Ascentie Update

MAART 2022


Gegroet, lieve vrienden en familie! Wij, de galactische federatie van werelden zijn er weer met een bericht.

LETTING GO
Het is nu de tijd voor je om alle pijn die je in dit leven hebt geleden los te laten. Het is tijd dat je je gehechtheid aan alles loslaat waarvan je geloofde dat het betekenis had in je leven, maar dat het nu slechts illusies zijn die je ervan hebben weerhouden te zijn wie je werkelijk bent. Om je eigen realiteit te creëren, moet je weten welke realiteit je wenst. Om dat te doen, moet je weten hoe je je kunt afstemmen op de frequentie van de realiteit die je wenst. De meeste mensen ervaren deze realiteit op dit moment is er een van scheiding - scheiding van elkaar, scheiding tussen mensen en de omgeving, scheiding van het hogere bewustzijn, scheiding van de Bron. Dit hoeft niet het geval te zijn.


YOU ARE THE CREATOR OF YOUR REALITY
Sommigen zouden zeggen dat dat betekent dat je je eigen realiteit creëert, maar wij zouden zeggen dat het betekent dat er geen realiteit buiten jezelf is. Het dichtste bij zou interdimensionale energie zijn. Het is jouw keuze door het denkproces dat het rijk creëert waarin je bestaat. Zoals we weten, trilt ons universum op verschillende frequenties. Het heelal is een ruimte waarin trillingen optreden in een aantal frequentiebanden. Het heelal is een ruimte waarin dingen die in de ene frequentieband trillen, worden tegengewerkt door de dingen die in andere frequentiebanden trillen. Degenen die niet afstemmen op de frequentie van dit Universum bestaan niet in dit Universum. Dit geldt voor alle manifestaties in dit Universum. De oude driedimensionale matrix op jullie Planeet resoneert nog steeds op een lagere frequentie. De collectieve menselijke geest van jullie wereld zit nog steeds vast in het verleden. Er zijn enkele afwijkende stemmen, maar die zijn zeldzaam. Door de cijfers lijkt het erop dat de meerderheid van de mensheid klaar is voor iets nieuws.


MOVING ON
Niet iedereen zal ascenderen, maar velen wel. Dit is het werk waar jullie allemaal mee hebben ingestemd tijdens jullie zielsovereenkomsten voordat jullie in het fysieke rijk geboren worden. Je DNA-veld is al verschoven naar een hogere frequentieband, een kwantumsprong naar boven, dus je bent al meer dan klaar om vooruit te gaan. Veel mensen ervaren dat nu, maar er zijn nog steeds gebieden in de matrix die nog steeds vasthouden aan die low-vibe. Er worden nog steeds ego spelletjes gespeeld door verschillende handlangers van de duistere krachten op jullie Planeet, maar uiteindelijk zullen ze moeten aftreden.


WE NADEREN HET EINDE VAN LINEAIRE TIJD - NAARMATE WE MEER IN HET LICHT GAAN LEVEN
Je bevindt je in een unieke ruimte/tijd - een heel speciaal moment binnen lineaire tijd. Dit is niet jullie normale tijd, dagelijkse realiteit, dit is ascentietijd; dit is het begin van het einde van het matrix controleraster; dit is een kans voor jullie om te blijven groeien, evolueren en ascenderen. Je begint te begrijpen hoe machtig je bent met dit absolute bevel over de hele tijd-ruimte-realiteit. Je bent gekomen om je goddelijke erfenis terug te eisen en hebt het vermogen herwonnen om de vrije wil in zijn puurste vorm uit te oefenen. Je weet dat je bewustzijn verhelderend is, en je bent EEN. Het maakt niet uit op welke Planeet je bent geboren, van welke soort je bent, van welk sterrenstelsel je komt, of uit welk deel van het Universum je bent hier op deze driedimensionale realiteit, je bent zeker niet gebonden aan je biologie of DNA!


DE TIJD VAN MASSAAL ONTWAKEN
Wereldwijd ondergaan honderden miljoenen een ontwaken. Als ze eenmaal zijn ontwaakt, worden ze van nature aangetrokken tot mensen met vergelijkbare vibraties, en laten ze degenen achter met wie ze ooit resoneerden. Ofwel komt dit door karma dat hen in de eerste plaats samenbracht, ofwel simpelweg omdat er geen harmonie meer was in de oude relatie. De mensheid bevindt zich midden in een ingrijpende overgang. Je bent bezig met het veranderen van wie je bent, waar je leeft, hoe je leeft en de fundamentele principes waarop je je bestaan baseert. Het oude normaal heeft geen enkele resonantie meer met jou, en je zult merken dat je er steeds meer door wordt afgestoten volgens de wetten van het Universum.