➶ Meer over Palo Santo


Palo Santo is een van de meest geurige houtsoorten ter wereld. De zoete geur van dennen, munt en citroen is al eeuwenlang een voorbode van genezing en geluk. Sjamanen, heiligen en mensen die op zoek zijn naar een sterkere spirituele verbinding met de wereld gebruiken palo santo om te beschermen, ervaren en genezen.

 

HIER ZIJN DE 10 VAN DE ONGELOOFELUCKE VOORDELEN DIE PALO SANTO BIEDT


✨ 1. Spirituele zuivering en energetische reiniging. Eeuwenlang gebruikt de inheemse bevolking van de Andes palo santo voor spirituele zuivering en energiezuivering. Wanneer het hout wordt verbrand, wordt aangenomen dat het negatieve energie verwijdert en de rust en kalmte herstelt.

✨ 2. Het inspireren van creativiteit en het brengen van liefde en geluk. Verbrand palo santo-sticks of gebruik de houtskool voor rituele smudging die creativiteit, liefde en geluk in je ruimte verwelkomen. Het hout kan helpen de energie op te fleuren en gevoelens van positiviteit en vreugde te bevorderen. Er is ook aangetoond dat de geur stress en angst vermindert en de helderheid en concentratie verbetert.

✨ 3. Een diepere verbinding tot stand brengen met de goddelijke bron. Als meditatie het yin is, is palo santo het yang. De opwekkende geur is de perfecte partner voor je meditatieoefening. Verhoog je vibratie en ontdek vrede en gegrondheid terwijl je wegzakt in een diepere verbinding met de aarde en je innerlijke bewustzijn.

✨ 4. Lichamelijke genezing. Palo Santo wordt gebruikt voor de behandeling van een breed scala aan lichamelijke aandoeningen, waaronder verkoudheid, griep, angst, depressie, astma, bronchitis, hoofdpijn en emotioneel trauma. Gebruik de olie om pijnverlichting te bieden bij artritis en gewrichtspijn met zijn ontstekingsremmende eigenschappen.

✨ 5. Energetische bescherming en het verwijderen van negativiteit. Bij gebruik voor smudging of verbranding kan palo santo negatieve energie elimineren, waardoor een kalmere, rustigere ruimte ontstaat. Stel een intentie vast over wat je uit je ruimte wilt opruimen, ga dan van hoek naar hoek, verwijder eventuele slechte energie, verhef je geest en vul je huis met geluk.

✨ 6. De verleidelijke en verhelderende geur van Palo Santo. Kunnen we hier wat dieper ingaan op de opmerkelijke, aanhoudende geur van een palo santo-vlek? Voor onze keukens en slaapkamers, voertuigen en werkruimtes brengt de helderheid van citrus, gemarkeerd met de eeuwenoude tonen van het natuurlijke erfgoed, een unieke, verhelderende geur in elke ruimte. Het voordeel van het verbranden van palo santohout bij een 'vlekkerige' praktijk is de aanhoudende geur.

✨ 7. Gebruiksmobiliteit tijdens het reizen. In tegenstelling tot een saliebundel is palo santohout gracieus geproportioneerd voor spirituele zoekers die veel tijd buitenshuis doorbrengen. Palo Santo-sticks zijn goed te combineren met autoritten, wandelingen en andere reiservaringen. Het is bekend dat mensen hun hotelkamers schoonmaken voordat ze gaan slapen voor een vredigere, diepere rust.

✨ 8. Vibrationele reiniging en vernieuwing van kristallen. Kristallen doen een groot deel van het zware werk bij het onttrekken van negatieve energie. Net als mensen hebben kristallen baat bij een rituele reiniging om hun beste eigenschappen te behouden. Door elke 2-3 dagen een veegoefening te integreren voor je rozenkwarts, amethist, jaspis, citrien of andere kristalsoorten, is een mooie manier om je kristallen klaar te houden voor hun ware kracht.

✨ 9. Het kalmeren van de geest en mentale kwalen. De symptomen en oorzaken van depressie, angst en slaapstoornissen zijn complex. Palo Santo-hout biedt geen remedie, maar een beoefening met smudging of etherische olie, geïntegreerd als onderdeel van een groter genezingsplan, kan enige verlichting bieden. Beschouw het als aromatherapie; het vrijgeven van een kalmerende geur aan de reuk- en limbische systemen van het lichaam en de hersenen en creëert op zijn beurt een gevoel van ontspanning en kalmte.

✨ 10. Het weren van ongewenste insecten in de zomermaanden. Smudge in de zomer bieden het extra voordeel dat muggen op een natuurlijke, niet-schadelijke manier worden afgeweerd. Palo Santo bevat vluchtige oliën en aromatische harsen die een waarschuwingssignaal geven aan vervelende insecten, maar zonder de agressieve chemicaliën van producten zoals DEET.