Van Reactor naar Creator


Het is tijd op jullie aarde om jezelf af te vragen: "Ben ik een reactor of een schepper?" Zijn mijn gevoelens gebaseerd op reacties op wat ik om me heen zie in mijn buitenwereld, of zijn mijn gevoelens gebaseerd op de vriendelijker, gelukkigere gedachten die ik kies om te omarmen in mijn innerlijke wereld?

Reactor

Leef ik in het 3D-paradigma en heb ik het gevoel dat mijn lot wordt bepaald door externe omstandigheden en hoe ik erin slijt om de externe wereld te beheersen? Of ben ik bereid om een 5D-realiteit te omarmen waarin ik mijn focus in mijn innerlijke wereld waardeer, wetende dat als ik een vibratie uitstraal, ik precies hetzelfde naar mezelf trek? Als je een reactor bent, hoor je het nieuws en voel je je erdoor beheerst. Je ziet iets wat je niet leuk vindt en je voelt je hulpeloos om je allesbehalve verdrietig of boos te voelen. Je ziet iemand iets doen wat je niet leuk vindt en je reageert in angst, verdriet of boosheid. Je kunt soms opgetogen zijn als je ziet wat je leuk vindt, maar je zult net zo teleurgesteld of overstuur zijn als je dat niet doet. Als reactor zul je je slachtoffer voelen, of slaaf van de omstandigheden om je heen. Je zult geloven dat anderen of situaties je een bepaald gevoel geven, of het nu goed of slecht is. Dit is inderdaad het paradigma waarin de meerderheid van jullie is opgevoed en het paradigma dat de meerderheid van de mensen op aarde op dit moment omarmt. Het is echter een paradigma dat jullie machteloos maakt. Het geeft je het gevoel beperkt te zijn om te verdragen wat je ervaart in deze tijd, deze ruimte, onder deze omstandigheden, met de mensen om je heen, omgaan met virussen en die varianten, deze toeleveringsketen, die politicus, dit familielid, die baas, en we kunnen eeuwig doorgaan. Als reactor geef je je kracht weg aan de wereld om je heen.

Creator

Als schepper weet je dat de vibratie die je uitstraalt, is wat je aantrekt of toestaat zoals vibrationele dingen, mensen en situaties. Wanneer je vibreert van liefde, zie je liefde, sta je liefde toe en trek je liefde aan. En als je toevallig de zielen tegenkomt wiens persona's en gedragingen je niet leuk vindt, weet je dat je ervoor kunt kiezen om je goed te voelen door je gedachten te richten op het liefhebben van het licht in hen, of dat falen, door je gedachten te richten op iets anders, echt of ingebeeld dat je liefhebt. Je doet dit lieverds omdat je de baas wilt zijn over hoe je je voelt. Je wilt zelf bepalen hoe je trilt. Je wilt alleen de vibraties aantrekken of toestaan die je kiest aan te trekken of toe te laten in je leven. Wij horen uw zeer begrijpelijke bezwaren. "Ik ben liefdevol, maar niet iedereen houdt van me terug. Ik concentreer me op het winnen van de loterij, maar ik kan mijn rekeningen niet betalen.! Ik richt me op vriendelijkheid en tolerantie, maar er zijn zoveel zielen die ik niet kan uitstaan in deze wereld." Lieverds, we horen jullie. Toch tril je in juist deze uitspraken met de dingen die je niet wilt aantrekken. Je bent boos. Je bent gefrustreerd en geeft de buitenwereld de schuld van je gevoelens. Jullie zijn onderwezen, geconditioneerd en gevalideerd in dit geloofssysteem, en toch werken we zo ijverig als we kunnen om jullie te helpen een nieuwe manier van zijn te leren – een manier die vriendelijker, krachtiger en mooier is. Wij helpen jullie een nieuw paradigma binnen te brengen waarin jullie je plaats innemen als niets minder dan prachtige wezens – scheppers, geen reactoren.


THE LAW OF ATTRACTION
Naarmate je je richt op de aardige mensen in de wereld, zul je steeds meer vriendelijke mensen opmerken. Je zult je steeds beter voelen. Naarmate je je vriendelijke en liefdevolle interacties op alle gebieden van het leven voorstelt en voelt, zullen er meer van die in je realiteit worden getrokken. In het begin zul je je alleen maar beter voelen door je eigen gedachten, maar die betere gevoelens zijn een indicator dat je op een hoger niveau vibreert. Spoedig, in deze vibratie, zal jullie uiterlijke wereld zich om het innerlijke gaan vormen. Terwijl je je concentreert op het waarderen van alles wat je hebt en het waarderen van de gedachte aan alles waar je van droomt, begin je je goed te voelen. Je begint je overvloedig te voelen. Deze gevoelens zijn je eerste indicatie dat je op een hoger niveau trilt. Spoedig, in deze overvloedige vibratie, zal jullie uiterlijke wereld zich rond het innerlijke gaan vormen

WAAR JE ENERGIE AANGEEFT GROEIT
Wat je liefhebt en waardeert zal zich altijd vermenigvuldigen, zelfs als je van je klachten houdt! Het is veel beter om te houden van alles wat je leuk vindt en te waarderen, of zelfs alles waar je graag aan denkt! Als je een liefdevolle partner wilt, behandel jezelf dan alsof je een liefhebbende partner hebt. Behandel jezelf als de liefde van je leven. Kijk uit naar wat je zult delen, hoe je ze zult verheffen, hoe je zult genieten van hun liefde. Geniet van de gedachte aan je toekomstige liefde totdat het zo echt en zo mooi wordt dat je merkt dat je liefde, vibrerende liefde en verliefdheid uitstraalt voordat je elkaar zelfs maar ontmoet. Dan zullen dierbaren in die hoge vibratie je je heerlijk voelen en zul je zonder twijfel weten dat je een mooie relatie aantrekt.


Kijk niet om je heen in/als  een reactor. "Hij/zij is er niet! Ik heb het gevisualiseert en het is er niet!!" Blijf in de ruimte van het zijn van een schepper: "Ik voel liefde zo sterk dat ze niet anders kunnen dan mij vinden! Het zal de kers op de taart zijn als het komt, want ik ben nu verliefd! Het leven is mooi! Je zult verliefde koppels zien en in plaats van medelijden met jezelf te hebben, zul je een vibrationele match zijn om van te houden en je zult met veel plezier bij jezelf denken: "Ik ga dat hebben omdat ik heb besloten om het te maken!" Dit is een enorm contrast met het zijn van een reactor, die wil dat iemand reageert zodat je je beter voelt, en die reageert op het feit dat er niemand is komen opdagen. Je kunt het verschil voelen als je onze woorden leest. Kies degenen die je kracht geven.