⋰ Ascencie Update


STARSEEDS & LIGHTWORKERS, BELANGRIJKE ASCENSION-UPDATE
Velen van jullie zijn energetisch verder gegaan en dit brengt jullie in een hachelijke situatie. Je bent meer vooruitgegaan dan je kunt waarnemen, omdat je bloeit in je multidimensionale zelf en toch niet helemaal de maatstaf kunt vinden om dit te meten. Zoals een tiener die geen kind en ook geen volwassene is. Die lastige leeftijd waarin je jezelf vindt. Het is alsof het glazen plafond is opgetrokken, en toch kun je het niet helemaal zien. Er is vooruitgang geboekt, maar op hoeveel is op dit moment een onbekende hoeveelheid. Je valt dus op de dichtstbijzijnde kruk die je kunt vinden door dit onnodig te meten bij de mensen waarmee je je omringt. Velen van jullie zijn druk bezig jezelf tegen elkaar af te meten en beseffen niet hoe belangrijk het is om de groei van elke dag in je eigen leven eerst te registreren op basis van de dag ervoor.

ASCENCION IS YOUR BIRTHRIGHT
Groeien in vibrationeel en spiritueel bewustzijn is een geboorterecht en voor velen van jullie is het de reden dat je hier kwam. Vooral oude zielen worstelen hiermee omdat ze te maken hebben gehad met levens op Gaia die zich bezighielden met problemen, karma en onafgemaakte zaken. Het emotionele resultaat kan worden gelijkgesteld aan schuldgevoel aan verlichting, zelfs als je niet kunt kwantificeren hoever je bent gekomen, omdat er geen tastbare manier is om groei te meten, gezien de 3D-opleiding waarin je logische brein is gecultiveerd. Dus daar zit je, wetende dat je verder bent gegaan en je bijna ongemakkelijk voelt in je nieuwe opkomende huid omdat je nog niet weet wat je ermee moet doen, dat wil zeggen als je hebt besloten dat je gelooft dat deze veranderingen zelfs plaatsvinden, lieve oude ziel. 

THE SHIFT
Op dit punt komen oude zielen tot de conclusie dat de enige manier om deze onoplosbare problemen op te lossen, is om alle zielen waaruit je bent gegroeid met je mee te nemen naar je nieuwe koninkrijk, omdat je voelt dat als je vertrouwd bent met deze lagere trillingen. ' vrienden of familie weer bij je dat je weer in een normale staat zult leven, of dat het hebben van oude relaties die niet dienen, je weer heel zal maken. Dit wordt vaak verwoord door de ouderen als "Hoe red ik alle 3D-mensen om me heen en help ik ze met mij naar 5D, HELP!"

 

ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN
Beste oude en pas afgestudeerde hoogvibrerende zielen, dit is niet het moment om terug te gaan en anderen te gaan entertainen die je trillend achter je hebt gelaten, omdat een zoektocht gebaseerd op schuldgevoelens of het zoeken naar vertrouwdheid de enige gaten zijn die het onbekende landschap dat je nu bewandelt, zullen verstoppen. Het oude bovenop het nieuwe implementeren zal je vertragen. Laten we dit op een andere manier beschrijven. Het trauma van het zien van een ander verdrinken in ijskoud water is verontrustend, maar er is onderscheidingsvermogen nodig voordat je zelf in verraderlijke wateren gaat duiken, vaak met als resultaat dat het verdrinkende slachtoffer je meeneemt. Op een zielsvibratie hebben velen, op een bepaald niveau, het tot hun plek gemaakt om in een lagere trilling te verblijven, wat zich soms afspeelt als contact dat vele uitkomsten dient die op dit moment niet binnen jouw bereik vallen met betrekking tot het grote plan en de puzzel die ze zijn. spelen hun eigen individuele stuk in. Dit is niet het moment om elke 3D-ziel die je pad kruist te redden, maar in plaats daarvan nu je eigen stam te vinden. REUNITE

 

THE EVENT IS LOADING
Als voor elke lichtwerker die bestond in jouw jaar 2021 er een 3D-ziel was die jullie allemaal vasthield in ijskoud water, zou er op dit moment weinig licht op Gaia verankerd zijn omdat het licht collectief zo ​​zou worden verdund door al diegenen die proberen om ga terug als ze al afgestudeerd zijn. Het is in uw werkwereld ongebruikelijk om een ​​diploma af te ronden en vervolgens de klas van de komende jaren te helpen vooruitgang te boeken op uw eigen nadeel wanneer u klaar bent voor de volgende functie of vacature die zich aandient en uw naam roept! 
Dus we vragen jullie vriendelijke lichte strijders, oude zielen en sterrenzaden, om je te concentreren op het alleen nu vooruit gaan. 


YOU HAVE TO DO IT
Lichtwerkers zullen geen hoog collectief bewustzijn hebben om Gaia te baren door terug te gaan om anderen te redden. Je zou kunnen zeggen dat het aanbieden van een vis iemand in staat stelt zichzelf een dag te voeden, terwijl het aanbieden van een hengel aan een ziel hen vanaf die dag elke dag zou kunnen voeden. Dus als je voelt dat je het idee om terug te gaan moet bestendigen, bied dan 5D-gereedschappen aan voor zielen zodat ze de puzzel in hun eigen tijd kunnen oplossen zonder je af te leiden van je eigen licht dat op dit moment enorm nodig is. Lichtwerkers die als één samenkomen, vermenigvuldigen hun licht vele malen, waarna zielen zich verspreiden en teruggaan naar het slagveld om kameraden te redden die zichzelf niet zouden redden.

YOU ARE ONE OF THE FIRST WAVES
5D (zoals velen het noemen) Zal zelf niet achterwaarts geboren worden. Loop in plaats daarvan onbevreesd de nieuwe vreemde landen binnen die voor u staan ​​met trots. Jullie zijn de wegwijzers van de beschaving die een glimp opvangen van een nieuwe dageraad en de nieuwe aarde vormgeven uit het harde werk dat je in zoveel levens hebt verzet, en hoewel het misschien triest lijkt dat sommige zielen niet onder jullie door het beloofde land lopen, weet dit, laat u niet misleiden door te denken dat ze later niet bij u zullen komen, velen zijn al teruggegaan en maken golven! Een laatste gedachte. Nu je wakker bent in deze nieuwe wereld, plant je voetstappen op stranden die nog nooit eerder zijn bewandeld, terwijl je voetafdrukken achterlaat in zand dat tot nu toe nog nooit is betreden.

GECHANNELD DOOR ALEXANDER QUINN