5d Netwerk

DE 9D ARCTURISCHE RAAD | 8 MAART 2022


WAT EEN NETWERK VAN LICHTWERKERS DOET
"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We maken graag contact met jullie allemaal. We zijn erg blij om te zien hoeveel mensen daar op aarde liefdevol en medelevend reageren op de oorlog en de slachtoffers van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. De manier waarop jullie allemaal je steun hebben aangeboden aan de mensen die negatief zijn getroffen door deze oorlog, is veel meer een indicator van waar jullie als collectief staan ​​dan het feit dat de oorlog gaande is een indicator is. Het is gemakkelijk om naar je wereld van vandaag te kijken en te denken dat je als menselijk ras niet echt op de goede weg bent. Er zijn veel grote problemen die je daar tegenkomt, maar die problemen begonnen voordat iemand van jullie in je lichaam werd geboren. En de gedachtevormen en energieën zijn al miljoenen jaren aanwezig en zijn gedeeltelijk verantwoordelijk voor het co-creëren van de huidige stand van zaken daar op aarde.


MAKE THE WORLD A BETTER PLACE
Je kunt niet alle schuld op je nemen, maar je kunt alle eer opeisen voor hoe je op dit moment op de problemen en crises op aarde reageert. Jullie, als geheel, als menselijk collectief, doen het fantastisch om te reageren op alle problemen waarmee de mensheid nu wordt geconfronteerd, inclusief oorlog. Jullie zouden allemaal heel trots op jezelf moeten zijn dat je zo ver bent gekomen. Jullie zien allemaal vervuiling en de negatieve effecten van alle pesticiden die worden gebruikt, en jullie zien de negatieve gevolgen van het leven in een geïndustrialiseerde wereld, en jullie willen er iets aan doen. U wilt op een schonere, duurzamere planeet leven met betere praktijken van bedrijfsboerderijen en bedrijven in het algemeen, en dat is een begin.

 

LOVE MOTHER NATURE
Je ziet de problemen die tegenwoordig op aarde bestaan ​​tussen rassen en mensen van verschillende religies, en je hart gaat uit naar de mensen die negatief worden beïnvloed door dat soort racisme en onverdraagzaamheid, en dat helpt. Alles wat je doet helpt. Als je alle problemen van de wereld wilt oplossen, denk dan niet in termen van slechts een klein individu dat maar zo veel kan doen, maar realiseer je in plaats daarvan dat je deel uitmaakt van een netwerk van lichtwerkers over de hele planeet, en jullie vormen samen een web van liefde over de hele wereld, een web van genezing en een web van vrede. Dat is wat je doet. Zo help je; dat is hoe het mededogen dat zich in elk individu daar op planeet Aarde opbouwt, werkt om de nieuwe vijf-dimensionale Aarde tot stand te brengen die jullie gaan erven.