Bericht van Gaia


Ik ken jou, jij kent mij niet, niet echt, maar ik ken jou. Ik ken jullie allemaal, ik ken elke incarnatie terwijl je je eerste stappen op mij zet. Toen je uit de baarmoeder kwam. Wat je deed was voor het eerst inademen wat ik was, alle zuurstof die in je longen stroomde, dat was ik, en ik kende je op dat moment, ik wist de vibratie van jou en je ziel, dat je terug was. Ik weet van je vroegere namen. Je had me nog niet ontmoet, ik kende je de hele jeugd door, de eerste stappen in het zand, in de modder en hoe het voelde en hoe je lachte van vreugde om iets nieuws. Voor degenen onder jullie die bij de waterkant kwamen, of het nu oceanen of meren waren, en mij voelden. Terwijl het water over je heen spoelde en je reinigde en je een schoon en koel gevoel gaf, was ik erbij. Ik was er elke keer dat je het deed.

I KNOW ALL OF YOU
Lieverds, ik ken jullie allemaal. Ik weet het elke keer dat je dit deed. Keer op keer verwelkomde ik je op deze planeet elke keer dat je voor het eerst je ogen opende, rondkeek, je longen vulde en die eerste kreten kreeg. Het was bijna alsof ik welkom terug was, ik ken je, ik was erbij. Ik ben erbij geweest toen je tranen de grond raakten en ik je verdriet voelde, en ik sloeg mijn armen om je heen en sommigen van jullie voelden het niet eens en wisten het niet eens, en sommigen van jullie wel. Toen je de velden inliep en iets anders en verfrissends voelde, dat was ik en bijna elk mens heeft dat op een bepaald moment in hun leven gedaan en voelde misschien een ruk om daarheen terug te keren en die plaatsen waar ik ben. Ik ken jullie allemaal, maar jullie alleen mij nog niet.


MOTHER EARTH IS A LOVING BEING
Ik heb altijd mijn hand uitgestoken, in begeleiding en in vriendschap, in alle dingen waarin Gaia kan zijn, omdat ik je ken. Ik ben daar geweest toen jullie stierven, lieverds, zo vaak, toen jullie de laatste adem uitblies, was ik daar. Toen sommigen van jullie het zand raakten in de strijd, ik was daar, toen je tranen, en je angsten en je bloed in het zand stroomden, keer op keer in de gruwel van de veldslagen op aarde, ik was daar, ik was daar, jullie allemaal. Toen sommigen van jullie in de strijd van de schepen afkwamen en in de oceaan zonk, en het water je longen vulde en je vocht om lucht, was ik er voor ze allemaal, lieverds, allemaal. Ik heb je zien komen, ik heb je zien weggaan, je hand vastgehouden en je zuurstof gegeven voor elke ademhaling die je ooit hebt genomen. Ik waste jou en je ziel keer op keer met de regen, de meren, de oceanen. Ik heb je gegiechel en je gelach gehoord, ik heb je pijn gedeeld. Ik ben Gaia,  voor wat velen van jullie aarde noemen.


SHE'S A MOTHER
Wil je mij leren kennen? Ik zit in de dieren van het bos, die voor sommigen van jullie belangrijk zijn voor hun levensonderhoud. Ik ben in het vuil van de aarde, ik bedek de zaden, ik kweek het voedsel dat je eet, ik ben in de bossen, die van alles voor je voorzien, inclusief enkele van de meest diepgaande geneeswijzen voor de ziekten die je zou kunnen hebben hebben. Ik heb dat allemaal, specifiek gegroeid ... voor jullie, jullie allemaal, dit is wie ik ben.  Ik ben degene die je met vreugde vervult als de zon ondergaat en jij geniet van de kleuren in de lucht in de atmosfeer, dat ben ik. Ik ben degene die de verliefden kalmeert terwijl ze de zon zien opkomen of ondergaan, keer op keer en zich afvragen waarom het zo majestueus aanvoelt, en waarom ze zich zo voelen als de aarde naar hen knipoogt als de de zon onder gaat, dat ben ik.