Fossielen


Door vele culturen eeuwenlang vereerd, worden fossielen, vanwege hun leeftijd, vaak gebruikt als talismannen voor bescherming en een lang leven. Ze zijn links naar het verleden en kunnen als zodanig nuttig zijn voor visualisatie van vorige levens, astrale reizen en meer kennis van oude manieren. Fossielen worden geassocieerd met het aarde-element, wat je intuïtie kan verhogen, vooral als je over kristallen leert.

Gebruik fossielen rond een huis of op het werk om een ​​harmonieuze en georganiseerde sfeer te creëren. Ze kunnen ons leren bewust te zijn van de levenscyclus en verandering te omarmen met een gevoel van veiligheid.

Je kunt fossielen gebruiken om geatrofieerde spieren te verlichten; botten versterken en helpen bij aandoeningen van handen en voeten. Fossielen zullen je harmonie, waardigheid en pracht brengen. Deze stenen bieden je een gevoel van schoonheid, verleidelijke charme en charisma. Fossielen wekken interesse in mysteries op en bevrijden mentale obsessies. Het is bekend dat ze het celmetabolisme, de energie-output, de hartslag normaliseren en het hart versterken.