De Geschiedenis


VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN WERELDEN
De Galactische Federatie van Werelden werd opgericht na het einde van de eerste Grote Galactische Oorlog. Deze oorlog werd uitgevochten in de Lyra Constellatie tussen de mensen, reptielen, katachtigen en Cariërs. Na deze oorlog besloten de overlevenden dat ze een manier moesten vinden om geschillen te beslechten, zodat dit soort vernietiging (vernietiging van de menselijke thuiswereld Avyon, de Eerste Aarde) niet meer zou plaatsvinden. Zo werd de GF opgericht met de stichtende leden afkomstig uit werelden in zowel Lyra als Orion.


PELEGAI
Het eerste vlaggenschip van de Lyran was Pelegai, een van de weinige schepen die nog intact was na de oorlog. Het symbool is de basis voor het logo dat wordt gebruikt om de Nibiruan-raad te vertegenwoordigen. Het fungeert als een onbewuste herinnering aan die zeer pijnlijke tijd, evenals aan de vrijheid die komt wanneer we het vermogen bereiken om vreedzaam met anderen te leven dankzij ons begrip van onvoorwaardelijk mededogen. In het begin was de GF erg klein omdat zo weinigen de oorlog hadden overleefd. De Lyraanse Raad en de Orion Raden fungeerden als de administratieve arm van hun nieuwe jonge federatie. Met andere woorden, ze waren de GF. Na verloop van tijd werden nieuwe rassen gecreëerd als uitlopers van de oorspronkelijke vier en de GF verwelkomde hen toen ze de galactische status bereikten, zoals we nu gaan doen.


VEEL INCARNATIES
De Galactische Federatie van Werelden ging door vele incarnaties als gevolg van opeenvolgende galactische oorlogen. Op een gegeven moment werd het bijna verlaten na de Sirius B-catastrofe, en dan weer na Avyon Two, het 2e Grand Experiment. Maar in beide gevallen slaagde het erin zichzelf te doen herleven dankzij de wens van de overlevende leden om een ​​vreedzame manier te vinden om in harmonie en veiligheid in de melkweg te leven. Na de vernietiging van Maldek, de laatste planeet die werd vernietigd in de meest recente galactische oorlog en de laatste van de 4 galactische wonden, in plaats van dat de GF door een andere grote achteruitgang ging, werd De Galactische Federatie van Werelden een zeer grote en krachtige federatie van werelden, voornamelijk omdat het nu beheerd door meer pro-menselijke rassen. En trouw aan haar oorspronkelijke doel, is de huidige Galactische Federatie van Werelden toegewijd aan universele vrede en welvaart.