⦿ Bevrijding van de Aarde


DE GROTE BEVRIJDING VAN PLANEET GAIA IS IN VOLLE VAART
Degenen onder ons die al decennia lang bewust en ontwaakt zijn, weten dat Q geen psy-op is. In ieder geval niet één tegen de mensheid;) Het zijn individuen zoals wij, die ergens onderweg wakker zijn geworden en zich realiseerden dat de realiteit niet is wat hen verteld en geloofd is. Ze hebben schijnbaar gewoon interessantere banen dan wij, omdat ze verbonden moeten zijn met militaire en inlichtingenorganisaties om deze mate van informatie te hebben. Wat Q verteld, zeggen we al decennia. De regeringen van onze wereld worden geleid door psychopathische sociopaten. Degene die denkt dat ze het beste met hun hart voor hebben, moet controleren of er hersenen in hun hoofd zitten. We anticiperen al een decennium op deze "gebeurtenis". We wisten al dat er achter de schermen een geestelijke oorlog gaande is. We wachten geduldig op massa-arrestaties en we zijn op de hoogte van de strategische vergiftiging van ons voedsel, water, lucht en lichamen door vaccins.

WE ARE ALL WORKING TOWARDS THE SAME GOAL
De verschijning van Q in de afgelopen jaren is slechts een welkome bevestiging van wat ik al mijn hele leven ken. De Galactische Federatie bereidt me voor op deze tijd sinds mijn 7e jaar. Ja, er is de Earth Alliance maar ook een Star Alliance die deze planeet bijstaat. Ik twijfel niet aan Q en ik ben niet verbaasd over wat er momenteel op aarde gebeurt. Nogmaals, de lijken die de corporaties zijn die deze wereld leiden onder de vermomming van regeringsfunctionarissen, zijn al dood. Dit systeem sterft een pijnlijke dood. En zoals het soms is met pijnlijke sterfgevallen, gebeuren ze niet van de ene op de andere dag. Hoe het verder gaat, hangt af van jou en jou en jou. Wij allemaal.


WELKE REALITEIT KIEZEN WE?
Er is een zeer cruciaal detail dat veel QAnons niet noemen of sommige zijn niet geavanceerd genoeg. Er vindt een dimensionale verschuiving plaats op deze planeet. De evolutie in bewustzijn is nabij voor het menselijk ras. Terwijl de aarde zelf in frequentie stijgt, moeten wij ons als soort aanpassen aan de nieuwe vibrerende realiteit van onze thuisplaneet. Het is de stijging van de frequentie die dit alles mogelijk maakt. De grote bevrijding van planeet Gaia gaat in volle vaart. De derde, vierde en vijfdimensionale werkelijkheid zijn nu allemaal toegankelijk op aarde. Elk vertegenwoordigt een realiteit van bewust bewustzijn. 3D is de matrix. (onbewust, bang, onbewust)4D is het astrale rijk. (de realiteit in twijfel trekken, wakker worden, beseffen dat het allemaal een illusie is, maar ook gemakkelijk verstrikt raken in een illusoire versie van ego-zelf) 5D is de hemel op aarde. Liefde. vrede, vrijheid, soevereiniteit, eenheid.


WELKE REALITEIT KIES JIJ?
Alle mogelijkheden aanwezig. Vanaf hier is het allemaal keuze. Draag de genade van God. De codes zijn in je wezen. Opgeslagen in je DNA. Er is geen bewust wezen op aarde sterker dan het menselijk ras. Claim het. Doe de volledige wapenrusting van God aan. Ken de waarheid. Houd dit licht vast. Twijfel niet. Wees niet bang! Angst is de illusie van de 3D-matrix. Angst heeft je duizenden jaren beheerst. Angst is de echte vijand. Angst is wat ze voeden. Laat angst los. Het is een keuze. Deze oorlog is al gewonnen. Maar degenen die ten onder gaan, en dat zijn er veel, schoppen en schreeuwen en proberen met alle middelen het hellevuur te vermijden dat voor hen is opgewarmd. De tirannen hebben geen controle meer. Ze raken het kwijt. Onderwerp je niet aan hun fascistische bevelen. Sta op  mensheid. Ongehoorzaamheid is onze kracht. We zijn met veel. Weet u niet dat hun maar met weinig zijn? Breek deze belachelijke maskers af en claim je inherente Godskrachten terug.