De Bouwers van 5D


De energieën op planeet aarde zijn momenteel explosief. Er zijn grote veranderingen gaande. Voor veel mensen over de hele wereld is het leven zoals ze wisten ten einde en staan ​​mensen voor de schuldige die gedwongen wordt iets nieuws te bouwen. Waar duwen deze energieën je naartoe? Welke fase van je leven loopt ten einde? Weet u niet of dit een gelukkig of een droevig einde is? Wees gerust, wat er gebeurt, is in afstemming om uw hoogste en beste goed te dienen. Het is niet langer een geheim dat de regeringen wereldwijd de manier waarop we ons leven tot nu toe leefden enigszins hebben verpest.

TAKE TIME TO VISUALISE WHAT YOU WANT
Ik zou je graag willen uitnodigen om neutraal te kijken naar hoe je je leven leidde en te onderzoeken of je leefde vanuit je hart, handelde vanuit integriteit en of je echt kunt zeggen dat je je authentieke zelf was. De manier waarop we leefden op planeet aarde ging niet in de beste richting en als we samenkomen in waarheid en licht, dan moeten we toegeven dat die levensstijl niet langer houdbaar was. We hebben ervoor gebeden en nu moeten we ons erop voorbereiden. We wachten al jaren op Ascentie en sommigen van ons zelfs al decennia. We hebben gedroomd en gepraat over de nieuwe aarde, en we wensten dat 5D eerder kon komen.


AND MAKE IT HAPPEN
We kunnen het gewoon nog niet zien. De bal is in onze banen. Wij zijn degenen die hun frequentie moeten verhogen om ons aan te passen aan het nieuwe trillingsniveau van de vijfdimensionale realiteit die nu hier beschikbaar is op planeet Gaia. We moeten afstemmen om het te kunnen zien en erin te leven. Achter de schermen, terwijl we zo werden afgeleid door een vals gemaakt verhaal van een dodelijk virus dat helemaal niet dodelijk is, stijgt planeet Terra en evolueert naar planeet Erra. 

GODIN GAIA BAART EEN NIEUW WERELD
Ze roept nu al haar kinderen op om nieuwe levens, nieuwe huizen, nieuwe scholen, nieuwe gezondheidssystemen, nieuwe voedselvoorzieningssystemen en nieuwe bedrijven op te bouwen en te creëren die gebaseerd zijn op volledige 5D-integriteit , compromisloze authenticiteit, en gemaakt met de hoogste eer voor aarde en leven. Je zult de vijfdimensionale realiteit achter de sluier van angst vinden. De moedergodin van de schepping vraagt ​​je om in je goddelijke scheppende krachten te stappen. Ze vraagt ​​je om niet langer bang en bang te zijn en te BEGINNEN vanuit je hart. De tijd waarop we hebben gewacht is eindelijk aangebroken. Het maakt niet meer uit wat er in de politiek gebeurt of wat onze regering hierna zal beslissen.


ARE YOU READY TO BE THE CREATOR OF 5D
Het enige dat telt, is het aantal verlichte mensen dat klaar is om in hun 5D CREATOR-rollen te stappen. Als u uw baan, uw huis, uw bedrijf of gewoon uw levensstijl waaraan u gewend was geraakt bent kwijtgeraakt, dan is dit uw wake-up call. Vind land, verbouw voedsel en bouw een gemeenschap op gebaseerd op echte waarden. Hoeveel langer wil je verspillen door naar het verhaal te kijken en te wachten tot dit of dat gebeurt? Het zal het feit niet veranderen dat als je op 5D aarde wilt leven, je in actie moet komen en beginnen met het creëren ervan. Er wacht een utopie van onvoorwaardelijke liefde, harmonie, vrede, mededogen en absolute vrijheid op onze komst. Maar denk niet per ongeluk dat het voor ons op zilveren borden zal worden geserveerd. We hebben alle macht. Wij houden de touwtjes in handen. Wij en wij alleen hebben de leiding. U zit op de bestuurdersstoel en de weg voor u is gelegd.