Bescherm je Energie


‣ HOE JE JEZELF BESCHERMT TEGEN ENERGIE VAMPIEREN  
Een energievampier is een persoon die je energie afvoert / opzuigt / afneemt; ze worden ook energiezuigers en psychische vampiers genoemd. Sommige energievampieren zijn zich bewust van wat ze doen en anderen niet. Het onbewuste is meestal geestelijk ziek of emotioneel instabiel; ze hebben een wanhopige behoefte om leven te putten uit degenen die gezonde en sterke energie hebben. Empaten zullen zich meestal duizelig of uitgeput voelen wanneer er energie uit hen wordt gehaald door een vampier. Er zijn ook bewuste energievampiers die zijn getraind door negatieve en duistere krachten om positieve energie te verzamelen. Ze doen dit om verschillende redenen: om erkenning en macht te krijgen, hun zelfrespect te vergroten, hun ego op te krikken en voor jeugd of gezondheid. Het is essentieel dat u uzelf beschermt tegen energiedrainers; hier zijn enkele strategieën om u te helpen.

‣ GEEF NIET TE VEEL
Het is goed om te geven, omdat het je paranormale bewustzijn, spirituele groei en je persoonlijke evolutie versterkt. Het is echter belangrijk dat u elke keer dat u geeft, uzelf weer aanvult; je moet de balans tussen geven en ontvangen beheersen. Als iemand je iets kleins geeft, zoals je een compliment geven, ontvang het dan met een open hart en zeg dankjewel; het is niet nodig om iets terug te doen en te reageren met een ander compliment.

 

‣ VERMIJD IEDEREEN TE PLEZIEREN
Er zijn een aantal mensen die zullen proberen iedereen te plezieren. Dit is simpelweg niet mogelijk; we hebben allemaal verschillende frequentietrillingen. Je zult degenen met wie je bent op een vergelijkbare vibratie aantrekken en de anderen die je zult afbuigen. Je kunt je eigen energievampier zijn als je probeert iedereen te plezieren.

 

‣ WEES VOORZICHTIG MET EGOTISTISCHE MENSEN
Mensen die alleen op zichzelf gefocust zijn, zullen je leegzuigen. Als je een gesprek met ze hebt, kunnen ze alleen maar praten over wat ze aan het doen zijn en zullen ze je vragen hoe het met je gaat, net als je op het punt staat uit elkaar te gaan. U zult zich uitgeput voelen aan het einde van een gesprek met hen; beperk uw contact met dergelijke mensen of verwijder dergelijke mensen volledig uit uw leven.

‣ WEES VOORZICHTIG VOOR BEHOEFTE MENSEN
De behoeftige mensen doen alles om uw aandacht te trekken. Ze vragen constant om uw hulp en advies, maar passen het nooit toe. Deze mensen zullen uw tijd verspillen en uw energie afvoeren. Train uzelf om te weten wanneer u met dergelijke mensen te maken heeft en verminder de hoeveelheid contact die u met hen heeft.

 

‣ WEES VOORZICHTIG VOOR DRAMA-KONINGINNEN
Deze mensen zijn niet moeilijk op te sporen omdat ze altijd bij een of ander probleem betrokken zijn. Alles wat fout kan gaan, doet dat, en ze bombarderen je constant met e-mails, telefoontjes en sms-berichten over de laatste ramp in hun leven. Voordat je het beseft, heb je geen energie meer. Het is essentieel dat je je tijd niet verspilt aan het omgaan met zulke mensen, want ze zullen je energieveld vernietigen.

 

‣ DUIDELIJKHEID
Verspil geen tijd met mensen om de tuin te slaan, maar kom meteen ter zake. Als iemand te negatief is, sluit hem dan af; wanneer een persoon in hetzelfde gedrag blijft opereren en dan om uw advies vraagt, sluit hem dan af. Als iemand je vraagt ​​iets voor hem te doen en je kunt het niet, zeg dat dan gewoon. U hoeft niet onbeleefd te zijn, wees gewoon standvastig en laat mensen weten wat uw grenzen zijn, zodat ze die niet overschrijden.

 

‣ SMUDGING
Smudgen omvat het proces van het verbranden van kruiden om een ​​bad met reinigende rook te creëren met als doel bescherming, zuivering en genezing. Palo Santo Wood, ook wel Holy Wood genoemd, is een soort heilig hout dat door de inheemse bevolking van de Andes en de sjamanen in Peru wordt gebruikt voor zuiverende, medicinale doeleinden en om boze geesten te verwijderen.