemak als ik daar ben. 

THUISKOMEN IN DE NATUUR
Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat blootstelling aan de natuur (of zelfs afbeeldingen van de natuur) meetbare voordelen heeft voor de gezondheid en het welzijn van mensen. In één onderzoek herstelden ziekenhuispatiënten in kamers met foto's van prachtige natuurlijke landschappen sneller dan patiënten die in kamers met kale muren verbleven. Een andere studie van de Universiteit van Illinois keek naar inwoners van de binnenstad van Chicago van wie de sociale woningbouwblokken groene ruimtes en bomen hadden, vergeleken met die van wie de woonblokken geen groene ruimte hadden. In gebieden met bomen gaven mensen aan dat ze zich meer verbonden voelden met elkaar en met de gemeenschap, en er was ook een duidelijke daling van de criminaliteitscijfers! In andere studies toonden MRI-machines aan dat het kijken naar afbeeldingen van de natuur de 'empathie'- en' liefdes'-gebieden van de hersenen van mensen activeerde, terwijl afbeeldingen van binnenstedelijke bebouwde gebieden de gebieden verlichtten die verband hielden met angst en ongerustheid.

⋰ Foto Unsplash (Free)


WE ARE PART OF NATURE

Het is logisch - we maken allemaal deel uit van de natuur, dus tijd doorbrengen op natuurlijke plaatsen die ons (onbewust of bewust) herinneren aan de onderlinge verbondenheid van al het leven, kan zeer gunstige effecten op ons hebben. In feite is ontdekt dat zelfs de ontwikkeling van de zinsstructuur (of syntaxis) binnen de menselijke taal (waarvan eerder werd gedacht dat het een unieke menselijke eigenschap was) bij sommige vogelsoorten geëvolueerd was. We behoren veel meer tot de natuurlijke wereld dan we denken. Dus tijd doorbrengen in de natuur is als terugkomen naar de realiteit, vanuit het gefabriceerde 'altijd aan'-bestaan ​​waarin zovelen van ons leven. Geen wonder dat het zo voedzaam aanvoelt!