Wie zijn de Blue Ray Starseeds?


De Blue Ray Starseeds is een zielengroep die door de Blue Ray of Creation is gekomen. Het zijn gevoelige empaten die de wereld ervaren door middel van hun gevoel op vele niveaus en dimensies. Als kinderen waren ze misschien erg "stil" en gereserveerd; het kan hen langer hebben gekost om te praten en te communiceren zoals ze voelden en de energieën van anderen oppikten.


FEELING DIFFERENT
In hun zeer vormende jaren gebruikten ze andere vormen van communicatie, een duidelijk besef van begrip en kennis en visueel door het zien van kleuren, geluiden en symbolen. Ze hebben het vermogen om situaties op meerdere niveaus te ervaren en te voelen, zoals in het heden, verleden of toekomst die allemaal tegelijk gebeuren. Deze eigenschappen kunnen in hun vroege jaren worden versterkt, waardoor ze zich overweldigd kunnen voelen. Omdat ze van nature energetisch de gevoelens en pijn van anderen kunnen internaliseren, kan dit bijdragen aan de behoefte om alleen te zijn om negativiteit te transmuteren, waardoor ze zich soms geïsoleerd en / of alleen voelen totdat ze leren hoe ze de energie moeten focussen, erkennen op wie ze zijn en gebruiken hun spirituele vermogens.


EMPATHISCHE
Vaak zal de gevoelige empaat van de Blauwe Straal proberen deze vermogens af te sluiten om 'erbij te horen', aangezien het kwetsend kan zijn voor deze gevoelige zielen om zo nadrukkelijk open te staan in de wereld. Sommigen zullen hun energie afleiden door hun gevoelige aard naar beneden te halen en te blokkeren totdat hun ziel hen roept door gebeurtenissen, situaties en omstandigheden die hen wakker schudden, waar ze niet langer kunnen ontkennen wie ze zijn en hun gaven om met de wereld te delen.

TRANSFOMER
De Blue Ray Transformer 1st Mission - transformeert het beschadigde, gemuteerde DNA van de mensheid. Als een Blauwstraalwezen ben je gekomen om het beschadigde, gemuteerde DNA van de mensheid te transformeren en de weg vrij te maken voor de andere komende Stralen. Je eerste missie was om geboren te worden in een familie waar je het beschadigde DNA van je bloedlijn zou transformeren voor de mensheid en de planeet. Dit is een enorme missie - om je frequentie hier op de planeet te kunnen laten vibreren en de verbinding niet te verliezen door trauma, terwijl je de gezinsdynamiek geneest. Omdat jullie transformatoren zijn, heb je de violette straal van transformatie in je aura-energieveld waarbij je hoofdtrilling resoneert met Blauw. 10:10

ENERGY HEALING
Blauwe Straal, door een voertuig van transformatie te zijn, zou het licht van de Bron een energetische ingang hebben van herconfiguratie door beide richtingen - vroegere en toekomstige tijdlijnen - alle sterrenzaden, lichtdragers en nieuwe voorlopers zijn hier om dit te doen door hun bewuste afstemming op herconfigureer de vervormde energieën door hun frequentie te verhogen naar licht en liefde. Door geboren te worden in ongezonde disfunctionele families wordt hun eerste missie in het transmuteren van de beschadigde genetica door de DNA-code naar het licht te brengen bereikt, aangezien ze aangeboren transformatoren en alchemisten zijn die het violette vuur in hun veld hebben. De belangrijkste aurakleuren van een blauwe straal zijn variabele blauwtinten, variërend van aqua tot donkerblauw, met altijd sporen van violet. Dit is een van de redenen waarom veel Blue Rays voor indigo's worden aangezien, aangezien beide het kleurenspectrum van Blue in hun aura hebben.