Loslaten


Je bent vele levens op dit aardse niveau geweest, en gedurende een lange periode heb je vastgehouden aan vele ervaringen, veel concepten en ideeën, en sociaal verwacht gedrag dat je onder controle heeft gehouden. Dit heeft je persoonlijke kracht weggenomen. Je hebt je kracht weggegeven. Niemand kan het ooit van je afnemen, maar om geliefd of geaccepteerd te worden in sociale situaties of gezinsdynamiek, conformeerde je je aan wat van je werd verwacht, en beetje bij beetje gaf je jezelf weg. Als kinderen leren we allemaal snel om te doen wat we moeten doen om te overleven. We hebben liefde nodig, en goedkeuring is gelijk aan liefde. Kinderen zijn volledig afhankelijk van hun verzorgers voor bescherming, voedsel en gewoon om verzorgd te worden. Zoals ik al eerder zei, blijven we zo lang leven nadat we kinderen zijn. We nemen dit aangeleerde gedrag mee naar onze volwassenheid en blijven het uitspelen in al onze relaties. 


YOU ARE NOT ALONE

Er komt een tijd dat we ons gedrag als volwassenen moeten erkennen en ons gedrag moeten veranderen. We moeten beginnen onszelf te eren, van onszelf te houden, en geduldig en vriendelijk voor onszelf te zijn. We moeten liefdevol, geduldig en medelevend zijn voor onszelf terwijl we genezen. Er is veel moed voor nodig om te besluiten de dingen anders te doen, omdat vertrouwde patronen veilig zijn, hoe pijnlijk ze ook zijn. Het is wat we weten! Begin met te weten dat je het recht hebt om geliefd en ondersteund te worden in je leven. Het is tijd dat je loslaat en jezelf toestaat te accepteren dat het echt goed met je gaat. U! Ja, jij, zoals je bent, op dit moment. Er is niets wat je aan jezelf hoeft te veranderen om deze liefde te ontvangen. Je hebt nu het recht om geliefd en ondersteund te worden. 


YOU ARE LOVED
De waarheid is dat de liefde en steun op dit moment hier voor je zijn. U hoeft alleen maar contact op te nemen om toegang te krijgen tot de liefde en de hulp die er voor u is. Er is hier op dit moment ongelooflijk veel steun voor je en je hoeft echt niets meer alleen te doen. De strijd kan nu stoppen. Het is een onderdeel van je natuurlijke geboorterecht om op alle niveaus overvloed te hebben. Je bent een belangrijk onderdeel van het goddelijke plan en je doet er toe. Dit is de waarheid. YOU MATTER! 


LETTING GO RITUALS
Ik wil dat je nu even inademt, in de mond en uit de mond, en loslaat. Adem in en laat los. Je hebt zo lang volgehouden, dat je niet eens beseft hoeveel je niet ademt. En terwijl je alles vasthoudt, gaat de energie van je gevoelens de cellen van je lichaam binnen; de spanning, de pijn en de angst gaan je cellen binnen. Dus de cellen in je lichaam beginnen deze energie van pijn, angst en spanning te dragen, en met elke situatie in je leven bouwt deze energie zich op in de cellen van je lichaam. Een deel van dit proces gaat over het loslaten van de opeenhoping in je cellen, om jezelf te bevrijden van de pijn en de angst.

LET GO
Laat de cellen vrij zijn van deze last die je draagt; sta jezelf toe om vrij te zijn! Haal nog een keer diep adem in de mond en laat de adem weer uit via de mond. Alle spanning in de cellen begint los te laten. Door deze in en uit de mond in te ademen, wordt de opeenhoping van stress in de cellen losgelaten. Als er een geluid uit de adem wil komen, laat het dan komen; het hoort bij het loslaten. Soms wil emotie met deze ademhaling naar buiten komen, en dat is oké.  Het is goed om te voelen en los te laten.