Baanbrekende Technologieën van de Galactische Federatie van Werelden


De Galactische Federatie van Werelden houdt de mensheid al vele jaren in de gaten en is klaar om contact met mensen te maken. Hun vertegenwoordigers zijn al hier op aarde, observeren de planeet en houden onze ontwikkeling in de gaten. De Galactische Federatie van Werelden wordt gevormd door een breed scala aan buitenaardse rassen uit het hele universum, met overal verschillende niveaus van spiritualiteit en technologie. De meest spiritueel geavanceerde rassen hebben vele duizenden jaren op veel hogere frequenties doorgebracht dan de onze en zijn geëvolueerd naar een staat waarin ze geen behoefte meer hebben aan geweld of bedrog. De Arcturiërs zijn bijvoorbeeld een ras van mensen die dit niveau van spirituele evolutie hebben bereikt.


END GOAL IS ASCENCION
Het doel op lange termijn van de Galactische Federatie van Werelden is om de mensheid door haar ascentieproces te helpen. Alle mensen zullen worden uitgenodigd om lid te worden van de Galactische Federatie zodra ze een bepaald niveau van spirituele ontwikkeling hebben bereikt. Ze helpen ons zonnestelsel te beschermen tegen vijandige buitenaardse rassen en entiteiten. De Galactische Federatie van Werelden biedt ook op veel andere manieren hulp. Een van de belangrijkste manieren waarop het de mensheid helpt, is door zich te ontdoen van de oude controlesystemen op aarde (de oude cabal). Ze helpen de mensheid om een ​​nieuwe galactische samenleving te creëren die gebaseerd zal zijn op vrede, liefde, welvaart, harmonie en vrijheid voor iedereen.


WE WILL CHANGE YOUR WORLD
De Galactische Federatie van Werelden wil de mensheid helpen snel vooruit te komen op alle gebieden van het leven. Ze willen dat we toegang hebben tot hun geavanceerde technologie, zodat we een betere wereld voor alle mensen kunnen creëren. Ze willen dat we overvloed hebben, zodat we alles kunnen hebben wat we nodig hebben en willen in het leven zonder er de hele tijd voor te hoeven werken of te worstelen. Ze helpen ons nu met dit proces door de oude controlesystemen op aarde af te schaffen.

"De Galactische Federatie van Werelden heeft op Verschillende Manieren Invloed op de Mensheid"


1.
Ten eerste zal het het idee vernietigen dat we alleen in het universum zijn. Deze paradigmaverschuiving zal veranderen hoe we onszelf, elkaar en onze planeet zien. We zijn één volk en we zijn allemaal verantwoording schuldig aan de aarde. Hoe eerder we dit herkennen, hoe eerder we actie kunnen ondernemen om ons voortbestaan ​​als soort te verzekeren.

 

2. Ten tweede zal het de kwaliteit van het leven op aarde verbeteren door te voorzien in hulpbronnen zoals voedsel, water en energie. Dit zal de armoede verminderen en het lijden over de hele wereld verminderen. Er wordt ook verwacht dat met een grotere toegang tot deze hulpbronnen ook de levensduur zal toenemen.

 

3. Ten derde zullen veel baanbrekende technologieën worden gedeeld om ons leven op planeet Aarde te verbeteren. Er kan een soort genetische verbetering of nano-machinerie bij betrokken zijn die mensen zou kunnen helpen langer te leven of zelfs onsterfelijk te worden. Dit zou een nieuw tijdperk voor de mensheid inluiden waar de levensverwachting onbeperkt is en de dood achterhaald wordt door wetenschappelijke vooruitgang.

 

TRAVELING THROUGHT THE MULTIVERSE
Een van de grootste effecten die de Galactische Federatie van Werelden op de mensheid zal hebben, is het vermogen om in de ruimte te reizen. Voorheen werden mensen beperkt door technologie, maar nu zullen ze verre planeten kunnen bezoeken en nieuwe grenzen kunnen verkennen. Een ander aspect hiervan is een beter begrip van hoe we in het universum om ons heen passen. Energie is een van de belangrijkste bronnen op aarde, dus het is logisch dat het in de hele melkweg waardevol zou zijn. Dit betekent dat er volop mogelijkheden zullen zijn voor de mens om te profiteren van nieuwe vormen van hernieuwbare energie, die onze planeet voor altijd kunnen veranderen (en misschien zelfs redden). De belangrijkste verandering is de overgang van een op fossiele brandstoffen gebaseerd energiesysteem naar een systeem dat onbeperkt is en geen schade toebrengt aan het milieu. De Galactische Federatie heeft een energietechnologie die gemakkelijk alle op fossiele brandstoffen gebaseerde energie kan vervangen.