Co-Create the New Earth


Jullie, als leden van de Familie van Licht, gaan een nieuwe Aarde creëren die vrij zal zijn. Degenen die niet vrij willen zijn, zullen ook hun aarde hebben. Er zal een splitsing zijn en een tijd van scheiding. Leden van de Familie van Licht weten dat het niet nodig is om iets te forceren. U moet gewoon in harmonie samenwerken, elkaar steunen en elkaar zoeken zodat u zich op uw gemak voelt bij wat u doet.


ZEG HARDOP:

"Ik zal deze angst transmuteren. Ik zal begrijpen dat het deel uitmaakt van het plan. Ik zal begrijpen dat het mij kan dienen."

 

THE CREATOR FREQUENCY
Ieder van jullie bood zich vrijwillig aan om op dit moment hier te komen om een ​​frequentie te dragen. Op dit moment is die frequentie licht, maar uiteindelijk zul je leren hoe je de frequentie van liefde kunt dragen. De overgrote meerderheid van jullie heeft geen idee wat de liefdesfrequentie kan zijn. Je praat over liefde en licht, maar je begrijpt de gevolgen en de ware betekenis ervan niet. Licht is informatie; liefde is creatie. U moet worden geïnformeerd voordat u kunt creëren. Terwijl je groeit en naar deze hogere rijken van herkenning komt, zul je doorbreken wat aanvoelt als cementblokkenlagen van jezelf die je hebben tegengehouden. Denk aan de frequentie die het menselijke experiment als radiostation heeft beperkt. Het menselijke experiment heeft al 300.000 jaar één radiostation gehad. Dezelfde oude deuntjes!

 

WE ARE SO READY
Het menselijke experiment kon de knop niet draaien en een andere band horen, dus werd dezelfde frequentie uitgezonden. Dit creëerde een quarantaine, een afsluiting van deze planeet. De creatieve kosmische straling die door Prime Creator en de Original Planners wordt uitgezonden, doordringt dit frequentieschild. Ze bombarderen de aarde. Ze moeten echter iemand hebben om ze te ontvangen. Zonder opvangbak zouden deze creatieve kosmische straling chaos en verwarring veroorzaken. Jullie, als leden van de Familie van Licht, komen in dit systeem om deze stralen van kennis te ontvangen. Je verspreidt dan de kennis, de nieuwe levensstijl en de nieuwe frequentie naar de rest van de bevolking om de hele planeet te veranderen.

 

FAMILIE VAN LICHT
Als leden van de Familie van Licht, ben je hier om de frequentie te verankeren en het mutatieproces in je lichaam te laten plaatsvinden, zodat je het beschikbaar kunt maken voor de planeet. Je leeft dit proces, en dan zend je het uit naar de planeet. Wat betekent dat? Het betekent dat je werkelijkheid uiteindelijk zal veranderen en dat hoe je met de werkelijkheid omgaat, zal veranderen. Je zult ophouden jezelf te zijn, zoals je je kent, en meer verbonden raken met alle andere jullie die dezelfde sprong in bewustzijn willen maken als deze jij! Dit proces omvat het ontmoeten en samenvoegen en het gebruik van het multidimensionale zelf. Als je hogere kennis bereikt, besef je dat je niet de enige bent en dat er massa's zelven zijn; u wordt uitgedaagd dit te begrijpen. Er is geen hogere kennis te bereiken zonder door het multidimensionale zelf te gaan.