♡ Gebruik jij al onze gezondheid producten ? 🍃 ook kan je hier jou kerst cadeau (pakketjes) vinden 🎄 We bezorgen ook in het buitenland*

◌ Jij Bent Een van de 144000 Lichtwerkers


JULLIE ZIJN DE 144.000 ENGELACHTIGE LICHTWEZENS
Orde van de ster is een gemeenschap, een mandala van 144.000 engelachtige sterwezens van de eerste, tweede en derde initiatie die op deze planeet zijn geïncarneerd met het doel van occulte driehoeksmeting van licht en duisternis. Leden van de orde van de ster hebben de wereldsituatie beïnvloed op basis van telepathische begeleiding van de broederschap van de ster. Broederschap van de ster is een planetaire buitenpost van de blauwe lodge van Sirius die is verbonden met Sirius via het commando jupiter en jupiter. Het doel van de broederschap van de ster is om de evolutie van de planeet te begeleiden onder leiding van sanat kumara. De binnenste cirkel van de broederschap van de ster zijn meesters en arhats die hun ascensie op deze planeet hebben bereikt. De buitenste cirkel van de broederschap van de ster is de esoterische broederschap die bestaat uit discipelen van de geascendeerde meesters die de zevende subgraad van de derde inwijding hebben bereikt.

WE ARE THAT TASKFORCE. LIVING A PROPHECY
16.000 jaar geleden was er een taskforce die de orde van de ster heette. 144.000 wezens-vrijwilligers kwamen naar de aarde om afscheiding te genezen en de duisternis in het licht te integreren. De broederschap van de ster en het zusterschap van de roos en de orde van de ster zijn gereïncarneerd waar ze maar kunnen helpen en worden vertegenwoordigd door figuren zoals geascendeerde meesters zoals boeddha, christus, jezus, heilige Germain, de postieve tempeliers, lichtwerkers, lichte krijgers, sterzaden en engelen. 

HERHALING
''Er is maar een kleine populatie nodig om een bewustzijnsverandering van een hele beschaving teweeg te brengen. Geschat wordt dat momenteel slechts 10-15% van de bevolking van de aarde verlicht is. Er zijn slechts 144.000 bewuste zielen nodig om een nieuw paradigma van de werkelijkheid tot stand te brengen met zijn eigen inheemse frequentie en dimensionaal vlak van collectief bewustzijn "