Beperkingen


DIT BEPERKT EVENTUEEL UW EVOLUTIEPROCES
De Maya's hadden veel geheimen. De aanwijzingen die ze achterlieten voor de buitenwereld waren aanwijzingen om je te leiden, te bedriegen en te misleiden - om de archeologen het ene te laten zien en de geestogen het andere. De ware essentie van veel culturen begint nu pas ontdekt te worden. Er zijn groepen regerings- en universiteitsmensen die codes ontcijferen en met nieuwe stukken uit het verleden komen. Ze geven hun nieuwe opvattingen niet altijd door aan archeologen, omdat ze misschien niet willen dat het publiek op de hoogte is van de laatste ontdekkingen. Een gesloten en verboden gebied is vaak een aanwijzing dat daar iets aan de hand is. Onthoud dat de codes van waarde en intentie die in uw wezen worden uitgezonden, zullen bepalen wat er ontdekt, ontcijferd en begrepen zal worden. Het begrijpen van het communicatieproces, zowel innerlijk als uiterlijk, is een sleutel tot een vreedzame aarde. De innerlijke jij communiceert continu met een jij die je hogere zelf of je innerlijke leraar kan worden genoemd. Het is een versie van jou, onzichtbaar voor je huidige percepties, die niettemin een krachtige invloed heeft. Je hogere zelf is verbonden met een vergezicht op de werkelijkheid waarin alles wat je selecteert een doel heeft om te ervaren.


HOGERE ZELF
Idealiter communiceert je hogere zelf je deze grootsere kijk door middel van impuls, synchroniciteit en emotie. Het is aan jou om je eigen boodschappen te vertalen en te beseffen dat, zoals je besluit, de werkelijkheid overeenkomt. Dit wordt je keer op keer door je hogere zelf getoond. Bovendien heb je je eigen gedachten, als gevoelens en overtuigingen, die constant in je vakgebied worden uitgezonden door de essentie en aanwezigheid van jou. Naarmate je psychische bewustzijn toeneemt, wordt het gemakkelijker om te weten waar iemand over gaat, omdat het wordt gestimuleerd door zijn wezen. Je bent in staat om energie te lezen terwijl je communicatieve vaardigheden toenemen en nieuwe manieren bedenken om betekenis te vertalen.


INVLOEDEN
Een vorm van communicatie die je kan bevrijden van de traditionele interpretaties is toning, het proces waarbij geluid door je heen beweegt, je bespeelt als een instrument. Toning is een sleutel tot het vrijgeven van opgeslagen kennis. Het ontgrendelt een deuropening en laat informatie uw lichaam binnenstromen. We raden u aan om toningceremonies te houden voor uw gewassen en tuinen. De planten voelen wat je voor ze doet. Als je door de tuin loopt en een tomatenplant aanraakt, geeft hij een communiqué omdat de planthormonen de luchtgolven vullen en tegen het leven in de tuin zeggen: “De tomatenplant is aangeraakt. Mensen zijn hier. " Alle planten weten voordat je bij ze komt dat je komt. Dieren doen hetzelfde. Wanneer je je toning aan dieren, planten en de aarde wijdt, krijg je fenomenale reacties, waardoor je verbinding met de aarde als een intelligent wezen opnieuw wordt geactiveerd en opnieuw wordt afgestemd.

ENERGY SOUNDS
Als je naar Tibetaanse toning luistert, merk je dat elke persoon tegelijkertijd een aantal tonen maakt. De toners kunnen een verscheidenheid aan tonen en noten in één geluid dragen. Deze boventonen hebben de neiging om energiedoorgangen te openen en te ontgrendelen, waardoor je percepties veranderen. Dit is in feite wat toning doet - op een heel subtiele manier verandert het je percepties. Op een elektriciteitslocatie of energiedraaikolk kun je tonen met de intentie om energie vrij te geven die daar is opgeslagen of opgesloten, en je kunt een toon geven om jezelf te laten samensmelten met de site. Als je een toon geeft, creëer je verschillende trillingssnelheden. Op heilige plaatsen van steen triggeren de geluiden die je voelt gegevens die zijn opgeslagen in de stenen en in je botten. De stenen werken heel goed met je botten - de stenen voeden de botten en de botten voeden de stenen en delen gegevens.


CONNECT YOUR OWN INNER CHANNEL
In dit informatietijdperk word je weggestuurd van de natuurlijke bronnen om voor jezelf kennis te vergaren. Het idee dat televisie een geweldige bron van informatie is, is u verkocht. Deze zogenaamde tool wordt aangeprezen als een van de grootste uitvindingen van deze eeuw. Uw media zijn echter eigendom van en worden beheerd door degenen die u willen vermaken en niet op de hoogte willen zijn. Ze verkondigen gekozen versies van de werkelijkheid en negeren andere volledig. Televisie vertraagt ​​je evolutieproces en beperkt je, vooral als jong kind. Als je jong bent, spelen vroege indrukken en verbeeldingskracht een sleutelrol in hoe je leven zich ontvouwt. Televisie houdt je in een zeer smalle band van emotionele expressie - in feite chaos en angst.