Jij Bent Een van de 144000 Lichtwerkers


JULLIE ZIJN DE 144.000 ENGELACHTIGE LICHTWEZENS
Orde van de ster is een gemeenschap, een mandala van 144.000 engelachtige sterwezens van de eerste, tweede en derde initiatie die op deze planeet zijn geïncarneerd met het doel van occulte driehoeksmeting van licht en duisternis. Leden van de orde van de ster hebben de wereldsituatie beïnvloed op basis van telepathische begeleiding van de broederschap van de ster. Broederschap van de ster is een planetaire buitenpost van de blauwe lodge van Sirius die is verbonden met Sirius via het commando jupiter en jupiter. Het doel van de broederschap van de ster is om de evolutie van de planeet te begeleiden onder leiding van sanat kumara. De binnenste cirkel van de broederschap van de ster zijn meesters en arhats die hun ascensie op deze planeet hebben bereikt. De buitenste cirkel van de broederschap van de ster is de esoterische broederschap die bestaat uit discipelen van de geascendeerde meesters die de zevende subgraad van de derde inwijding hebben bereikt.

WE ARE THAT TASKFORCE. LIVING A PROPHECY
16.000 jaar geleden was er een taskforce die de orde van de ster heette. 144.000 wezens-vrijwilligers kwamen naar de aarde om afscheiding te genezen en de duisternis in het licht te integreren. De broederschap van de ster en het zusterschap van de roos en de orde van de ster zijn gereïncarneerd waar ze maar kunnen helpen en worden vertegenwoordigd door figuren zoals geascendeerde meesters zoals boeddha, christus, jezus, heilige Germain, de postieve tempeliers, lichtwerkers, lichte krijgers, sterzaden en engelen. 

LIBERATION PLANET EARTH AFTER 26000 YEARS
We zijn hier om te helpen met de gebeurtenis en de mensheid te genezen. De aarde en de bewoners hebben 26.000 jaar opgesloten gezeten en in quarantaine gezeten vanwege de bezetting van de duisternis. Onze planeet is de laatste in de melkweg die wordt bevrijd. Deze uitgang is de gebeurtenishorizon of de gebeurtenis. De gebeurtenis zal een moment van doorbraak zijn voor de planeet die fysiek en niet-fysiek zal zijn. Er zal een grote behoefte zijn aan genezing na "de gebeurtenis". De galactische confederatie heeft de heilige graal.

A REAL TREASURE
De locatie van de heilige graal is niet bekendgemaakt. Deze kelk is gemaakt van 144.000 facetten van gepolijst moldaviet. Het activeert de 144.000 lichtwezens. Elk facet bevat een code voor een sterrenzaad en wanneer het licht het facet raakt, wordt het sterrenzaad geactiveerd. De 144.000 zijn een complexe mandala en elke persoon zal zijn eigen rol spelen bij de bevrijding van de planeet.