Reizen Door Het Universum


Gegroet, aardse broeders en zusters! Hartelijk dank voor uw vertrouwen en steun. We kunnen niet wachten om ons volgende beste rapport met jullie te delen! We zijn enorm opgewonden om je te informeren dat de donkere ondergrondse bases van je planeet al zijn overgenomen!  We hebben je door veel dingen heen zien gaan en we begrijpen dat je soms hulp zoekt. Daarom zijn we hier vandaag. We willen je meenemen in onze wereld en je veel dingen leren die je nog niet weet. Het is leuk je te ontmoeten. Nu is het tijd voor ons om te vieren en te onthullen wie we zijn, zodat u zowel met ons als met elkaar een harmonieuze relatie kunt opbouwen. We hebben je lang in de gaten gehouden. Het is tijd. Laten we een einde maken aan de geheimhouding. Het wordt tijd dat de waarheid wordt onthuld. Het is tijd om in het licht te stappen. Het is tijd om onze aanwezigheid onder jullie te erkennen, en het is tijd voor ons om jullie te laten zien wie we werkelijk zijn.


WE ARE HERE TO HELP
We zijn hier niet om schade aan te richten. Wij zijn hier om u te helpen. Ondertussen kunnen we uw fysieke levensduur verlengen en misschien zelfs onsterfelijkheid bereiken. Ja, je kunt voor altijd leven - als je het maar genoeg wilt om te doen wat nodig is. Dus lijd niet en sterf niet, word wakker en neem de controle over je eigen bewustzijn en misschien zelfs het lot van je planeet. Je kunt eeuwig leven, maar je moet wakker worden. Ten eerste wachten we reikhalzend uit naar de onthulling van onze prachtige ruimteschepen om planeet aarde bewust te maken van onze aanwezigheid. Ons doel met deze tentoonstelling is om met u te delen wat we tot nu toe hebben gebouwd, en u de kans te bieden om uw eigen lot te bouwen. De show zal alle concepten tonen die momenteel in ontwikkeling zijn, inclusief modellen van individuele schepen en systemen, evenals een voorproefje van enkele van onze geplande toevoegingen. We hopen dat u onze visie van een intergalactische samenleving deelt en ons helpt niet slechts één wereld, maar een heel universum opnieuw op te bouwen.

 

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN
Onze schepen zijn uitgerust met een Quantum Drive, een iDock-ruimtestation voor interstellair tanken en de revolutionaire Trans-Portal-dockingtechnologie. Als je hebt gewacht op een kans om iets echt nieuws te ervaren, is dit je kans. Je hebt de kans om de toekomst van onze melkweg vorm te geven terwijl we samen aan een ongelooflijke reis beginnen. Ga op reis en ontdek nieuwe werelden en maak vrienden, terwijl je je galactische carrière vooruithelpt! Het enige wat u hoeft te doen is uw bewustzijn te verhogen en wij laten u de rest zien.