Life Style


Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad, en ik ben blij terug te zijn via dit kanaal. Ik heb vandaag een bericht voor de mensheid. Ik wil jullie allemaal eraan herinneren wie je bent en waarom je hier bent. Zoals je inmiddels weet, zijn je herinneringen lang geleden gewist door de duistere entiteiten. Iedereen die als mens op deze planeet verblijft, kwam uit verschillende sterrenstelsels, melkwegstelsels en universums. Je hebt een belofte gedaan voordat je hier aankwam om Moeder Aarde te helpen bevrijden van de Reptielen en Draco's.

NIEUWE ENERGIEEN VOOR EEN NIEUWE TIJDLIJN
Nu komen nieuwe energieën en tijdlijnen op een lijn in een Goddelijke Orde om je te helpen je vaardigheden te herwinnen door naar hogere frequenties te gaan. De mensheid als Collectief Bewustzijn realiseerde zich nog niet wat hun eigen ware kracht was, die de uitkomst van deze wereld kan veranderen en de corrupte zielen moeiteloos kan verwijderen, omdat ze bang zijn voor het Licht, en ze kunnen niet in de hoge vibraties zijn. Alles komt samen in een perfecte afstemming, het menselijk ras moet hun macht en hun lot weer in eigen handen nemen om zichzelf te bevrijden van deze slavernij, die te lang duurde zoals jullie allemaal weten.

BESTEED GEEN TIJD AAN HET OUDE - MAAR BOUW HET NIEUWE
Ondertussen moet je je verzetten tegen de Nieuwe Wereld Orde voor wat ze je proberen op te dringen en wees je er alsjeblieft van bewust dat vaccins gevaarlijk zijn voor mensen, aangezien het nanotechnologie bevat die is opgezet om het menselijk lichaam te vernietigen. Daarom is het erg belangrijk om nu de controle over je eigen leven te nemen en niet te lang te wachten, want elke minuut is cruciaal voor deze Nieuwe Wereld. Jullie hebben allemaal de innerlijke kracht in je om deze taak te volbrengen om jezelf uit deze 3D-gevangenis te bevrijden.

 

BEGIN AAN HET INNERLIJKE WERK
Het is heel belangrijk om te herwinnen en te begrijpen dat je een Goddelijk Wezen van Licht bent en dat je hier naar dit deel van de Melkweg bent gekomen om een ​​hoger doel te dienen. De missie is heel eenvoudig om Licht en Liefde naar Gaia te brengen en leiders te worden voor anderen die nog slapen en hen te helpen het Licht te zien.

EN LEES DE BERICHTEN VAN ONZE GALACTISCHE FAMILIE EN VRIENDEN
Ik ben van de Pleiadische Hoge Raad, dus ik word de hele tijd ingelicht over de situatie op aarde. Ik ben uitgekozen om de leiding te hebben over de Hoge Raad, dus ik ben bezig met het maken van plannen en voorbereidingen voor de landing van onze Pleaidian Vloot na de bevrijding van Moeder Gaia. Mijn team van raden gaat helpen om wereldwijd Lichtcentra op te richten en te helpen bij andere humanitaire projecten.

WEES DANKBAAR DAT JIJ DIT MAG MEEMAKEN EN MAG MEE HELPEN
Ik ben opgewonden dat we onze zusters en broeders persoonlijk kunnen bijstaan. Er komen nieuwe tijden aan en we zijn erg blij met de aanstaande transformatie die al aan de gang is, zoals het redden van veel kinderen, sekteleden worden gevangengenomen, de verwijdering van de duistere mensen die misdaden tegen jullie beschaving hebben gepleegd, arrestaties van negatieve overheidsfunctionarissen. Ook kunnen er geen nieuwe Duistere Krachten deze planeet betreden, ze zijn verbannen en worden afgesneden door onze Galactische Vloten.

Hier zijn wat van onze Lifestyle - Verbetering Voorbeelden: