Energetische Veranderingen


Er vinden enorm krachtige energetische veranderingen plaats terwijl de Nieuwe Aarde versnelt naar de Nieuwe Gouden Eeuw. Onthoud dat we de Multidimensionale en Galactische Ruimte binnengaan in de hoogste graden, terwijl de Melkwegstelsels zelf versnellen naar de wedergeboorte van het hele universum. Terwijl dit gebeurt, worden de energiesystemen die inherent zijn aan de Aarde, de Kristallen Piramides en de Kristallijnen Energieroosters, de Heilige Plaatsen en de Portalen NU allemaal vernieuwd en volledig gereactiveerd. Al deze zijn oorspronkelijk gemaakt in de 7e dimensionale frequentieband, en zelfs hoger. Deze portalen worden NU opnieuw uitgevonden om van de 7e naar de 12e trillingsfrequentiebanden te dragen, met de hoogste dimensies.

HELP THE UPDATE TO GOES AS SMOOTH AS POSSIBLE
Onze fysieke lichamen worden op hetzelfde moment opgewaardeerd en opnieuw uitgevonden en hoe hoger je eigen trillingsfrequentie, en hoe gemakkelijker je door deze intense innerlijke veranderingen kunt navigeren, zoals elke DNA-streng, alle cellen, etc. En het fysieke, emotioneel, mentaal, spiritueel en alle 12 lichamen worden opnieuw uitgevonden en worden inderdaad steeds meer met licht gevuld. Als je angst en het massabewustzijn van angst en hysterie aanvaardt, verstop je je eigen energievelden en zul je deze veranderingen dus niet kunnen assimileren, omdat je ze onbewust blokkeert. Angst veroorzaakt stress en stress verstopt. Het sluit je af. Als iemand open en diep verbonden is met de Goddelijke Bron en Al-dat-is, is er geen angst.


SURVIVAL OF THE MOST AWARE
Want je stapt nu de oneindige ruimte binnen, waar je de onsterfelijkheid van je eigen ziel omarmt, wetende dat dit leven maar een enkele oogwenk in de eeuwigheid is. Er is geen angst voor de dood - want de dood is inderdaad een illusie. De Ziel werpt slechts het vat af dat het voor die oogwenk had aangenomen en hervat onmiddellijk zijn Ware Ziel-vorm en leven in zijn eigen thuis Melkwegstelsel van oorsprong. Universele tijd, zoals we die kennen, bestaat niet, noch veroudering. De ziel kan niet ouder worden, want het is pure energie. Het is de menselijke geest die constructies en valse beelden heeft opgeroepen omdat de geest zo ver niet kan reiken. De Ziel weet dit echter op de diepste niveaus in zichzelf. Ik heb onlangs een Soul Reading gedaan waar de Ziel inderdaad iemand was die ervan hield de Kosmos te doorkruisen en incarnaties te hebben op alle planetaire en galactische niveaus, aangezien het een ruimteonderzoeker is. Ze worden "The Wanderers" genoemd en dat zijn ze inderdaad. Hun hele bestaan ​​is er om het leven in al zijn oneindige uitdrukkingen te onderzoeken, zoals in de oneindige schepping. Hetzelfde geldt voor je ziel. Wanneer je je echt opnieuw begint te verbinden met de hoogste niveaus met je eigen ziel en inderdaad goddelijkheid in jezelf omarmt, zul je het leven op deze planeet niet zo serieus nemen. Evenmin laat je je leiden door meningen van buitenaf, propaganda van buitenaf, enz. Je zult het Heilige Pad bewandelen, als EEN met je SCHEPPER en de SCHEPPING en zo rustig verder gaan met het doel en de missie van je Hoogste Ziel vanuit de diepten van je Hart en Ziel, wat er zich ook om je heen ontvouwt.

BERICHT VAN JUDITH KUSEL