⤿ Focus op Frequenties


MENSEN DIE MEER KRACHT LIJKEN TE HEBBEN ZIJN GEWOON MEER GEFOCUSED OP HUN FREQUENTIES MET ALS UITKOMST EEN KRACHTIGE MANIFESTATIE.
Tijdens het rijden in druk verkeer kunnen de trillingen van andere bestuurders soms erg intens en storend zijn. De meeste mensen denken dat ze alleen zijn en geïsoleerd in hun auto, maar autorijden, wat erg hypnotiserend is, kan een veranderde bewustzijnsstaat teweegbrengen. In deze trance-achtige gemoedstoestand worden de gedachten en gevoelens die door de bestuurder verkend worden vervolgens onbewust uitgezonden op de snelwegen van de wereld. Je moet leren om je aandacht te richten en op te merken waar je aan denkt.

MASSA MEDITATIE IS HET BUNDELEN VAN ONZE KRACHTEN
Draag je bij aan een cluster van gedachten vol vreugde of wanhoop? Als je duidelijk weet wat je wilt, wetende dat je elke versie van het leven kunt creëren die je maar wilt, kun je bewust de energie van je omgeving aanpassen aan je bedoelingen door koesterende en liefdevolle gedachten naar de omgeving te sturen - of het nu een snelweg is. of een zijweg. Je kunt je gedachten in onbeperkte capaciteiten gebruiken, en hoe meer je oefent met het balanceren en harmoniseren van de omgeving die je tegenkomt, hoe groter het effect dat je hebt op het veranderen van de wereld waarin je leeft. Door te denken, voelen, zeggen, doen, dromen, intentie, wensen en zijn, maak je voortdurend frequenties. Wat draag je bij op het gebied van menselijke activiteit? Misschien richten degenen die meer macht lijken te hebben dan jij, gewoon hun frequenties met grotere intentie. 


IN WELKE FREQUENTIE STAP JIJ IN?
De kosmische geest is een collectieve ervaring, een die voortdurend verandert en groeit door continu elke nuance van ervaring op te nemen die elke vorm van bewustzijn verkent en doorgeeft. Je wilskracht gebruiken om een ​​nieuwe waarschijnlijke wereld te creëren - wat je doet met elke gedachte - door de frequenties van gedachten en energie te produceren die je verlangt, is de naam van het spel van vrijheid. Uw bedoelingen bepalen de ervaringen die u creëert, en hoe u reageert, bepaalt de uitkomst. Als je ervoor kiest om te liegen en je een weg door het leven te manipuleren en demonische duistere energieën te gebruiken om je pad te verbeteren, dan zul je de resultaten van die acties ervaren. De keuze is altijd aan jou om te doen wat je wilt. Ongeacht of je wel of niet persoonlijke verantwoordelijkheid accepteert voor je creaties, wat je tegenkomt, is altijd van jezelf.

YOU CAN'T FAKE VIBRATIONS
Frequenties zijn lastig, en het is het beste om te onthouden dat je de frequentie niet voor de gek kunt houden. Frequentie is. Om een ​​echt oprechte en echte frequentie van energie te hebben, moet er een afstemming zijn met je gevoelens. Een bedrieglijke bedrieger, in de gedaante van een goed persoon, kan gemakkelijk worden herkend en heel duidelijk worden gelezen wanneer u uw verwachtingen loslaat en afstemt om de ware aard van de intentie van de persoon te voelen. Wanneer je frequenties leert lezen met je gevoel, is het omgaan met de onsmakelijke energieën van leugens en misleidingen niet langer een probleem. Goede lezers van frequenties zijn altijd heel eerlijk tegen zichzelf en anderen, omdat zowel eerlijkheid als integriteit vereist zijn om deze vaardigheid te verwerven. Hoe groter uw integriteit, hoe meer de vele poorten van kennis en de echte waarheden van het bestaan ​​zullen worden onthuld.